Nedelja, 17.06.2018.

16:33

Meksiko kontrama "ubijao" i srušio svetskog šampiona!

Izvor: B92

Meksiko kontrama "ubijao" i srušio svetskog šampiona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

239 Komentari

Sortiraj po:

zvezdarac

pre 5 godina

Mexico igra strašnu kontru a potrefilo se da Nemci imaju strasno sporu sredinu kroz koju ovi prolaze kao kroz sir. Pre 4 godine su imali strašan srednji red a sad tu fale i "naš " zet Švajnštajger i Gece. Odbrana im deluje smuseno i čak mi je delovalo panično kad junu meksikanci koje je samo smotanost ćićarita sprečila da ne daju još neki gol. I to mu je sad odgovor zašto je propao.

Ivan

pre 5 godina

Apsolutno zaslužena pobeda Meksika. Moram priznati da odavno nisam gledao ovoliko bezidejnu Nemačku. Ni ona nemačka generacija iz 98-me koja je na SP u Francuskoj nastupila sa igračima proseka skoro 35 godina nije delovala ovoliko bezidejno i neorganizovano čak čak ni u onom debaklu od Hrvatske 0:3 u četvrtfinalu. Ovo sada danas je bilo skroz bezidejno, sporo, neorganizovano, ma katastrofa. Jeste da je ovoj nemačkoj generaciji zenit bio pre 4 godine u Brazilu kada su bili superiorni i osvojili svetsku titulu na ubedljiv način, i jeste da sa tog prvenstva fale 3-4 veoma bitna igrača koji su u međuvremenu otišli u sportsku penziju, ali i pored toga morali su Nemci mnogo bolje danas da odigraju. Odlični centarfor Miler danas totalno nezainteresovan za igru, skroz podbacio, podbacio i Ozil a i još mnogi nemački ključni igrači, borio se Kros i imao veliku šansu, ali malo je to od svetskog šampiona. Za Nemce ovo je bio veliki šok, videćemo na koji će način odgovoriti u nastavku prvenstva, sada imaju još jednu veoma tešku utakmicu protiv Švedke i potom protiv Južne Koreje nešto laganiji posao, i moraju pobediti u obe utakmice inače uslediće bruka i ispadanje branioca titule u grupnoj fazi.

pit

pre 5 godina

Dragi Krstajiću, ovako se igra, i to sa daleko jačim protivnikom. Kad se da gol, ne zatvara se u svojih 16.
(VladaNS, 17. jun 2018 18:58)

Da li si ti uopšte gledao utakmicu MEX-GER...pa Meksikancu su bar 70% vremena proveli u svom šesnaestercu..niti jedan minut nisu uspeli da uspostave kontrolu na sredini terena ili bar neku ravnotežu... Nemci su taktički odigrali katstrofalno ..kao muve bez glave...s 9 igrača u napadu...a u odbrani su ostavili krater. Sreća po njih što su Meksikanci te kontre izvodili dosta loše,,istina, brza tranzicija...ali završni pas i realizacija veoma loši, skoro amaterski..nekoliko puta su izlazili 3 na 1 i i 2 na 1...i onda pas u noge nemačkom igraču ili pas daleko od svog igrača koji se otvara....Inače da su Meksikanci te kontre koliko-toliko precizno izvodili Nemci bi danas „popili“ petardu....Nemačka nema kvalitet kao na SP 2014...i teško da može da računa na nekakv zapaženiji rezultat....a Meksikance ćemo videti kad nalete na neku tvrđu i defanzivniju ekipu ili neke bunkeraše tipa Island...mislim da tad neće izgledati baš impresivno....šta više, očekujem poprilično mučenje i gnjavažu...

Vale

pre 5 godina

(Oliver, 17. jun 2018 17:33)

Od ta tri "stranca", sva trojica su rođena i odrasla u Nemačkoj. Od njihovih roditelja, jedino očevi Boatenga i Kedire nisu rođeni u Nemačkoj. Tako da ne znam o kojim "strancima" govorimo.

Bavarac

pre 5 godina

Zamolio bih Leva da vise ne stavlja u igru Kediru, Ozila, Milera i da da sansu mladjim igracima.Velika greska je sto nema Sane-a i Gnabry-a,Nemacka nema brzog igraca kako misle da se nose sa Brazilom,Francuskom,Spanijom ili Portugalom?

Бистро, бистро!

pre 5 godina

Nemačka zastava u sred moskve, prelepo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sremac, 17. jun 2018 16:52)

- Александре, ти ли си?

Borky

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza. 
(KPJ, 17. jun 2018 17:13)

Druze nemoj da gledas poreklo jer to ne igra u fudbalu.Svi ti igraci su rodjeni u Njemackoj i prosli su njihovu skolu fudbala znaci od pionira do seniora.Znaci velika je razlika kad neko privoli da igra za njega formiran igrac i neko ko je formiran u sistemu neke drzave.

neutralni felsh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 17. jun 2018 19:01) 

Jeste tek trećina, ali vidi ovako: 
Brazila boli briga za kalkulaciju. Imaju strašnu ekipu i Nejmara i biće definitivno prvi. A i ide im u korist da se što pre razračunaju s Nemačkom. Imaju neke nedovršene poslove s njima. 
Meksiko najverovatnije pobeđuje J. Koreju i protiv Švedske im je potreban samo bod da bi bili prvi u grupi. To je sasvim realna opcija. 
E sad, za Srbiju nije sigurno, može i Švajcarska da prođe, ali tu malo moramo da navijamo. :) 
Dakle, iako je tek trećina, neke stvari se već dobro znaju. Nije tako?
(Malkom, 17. jun 2018 19:19)


ama nista se jos ne zna, tek se nazire ;) u pravu si da brazil sigurno nece da kalkulise, ali sasvim sigurno nece ni ostali - svi ce da igraju maksimum pa dokle doguraju. zapravo, skoro jedini koji tradicionalno jos u grupama nesto kalkulisemo smo mi i italijani.
ni mexico nece da kalkulise ni protiv svedske ni protiv koreje, bez obzira na rezultat: sad su u prilici da pojure prvo mesto u grupi i to ce i da urade. prvo mesto u grupi nije samo bolja odsocna daska za plej-of nego i odlican motivacioni faktor.
sto se nase grupe tice, suprotno vecinskom misljenju nase tradicionalno naivne javnosti, nama najvise odgovara da brazil i svajcarci sada odigraju x, sa malo golova, 1:1 je najbolje. zato sto reprezentacijama naseg profila najbolje odgovara kad igraju protiv bilo kojih ekipa koje jure bodove i imaju taj cuveni imperativ pobede. brazil ce u svakom slucaju da gleda da nas napuni a svajcarci da nas pobede.

Borky

pre 5 godina

Njemci na svakom prvenstvu imaju jednu losu utakmicu u grupi (Srbija,Gana na zadnja dva).Tako da ovaj rezultat moze zavaravati jer ipak nisu oni toliko lose odigrali ako gledamo samo igru.

KKP

pre 5 godina

Jel utakmica Nemačka - Meksiko isto takmicnje sto smo igrali mi i Kostarika!? Razlika u te 2 utakmice svetlosna godina
(cukce, 17. jun 2018 17:36)isto bodova dobismo,samo lagano

Dragan

pre 5 godina

He, he, sad ce i Brazilci da igraju nereseno sa Svajcarskom. Ko je lud da ide na Nemce u 1/16 finala. Brazilci sigurno nisu posle onog debakla od pre 4 godine. Nista, samo pobeda protiv Svajcarske vodi nas sigurno dalje.

lepi

pre 5 godina

Mexikanci prvih desetak minuta otvoreno igrali a onda bunker i na kontru.Koliko kontri imali a samo 1 gol dali, i ono najgore, vidi se zadnjih desetak minuta nema kondicija, da su trebali jos par minuta da igraju, popadali bi. Mislim da bi mogli s njim u osmini, ako prodjemo.

doom

pre 5 godina

млитава Немачка. и баш ми драго што су их отресли да су прегорели од немоћи.

Zbezdas

pre 5 godina

Znači parovi osmine:  

Brazil - Nemačka  
Srbija - Meksiko 
(Malkom, 17. jun 2018 18:55) 

A sta ako bude Srbija Nemacka i Brazil Mexiko

Ali ne trcimo pred rudu

Log

pre 5 godina

Srbija dobila Nigeriju u prijateljskoj i srbi kazu da je to isto kao i hrvatska protiv nigerije u sluzbenoj tekmi na prvenstvu.
Kako smo u prijateljskoj dobili nedavno i ovaj danasnji Meksiko, onda smo mi favoriti za naslov.

Kele

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza.
(KPJ, 17. jun 2018 17:13)

Kakvi Poljaci, sta pricas ti covece? Crnci, pa sta? Da nisu Nemci mozda kolonizovali?! Özil, Boateng i Khedira ti zapali za oko, ostali svi 100% Nemci. Plus Boateng i Khedira su potpuni Nemci po svemu, da zivis ovde i pratis ih malo van fudbala znao bi o cemu pricam. Najgori su ovi sto broje krvna zrnca, a uz to nemaju pojma.

čuvar lopte u letnjem periodu

pre 5 godina

... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...
(v_K_esspreso, 17. jun 2018 18:53)

Nisu. Ništa ne menja. Verovatno smo Kostariku prebrinuli hvala Bogu, ali najbitnije je da pobedimo Švajcarsku.
Ako odigramo X sa Švajcarskom, onda bi odlučivali oni u poslednjem kolu, zavisilo bi koliko će golova primiti tada demotivisana Kostarika od Švajcarske. I još takođe može da zavisi koliko ćemo golova primiti i mi i Švajcarci od Brazila.
Vrlo nam je nezahvalan raspored i teška grupa. Ne moramo leteti. Šanse su nam u najboljem slučaju 50%, a ne 75.

Igor

pre 5 godina

Ne znam cemu ovolika euforija pa mi smo posle s.arabije i kostarike koju smo jedva pobedili odigrali najgore na svetskom pa sta bi bilo da smo mi igrali sad protov mexika,mi ne cemo proci ni grupu u to budite sigurni,znaci maximalno 1 bod do kraja,I pustite te proracune na koga idemo u 1/8 finala po toj logici Iran ima vece sanse od Portugala i spanije Sa kojim tek treba da igra,tako i mi odigrali protiv kostarike hahaha a vec prosli a sta cemo svajcarskom i brazilom

F16

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%... 
(v_K_esspreso, 17. jun 2018 18:53 

Lol mi smo imali srece..mi smo Njemce tukli 3:0 u četvrtfinalu, a Francuzi su imali srece protiv nas..Vi ste od Nizozemske izgubili 2:1, a mi smo i Nizozemsku tukli 2:1 za trece mjesto.

Bard Živa

pre 5 godina

E sad... Pobediti Švajcarce, ne zapinjati previše protiv Brazila, čekati da vidimo hoće li Nemci biti prvi ili drugi u grupi... Ako budu prvi, idemo na pobedu protiv Brazila, a ako budu drugi, izvesti ove menadžerske igrače i reći im da ne zapinju, za svaki slučaj...

x

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...

bugarska '94 pobedila argentinu i nemacku, inace finaliste sp '90, kakva sreca

promo traktor

pre 5 godina

Ne znam cemu ovolika euforija pa mi smo posle s.arabije i kostarike koju smo jedva pobedili odigrali najgore na svetskom pa sta bi bilo da smo mi igrali sad protov mexika,mi ne cemo proci ni grupu u to budite sigurni,znaci maximalno 1 bod do kraja,I pustite te proracune na koga idemo u 1/8 finala po toj logici Iran ima vece sanse od Portugala i spanije Sa kojim tek treba da igra,tako i mi odigrali protiv kostarike hahaha a vec prosli a sta cemo svajcarskom i brazilom
(Igor, 17. jun 2018 19:16)

max 1 bod do kraja, bravo genije

Bankar

pre 5 godina

Ja nas vidim u polufinalu. Samo Matić na početku svake utakmice da nalupa klupu protivnika ako nam neko uzme loptu. Ove Meksikance ima da pojedemo za doručak. Mislim da bi ih i Island dobio.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Pozdrav za istinske poznavaoce koje misle svojom glavom a ne Linekerovom.
Nemci ne prolaze grupu, Švedi će ih nagaziti do kraja. Sombrerosi očekivano, ko je pratio, 7.5 kvotica, noćas nazdravlja.
Živeli, raduj se Srbadijo!

neutralni felsh

pre 5 godina

Znači parovi osmine: 

Brazil - Nemačka 
Srbija - Meksiko
(Malkom, 17. jun 2018 18:55)


aman vise, ne trcite pred rudu - ovo je tek trecina grupne faze, ima jos mnogo da se igra!!!!!!!!!

dovlajoe

pre 5 godina

Pobeda Meksika najviše treba da brine Brazilce. Nama se otvara da pobedama nad Švajcarskom i Meksikom udjemo medju osam. Da li je lako - ne. Da li je izvodljivo - da.

Pa jel realno?

pre 5 godina

Au ljudi moji ,pa sta je ovo?Iran prvi u grupi,spanija i portugal po bod,argentina jedva do boda protiv islanda,urugvaj jedva pobedio egipat,sada meksiko rusi svetskog prvaka,a mi pobedili golcinom Kolarova.Ovo se ne vidja cesto!

Boston

pre 5 godina

Meksiko vodi, znaci na njih idemo kad prodjemo kao drugi u nasoj grupi
(pera, 17. jun 2018 17:43)

jedva na jedvite jade pobijedili poluamatersku ekipu kostarike i ti vec vidis nas kao druge ?
(bungalo, 17. jun 2018 18:23)

Da poluamaterska ekipa je usla medju 8 najboljih na zadnjem SP.

kako TANJUG javlja...

pre 5 godina

Sto znaci 10 u mrezi Meksikanaca. :D
(Blue, 17. jun 2018 17:31)

Legenda kaže da ti je preseo ovaj smajli.


Pobedice ih Nemci. Kakv Mexiko i ostale boranije. Samo da udju u ritam.
(Fritz, 17. jun 2018 17:49)

Legenda kaže da još ulaze u ritam, mada je utakmica završena.

Beogradjanka

pre 5 godina

pa vama ni 5 rafi iz mladjih dana ne bi pomoglo dragi susjedi
(zg, 17. jun 2018 18:47)

Sta ce nama rafa (znam da mislis na fudbalera) imamo mi svog nola, dragi komsija. Samo neka nastave do kraja kao danas (1:0), mi smo zadovoljni!!

BeKo

pre 5 godina

Najgori su ovi sto broje krvna zrnca, a uz to nemaju pojma.
(Kele, 17. jun 2018 19:12)

Takvi kod nas kolo vode i najglasniji su,valjda znaš.

legolas

pre 5 godina

Ето!!! Када се игра храбро,борбено и брзо свако може да се добије!!! Светски првак рецимо!! Значи, нико није бољи од тебе,док не докаже на терену!То наши момци треба да утуве у главу!И против Швајцарске,а поготово против Бразила!Тешко ће бити,али и Мексиканцима и Исланђанима је било!!!Чврсто,мушки и уз мало среће можемо да изненадимо сваког!!!!Напред Србија!!

sef strucnog staba

pre 5 godina

E sad... Pobediti Švajcarce, ne zapinjati previše protiv Brazila, čekati da vidimo hoće li Nemci biti prvi ili drugi u grupi... Ako budu prvi, idemo na pobedu protiv Brazila, a ako budu drugi, izvesti ove menadžerske igrače i reći im da ne zapinju, za svaki slučaj... :)
(Bard Živa, 17. jun 2018 18:53)

A Brazil ce da nam dopusti da idemo na pobedu...Pa zeljni su osvete (ako je ikako moguce osvetiti se za ono, ipak koliko god da pobedis nije dovoljno da opravdas poraz od 7:1 u sred kuce), a sigurno ce je traziti pored ovako izuzetno ranjivih Nemaca. Fali tu prava forma Marka Rojsa, fali tu i predator Miroslav Klose, Lukas Podolski...Kedira i Kros mnogo znaju i umeju ali su prespori sto je vezni red Meksika i dokazao. Ali kakvi su Nemci, ne bi me uopste cudio duel sa Brazilom u 1/8 i opet pobeda od nekih 3:0.

Malkom

pre 5 godina

Znači parovi osmine:

Brazil - Nemačka
Srbija - Meksiko
(Malkom, 17. jun 2018 18:55)


aman vise, ne trcite pred rudu - ovo je tek trecina grupne faze, ima jos mnogo da se igra!!!!!!!!!
(neutralni felsh, 17. jun 2018 19:01)

Jeste tek trećina, ali vidi ovako:
Brazila boli briga za kalkulaciju. Imaju strašnu ekipu i Nejmara i biće definitivno prvi. A i ide im u korist da se što pre razračunaju s Nemačkom. Imaju neke nedovršene poslove s njima.
Meksiko najverovatnije pobeđuje J. Koreju i protiv Švedske im je potreban samo bod da bi bili prvi u grupi. To je sasvim realna opcija.
E sad, za Srbiju nije sigurno, može i Švajcarska da prođe, ali tu malo moramo da navijamo. :)
Dakle, iako je tek trećina, neke stvari se već dobro znaju. Nije tako?

lorenzo

pre 5 godina

koja misterija je ovaj Ozil...već jedno 4 sezone ne radi apsolutno ništa, neka nikakve koristi od njega, Njemačka i Arsenal sa njim izgledaju kao tim sa igračem manje

JPR24

pre 5 godina

Hoho, al ce tek sad biti gusto... Meksiko velike sanse da budu prvi, Nemci drugi, pa odmah Brazil Nemacka. Jedino ako budu stavili rezervu i bez golmana pa da mi pobedimo :p Salu na stranu, Brazilci jedva cekaju, 7-1 im je jos u grlu...

čuvar lopte u letnjem periodu

pre 5 godina

Meksiko i Peru najbolje odigrali do sad..jedni srusili aktuelne sampione, drugi izgubili od Danske koja je dva puta sutnula na gol..sve u svemu, nema losih na prvenstvu..
(Igor, 17. jun 2018 18:56)

Peru je imao lep pas van 16, ali ovamo, nisu imali završnicu i onda je zaključak da nisu najbolje odigrali.

b

pre 5 godina

Nisu Nemci sigurni za prolaz.Svedjani mogu da odigraju poprilicno cvrsto i da odigraju bunker protiv Meksika.Teze ce biti Meksiku protiv takvih Svedjana nego protiv Nemaca.Ipak je Svedska prosla Italiju.Sutra zato moraju da pobede Juznu Koreju koja ume da bude nezgodna.

my way

pre 5 godina

Мексиканци су могли да их унаказе данас. Ако са Немцима будемо играли добили смо путоказ. Треба да убацимо Радоњу, Жилета и Јовића, они су немоћни да зауставе играче тог типа.
ПС Рафа Маркез, 39, 5. Светско првенство, наклон до пода!

VladaNS

pre 5 godina

Ti poluamateri umalo nisu bili u polufinalu svjetskog prvenstva. Strašno koliko neznalica komentarise vijesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad rs, 17. jun 2018 18:50)

Ti poluamateri ne mogu da se sastave ove godine, trese ih ko stigne. Sigurno je bitnije to što su radili pre četiri godine nego prethodnih meseci? Stvarno svakakvi komentarišu.

Goran

pre 5 godina

Hrabri meksiko uzeo ceo plen tj.sva tri boda ,mada opet nemoze se reci da su nemci odigrali toliki lose ,jednostavno su imali veoma raspolozenog rivala koji je veoma vesto zatvorio sve prilaze svom golu,mada cini mi se da ova nemacka (utisak nakon prve odgledane utakmice) ne igra ni blizu tako tecno kao sto je to bilo na prethodnom sampionatu ,dosta je tu igraca koji su vec dobro zasli u fudbalski zenit sto se kaze i deluju mi nekako istroseni,ali kao sto dobro znamo nemce (pogotovo u fudbalu nikada nesmete otpisati ,imaju oni jos dva meca da probaju da se isprave i prodju u narednu rundu, ali nece im biti lako jer ni svedska ni koreja kako god izgledali kao autsajderi mogu da iznenade svakoga!

Shommy82

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...
(v_K_esspreso, 17. jun 2018 18:53

Bugari su u nokaut fazi izbacili upravo Meksiko pa Nemce, Hrvati prvo Rumune koji su u svoj grupi bili prvi ispred Engleza, pa i oni onda Nemce i to sa 3:0, tako da sreća nema ništa s tim već igranje dobrog fudbala.

legolas

pre 5 godina

Вермер слаб,Мексико држи час како се игра транзиција!!!!!!!!Мелсиканци увек експлозивни, видећемо до краја шта ће бити,Немци су преко пута!!!!

баћушка

pre 5 godina

Ови Немци као да не знају где се игра!!!! Биће враћени на фабричка подешавања!
(баћушка, 17. jun 2018 11:43)

# Link komentara
Preporučujem (+4)
Ne preporučujem (-19)



Лупајте минусе...

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Zato sto ce se Matic, Sergej i Luka Milivojevic lakse nositi sa sporima kao sto su Kros i Kedira, i ja sam verovao da je bolje Meksiko ali posle ovakve igre...Pa Vela je s loptom brzi od Krosa bez lopte, Herera takodje, nasima bi bilo pretesko, no cekaj da mi prodjemo prvo. Takodje, Banetu bi vise odgovarao Miler sa sjajnim osecajem sa gol ali s manjkom brzine, nego munjeviti Lozano.
(sef strucnog staba, 17. jun 2018 17:51)

Da, Nemci nam bas leze. Jedna pobeda u 50 godina.

jovan

pre 5 godina

@Odlična utakmica za sada. Igraju strahovito i jedni i drugi. Malte ne je svejedno da li ćemo proći kao prvi ili drugi u grupi (ako prođemo), neće biti "lakšeg" protivnika u 1/8 finala.
(Drakče, 17. jun 2018 18:03)

Klasican nas mentalitet. Covek vec slavi, pije i jede prase jer je prosao grupu, iako jos nismo igrali ni sa Svajcarskom ni Brazilom koji su realno na papiru prva dva favorita da prodju dalje. Ali nema veze, covek razmislja na koga cemo kao prvi ili eventualno drugi u grupi.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Da, Nemci nam bas leze. Jedna pobeda u 50 godina.
(Adriano_Galiliani, 17. jun 2018 18:13)

Izvini strucnjace, ali tu pobedu smo bas izvojevali protiv ekipe u kojoj su bili neki igraci koji igraju sada, a i nama su igrali neki igraci kao sada. Pride, Timo Verner nikako nije klasa Podolskog ili Klosea. Naravno da ne bismo bili favoriti, ali naravno da ne bih voleo da gledam jurnjavu po terenu za nenormalno brzim Meksikancima.

v_K_esspreso

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...

impeRAtor

pre 5 godina

Nista lepse od gledanja frustriranih nemaca. Apsolutno nista lepse kad je gledanje fudbala u pitanju. Kad kompleksasi pocnu da udaraju, vuku za dres i kmece sudiji...

Hell

pre 5 godina

Ja ne znam ko normalan ocekuje od Nemacke neki veliki uspeh. Ovo uopste nije iznenadjenje,sta da urade sa Kedirom,Ozilom i Milerom?? Tri igraca kojima je rok odavno prosao,nisu vise ni za beton ligu,a tek matorac Gomez,cirkus

bungalo

pre 5 godina

Meksiko vodi, znaci na njih idemo kad prodjemo kao drugi u nasoj grupi
(pera, 17. jun 2018 17:43)

jedva na jedvite jade pobijedili poluamatersku ekipu kostarike i ti vec vidis nas kao druge ?

paunovicn94@gmail.com

pre 5 godina

Meksiko ovom pobedom kupuje srbiji sansu za polufinale(meksiko pa poljska ili engleska)kao i 2010 kada smo do polufinala trebali dobiti redom: Australiju,Sad i urugvaj.Ne zvuci lose kao ni tad s obzirom na to ko je sve na turniru,prevelika sreca za nas u zrebu samo da je iskoristimo.

Bard Živa

pre 5 godina

E sad... Pobediti Švajcarce, ne zapinjati previše protiv Brazila, čekati da vidimo hoće li Nemci biti prvi ili drugi u grupi... Ako budu prvi, idemo na pobedu protiv Brazila, a ako budu drugi, izvesti ove menadžerske igrače i reći im da ne zapinju, za svaki slučaj... :)

only fools and horses

pre 5 godina

O cemu ti lupetas? Kakvi crni Poljaci? Od 11 igraca samo su trojica stranci: Boateng,OZil i Kedira. Preostalih 8 su cistokrvni Nemci.A u Francuskoj samo 4 belca i 7 crnaca u prvih 11. Nemoj vise da lazes,jer je Oliver specijalista za hvatanje lazova germanofoba!!
(Oliver, 17. jun 2018 17:33)

Zato i gube Nemci. Kad im je pola igrača bilo stranog porekla, osvojili su prvenstvo.

Drakče

pre 5 godina

@Jovan
Tipičan naš čovek, voli da opljuje, a što maši poentu komentara to nije ni bitno. Da ti objasnim, komentar se odnosi na kvalitet Nemačke i Meksika.
PS. Obrati pažnju i na ono "ako prođemo"

Sebbbrar

pre 5 godina

Ovaj Meksiko nije normalan! Kako ljudi igraju, ma nemam reči. Srbija čak i ako prodje grupu, u osmini ide ili na Meksiko ili na Nemačku... Mislim da nemamo nikakve šanse sve i da prodjemo grupu, NAŽALOST...

chivas regal

pre 5 godina

Nemacka tesko moze i do 1/2.Izraubovana ekipa sa vremesnim igracima.Mladje selekcije ne postizu uspehe.Nema na vidiku mladjih igraca.Nemacka liga daleko od engleske i spanske.Godinama Bayern dominira.

Dule Pacov

pre 5 godina

Uvek su Meksikanci igrali brzo uz mnogo trčanja. A sada imaju i kvalitet. Jedino da poprave završnicu u napadu. 
Ako budemo igrali sa njima, crno nam se piše. Mada ko zna, mi bi postavili bunkerčinu pa im ova kontra ne bi bila glavni adut.
(only fools and horses, 17. jun 2018 18:19)

Znaci mi smo vec prosli grupu?

Gde ja živim

pre 5 godina

Brate mili ovaj Rafa Markez još igra. Mogli su i Blanka da povedu komotno da izvede jednu Cuauhtemiñu (čini mi se da se tako zove i piše, naši su čini mi se uvek pričali zečji skok). Stariji je samo pet godina. Opasni Meksikanci, a Elfovi su mi čudni. Da li se šteluju ili i u njih ušla ona "lako ćemo" taktika. Mada nisu ni imali sreće. Možda da Lev jednom promeni majicu. Postao ko Zakerberg.

ja

pre 5 godina

Nama je sada potpuno svejedno da li cemo na Nemacku ili Meksiko (ako prodjemo grupu). Po vidjenom, razvalice nas i jedni i drugi, kako god okrenes. Ovo je do sada najbolja, najlepsa i najuzbudljivija utakmica prvenstva.

Dovahkiin

pre 5 godina

@juventino

Znam ko su Meksikanci i o kakvoj ekipi se radi, pogrešno ste me razumeli, očekivao sam od Meksikanaca ovakvu igru kao sad u drugom poluvremenu. Iznenadila me je igra iz prvog dela, gde smo mogli da vidimo neverovatnu transformaciju iz odbrane u napad. Gledao sam njihovu pripremnu utakmicu protiv Danske gde su igrali užasno i verovatno zato sam iznenađen. Svakako i dalje jako dobri i žilavi, kao što znamo kako ume Meksiko. Sportski pozdrav.

Stevan

pre 5 godina

Najezio sam se kad je usao Marquez. Peto svetsko prvenstvo, kakav igrac, kakva karijera, legenda svoje reprezentacije, fantasticna klupska karijera, fenomenalan je bio u Barceloni, jedan od najboljih i najkompletnijih stopera tog vremena, osim sjajnih defanzivnih i mentalnih sposobnosti, imao je i sjajnu tehniku i pas, umeo je dobro da sutira i sa distance, pa je neretko mogao da odigra i na poziciji def. veznog. Jedan od mojih omiljenih igraca. Imace sta da prica unucima. 20 godina u reprezentaciji, sta reci?

Stevan

pre 5 godina

Nemacka nema igraca tipa Oliver Birof, Miroslav Klose, Mario Gomez u polju, igraca koji je opasan u skoku, igraca koji moze da pokupi visoke lopte i spusti ih u 16 metara ili koji sam moze da resi centarsuteve glavom. Sta im vredi 100 centarsuteva kad nema ko da ih pokupi? Sta im vrede sve precizne visoke lopte Tonija Kroosa, kad nema ko da skoci i spusti ih saigracima u 16 metara? To je glavni problem ove ekipe Nemacke, po nekom mom misljenju.

Drakče

pre 5 godina

Odlična utakmica za sada. Igraju strahovito i jedni i drugi. Malte ne je svejedno da li ćemo proći kao prvi ili drugi u grupi (ako prođemo), neće biti "lakšeg" protivnika u 1/8 finala.

Aki

pre 5 godina

da napravim jedno poredjenje, naseg mentaliteta.... Srbija pobijedi Kostariku i svi vec uveliko vidim pisu ko ce da nam bude protivnik kad se prodje grupa, racunice padaju, posle pobjede od 1:0 nad tamo nekom Kostarikom, pa sta bi tek pricali da ste na mjesto meksikanaca !?!?!? Vode protiv prvaka svijeta !?!?
(piksi, 17. jun 2018 18:30)

Zahvaljujemo se na

Pojma nemam idi na meksički portal pa nam javi kakvo je raspoloženje. Ja ti želim da se i tvoji plasiraju na neko prvenstvo pa da vidiš šta je euforija.

Aleksandar

pre 5 godina

Jedna od najgorih utakmica za Nemce. Meksikanci igraju hrabro i požrtvovano i to im se isplatilo. Miler, Ozil, Kros i ekipa ništa skoro nisu pokazali.

Igor

pre 5 godina

Meksiko i Peru najbolje odigrali do sad..jedni srusili aktuelne sampione, drugi izgubili od Danske koja je dva puta sutnula na gol..sve u svemu, nema losih na prvenstvu..

only fools and horses

pre 5 godina

Uvek su Meksikanci igrali brzo uz mnogo trčanja. A sada imaju i kvalitet. Jedino da poprave završnicu u napadu.
Ako budemo igrali sa njima, crno nam se piše. Mada ko zna, mi bi postavili bunkerčinu pa im ova kontra ne bi bila glavni adut.

CJC

pre 5 godina

Alo ljudi, Ozil, Kedira i Boateng su rodjeni NEMCI...momci rodjeni tamo, porodice im tamo, sve kategorije Nemacke prosli.
Kakvi bre stranci?
Po tome, ko bi onda igrao za SAD?
Gde da nadju 11 Dzon Smitova?
Nekom Gracijaniju se pradjeda doselio u 19 veku, lik ne zna da bekne italijanski ali ga nazivaju naturalizovanim?!

piksi

pre 5 godina

da napravim jedno poredjenje, naseg mentaliteta.... Srbija pobijedi Kostariku i svi vec uveliko vidim pisu ko ce da nam bude protivnik kad se prodje grupa, racunice padaju, posle pobjede od 1:0 nad tamo nekom Kostarikom, pa sta bi tek pricali da ste na mjesto meksikanaca !?!?!? Vode protiv prvaka svijeta !?!?

Bane

pre 5 godina

(hram, 17. jun 2018 17:02)

Drugar gde si našao da porediš Nemačku i Meksiko zemlju do 127 miliona sa malenom Srbijom. Pa svi bi mi buraz volili da imamo stanovnika kao oni plus standar približan. Pa onda da upoređujemo.

Dovahkiin

pre 5 godina

U prvih 20 minuta Meksiko skroz dobar. Nisu se uplašili Nemaca, čak su stvorili i nekoliko izglednih šansi. Pokazuju da uopste nisu lak zalogaj borbeni su, brzi i još ako proradi latinoamerički temperament biće svašta.

KPJ

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza.

BoltonBastard

pre 5 godina

Ja baš nešto i ne verujem da će Nemačka osvojiti ovo SP, tipujem na Brazil, pa i Španiju, mada ćemo videti šta će Brazilci pokazati večeras. Takođe se nadam da će nešto veliko uraditi i Belgija jer imaju sjajnu reprezentativnu generaciju.

...

pre 5 godina

Zanimljivo je koliko su evropske reprezentacije dosta mocnije od ostatka sveta, 5 pobeda i jedna neresena Islanda portiv Argentine i jos jedna izmedju 2 evropske, Spanije i Portugala.

shone

pre 5 godina

Nemaju Nemci sanse, cim vidis da u ekipi nisu Klose i Podolski kao da fali 90% tima :) Iako je uvek bilo po 4-5 igraca na papiru zvucnijih od njih, oni su bili kicma ekipe.

tomica chicago

pre 5 godina

38 minut Mexico razbija! Opasna brza igra... Nemci pogresno postavljrni u odbrani...visoki, spori, i izlaze dobsredine sto brzim Meksikancima ostavlja puno prostora za kontre!

Davor

pre 5 godina

Nikada Hrvatska nije uspjela pobijediti meksiko.
2 puta smo gubili na SP od njih.
Igraju sve ono sto Europskim ekipama ne pase.
Presing i brzu kontru.
Najbolje ih je izbjeci u sirokom luku...
Lakse igrati protiv Brazila i Argentine nego protiv njih.

Puno srece Vama, samo se bodovi broje.

Pozdrav iz Hrvatske.

impeRAtor

pre 5 godina

U cemu je razlika izmedju Nemacke sa jedne i Kostarike i Srbije sa druge strane? U tome sto Kostarika i Srbija znaju da igraju odbranu... Eto za ove koji se pitaju je l to isti sport i pominju neku razliku u klasi...

Blue

pre 5 godina

X.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 17. jun 2018 17:23)

# Link komentara

Sto znaci 10 u mrezi Meksikanaca. :D

vidi

pre 5 godina

Koliko sam obozavao Carlosa Velu dok je igrao u Arsenalu sa Eduardom kakve akcije golovi... Secam se ko juce Arsenal odlicno igra cele sezone i prvi na tabeli i Eduardo polomi nogu i Arsenal zadnjih par kola kiksne i ne uzme titulu a cele sezone dominirali kako takva jedna stvar promeni tok sezone momentum ekipe...

juventino

pre 5 godina

@Dovahkiin

Ocigledno nisi upoznat na kom nivou igra ju Meksikanci na svakom svetskom. Nacija od 130 miliona ljudi, igraju na svakom svetskom, imaju igrace u dobrim evropskim klubovima i svaki put pokidaju kako igraju. Skoro uvek u nokaut fazi im malo fali za borbu za medalje. Potcenjivanje je iznenaditi se time sto se nisu uplasili Nemaca. Pa nije to Zair protiv Peleovog Brazila 1962.Meksiko je kvalitetnija ekipa od Srbije a Nemacka ruku na srce, nije sad ta klasa koja su bili pre 4 godine.

Ars longa, vita brevis

pre 5 godina

Evo povedose Meksikanci 1:0. Ne znam kako ce se zavrsiti, ali za sada lete po terenu! Kako se brzo transformisu iz odbrane u napad iz 2-3 pasa. Veoma nezgodan tim. Srcani i kvalitetni.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Chuky Lozano je nova zvezda svetskog fudbala, najbolji strelac sampiona PSV-a ove sezone u Holandskoj ligi. Herrera je majstor vec godinama isto kao i Carlitos Vela. Nemci bez Bastiana i Lama nemaju lidera na terenu.

Бабинџем

pre 5 godina

Како судија држи Кроса, комедија. Колина би му се унео у фацу и вриштао док се Крос не расплаче.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Najbolja utakmica do sada,zasto ne Srbija -Mex u 1/8 finaa u Piteru:))
(Botiglia, 17. jun 2018 17:39)

Zato sto ce se Matic, Sergej i Luka Milivojevic lakse nositi sa sporima kao sto su Kros i Kedira, i ja sam verovao da je bolje Meksiko ali posle ovakve igre...Pa Vela je s loptom brzi od Krosa bez lopte, Herera takodje, nasima bi bilo pretesko, no cekaj da mi prodjemo prvo. Takodje, Banetu bi vise odgovarao Miler sa sjajnim osecajem sa gol ali s manjkom brzine, nego munjeviti Lozano.

Oliver

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza.
(KPJ, 17. jun 2018 17:


O cemu ti lupetas? Kakvi crni Poljaci? Od 11 igraca samo su trojica stranci: Boateng,OZil i Kedira. Preostalih 8 su cistokrvni Nemci.A u Francuskoj samo 4 belca i 7 crnaca u prvih 11. Nemoj vise da lazes,jer je Oliver specijalista za hvatanje lazova germanofoba!!

panco

pre 5 godina

Dobar Mexico. Mozda nemaju vrunske zvijezde ali nekako trce, lopta se krece brzo i bez zadrzavanja. Nekako mi mundijal bez Mexica, Italije ne zamislivo.

Dejan

pre 5 godina

@KPJ

Koji Poljaci? Dva Nemca? U ovih 11 je osam Nemaca, dva naturalizovana Turcina i jedan Afrikanac, ako vec imas potrebu da brojis krvna zrnca. Inace, odlicna utakmica, Meksiko upravo poveo.

neutralni felsh

pre 5 godina

X. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 17. jun 2018 17:23) 

# Link komentara 

Sto znaci 10 u mrezi Meksikanaca. :D
(Blue, 17. jun 2018 17:31)


:)
ne, nikad ne potcenjujem meksikance, oduvek su vrlo specificna i autenticna ekipa, uvek su krajnje nezgodni. kad bi krenuli da nabrajamo koga su sve punili i mucili po mundijalima potrosili bi ceo komentar. neko ovde napisa "pokazuju sa uopste nisu lak zalogaj"... kakav danak neiskustvu, pa meksiko je poznat kao uvek nezgodan "zalogaj", meksiko iznenadi onda kad odigra lose a ne onda kad odigra dobro.

Sintaksa, kolege, sintaksa!

pre 5 godina

Ni na kakvom poluvremenu, kao sto vas naslov sugerise, nije Nemacka sampion, vec tokom prethodnog perioda od 4 god.

Meksiko na poluvremenu vodi protiv…

Vatra

pre 5 godina

Svaka cast Meksikancima.
Sve jedno ko igra sa nemcima, uvek sam protiv tih njih. Kakva odvratna nacija, uzas.
Maksikanci u naj manju ruku ravnopravni, sto napisa neko, kako drsko igraju. Jooooj evo gooooooloollllllllllllllll.

CJC

pre 5 godina

Mislio sam da je ono preksinoć bio atomski fudbal ali kako onda ovo nazvati?
Ne smes okrenuti glavu na sekund, toalet nikako...koliko šansi, ovo je najbolja utakmica koju sam gledao u skorije vreme.
Ovaj nesrecni Meksiko je i pre 4 godine u 1/8 finala ubijao Holanđane 85 minuta, sta im se desilo u posljednjih 5 sam Bog zna.
Retko gotivna ekipa.

impeRAtor

pre 5 godina

Nas narod obozava da velica nemce bez ikakvog pokrica. Miler treba da nauci da hoda, pa da dodje da igra fudbal. Unistio ih Meksiko. Samo napred, gazite najodvratniju ekipu na SP.

Rozenkranc

pre 5 godina

Kako vrhunski Meksiko igra, sve na prvu, dribling, trče, ulaze u prostor, samo da poprave finiš... Tempo 5x brži nego na našoj utakmici...

Изногуд

pre 5 godina

Ја не видим како Немци могу да се спасу од пораза. Успехом би могли да сматрају сваки пораз са мање од два разлике. Мексико фуриозан.

KPJ

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza.

Davor

pre 5 godina

Nikada Hrvatska nije uspjela pobijediti meksiko.
2 puta smo gubili na SP od njih.
Igraju sve ono sto Europskim ekipama ne pase.
Presing i brzu kontru.
Najbolje ih je izbjeci u sirokom luku...
Lakse igrati protiv Brazila i Argentine nego protiv njih.

Puno srece Vama, samo se bodovi broje.

Pozdrav iz Hrvatske.

Stevan

pre 5 godina

Najezio sam se kad je usao Marquez. Peto svetsko prvenstvo, kakav igrac, kakva karijera, legenda svoje reprezentacije, fantasticna klupska karijera, fenomenalan je bio u Barceloni, jedan od najboljih i najkompletnijih stopera tog vremena, osim sjajnih defanzivnih i mentalnih sposobnosti, imao je i sjajnu tehniku i pas, umeo je dobro da sutira i sa distance, pa je neretko mogao da odigra i na poziciji def. veznog. Jedan od mojih omiljenih igraca. Imace sta da prica unucima. 20 godina u reprezentaciji, sta reci?

Dovahkiin

pre 5 godina

U prvih 20 minuta Meksiko skroz dobar. Nisu se uplašili Nemaca, čak su stvorili i nekoliko izglednih šansi. Pokazuju da uopste nisu lak zalogaj borbeni su, brzi i još ako proradi latinoamerički temperament biće svašta.

Pa jel realno?

pre 5 godina

Au ljudi moji ,pa sta je ovo?Iran prvi u grupi,spanija i portugal po bod,argentina jedva do boda protiv islanda,urugvaj jedva pobedio egipat,sada meksiko rusi svetskog prvaka,a mi pobedili golcinom Kolarova.Ovo se ne vidja cesto!

Boston

pre 5 godina

Meksiko vodi, znaci na njih idemo kad prodjemo kao drugi u nasoj grupi
(pera, 17. jun 2018 17:43)

jedva na jedvite jade pobijedili poluamatersku ekipu kostarike i ti vec vidis nas kao druge ?
(bungalo, 17. jun 2018 18:23)

Da poluamaterska ekipa je usla medju 8 najboljih na zadnjem SP.

BoltonBastard

pre 5 godina

Ja baš nešto i ne verujem da će Nemačka osvojiti ovo SP, tipujem na Brazil, pa i Španiju, mada ćemo videti šta će Brazilci pokazati večeras. Takođe se nadam da će nešto veliko uraditi i Belgija jer imaju sjajnu reprezentativnu generaciju.

my way

pre 5 godina

Мексиканци су могли да их унаказе данас. Ако са Немцима будемо играли добили смо путоказ. Треба да убацимо Радоњу, Жилета и Јовића, они су немоћни да зауставе играче тог типа.
ПС Рафа Маркез, 39, 5. Светско првенство, наклон до пода!

lorenzo

pre 5 godina

koja misterija je ovaj Ozil...već jedno 4 sezone ne radi apsolutno ništa, neka nikakve koristi od njega, Njemačka i Arsenal sa njim izgledaju kao tim sa igračem manje

impeRAtor

pre 5 godina

Nista lepse od gledanja frustriranih nemaca. Apsolutno nista lepse kad je gledanje fudbala u pitanju. Kad kompleksasi pocnu da udaraju, vuku za dres i kmece sudiji...

KKP

pre 5 godina

Jel utakmica Nemačka - Meksiko isto takmicnje sto smo igrali mi i Kostarika!? Razlika u te 2 utakmice svetlosna godina
(cukce, 17. jun 2018 17:36)isto bodova dobismo,samo lagano

Oliver

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza.
(KPJ, 17. jun 2018 17:


O cemu ti lupetas? Kakvi crni Poljaci? Od 11 igraca samo su trojica stranci: Boateng,OZil i Kedira. Preostalih 8 su cistokrvni Nemci.A u Francuskoj samo 4 belca i 7 crnaca u prvih 11. Nemoj vise da lazes,jer je Oliver specijalista za hvatanje lazova germanofoba!!

Kele

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza.
(KPJ, 17. jun 2018 17:13)

Kakvi Poljaci, sta pricas ti covece? Crnci, pa sta? Da nisu Nemci mozda kolonizovali?! Özil, Boateng i Khedira ti zapali za oko, ostali svi 100% Nemci. Plus Boateng i Khedira su potpuni Nemci po svemu, da zivis ovde i pratis ih malo van fudbala znao bi o cemu pricam. Najgori su ovi sto broje krvna zrnca, a uz to nemaju pojma.

čuvar lopte u letnjem periodu

pre 5 godina

... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...
(v_K_esspreso, 17. jun 2018 18:53)

Nisu. Ništa ne menja. Verovatno smo Kostariku prebrinuli hvala Bogu, ali najbitnije je da pobedimo Švajcarsku.
Ako odigramo X sa Švajcarskom, onda bi odlučivali oni u poslednjem kolu, zavisilo bi koliko će golova primiti tada demotivisana Kostarika od Švajcarske. I još takođe može da zavisi koliko ćemo golova primiti i mi i Švajcarci od Brazila.
Vrlo nam je nezahvalan raspored i teška grupa. Ne moramo leteti. Šanse su nam u najboljem slučaju 50%, a ne 75.

tomica chicago

pre 5 godina

38 minut Mexico razbija! Opasna brza igra... Nemci pogresno postavljrni u odbrani...visoki, spori, i izlaze dobsredine sto brzim Meksikancima ostavlja puno prostora za kontre!

Ars longa, vita brevis

pre 5 godina

Evo povedose Meksikanci 1:0. Ne znam kako ce se zavrsiti, ali za sada lete po terenu! Kako se brzo transformisu iz odbrane u napad iz 2-3 pasa. Veoma nezgodan tim. Srcani i kvalitetni.

dovlajoe

pre 5 godina

Pobeda Meksika najviše treba da brine Brazilce. Nama se otvara da pobedama nad Švajcarskom i Meksikom udjemo medju osam. Da li je lako - ne. Da li je izvodljivo - da.

BeKo

pre 5 godina

Najgori su ovi sto broje krvna zrnca, a uz to nemaju pojma.
(Kele, 17. jun 2018 19:12)

Takvi kod nas kolo vode i najglasniji su,valjda znaš.

kako TANJUG javlja...

pre 5 godina

Sto znaci 10 u mrezi Meksikanaca. :D
(Blue, 17. jun 2018 17:31)

Legenda kaže da ti je preseo ovaj smajli.


Pobedice ih Nemci. Kakv Mexiko i ostale boranije. Samo da udju u ritam.
(Fritz, 17. jun 2018 17:49)

Legenda kaže da još ulaze u ritam, mada je utakmica završena.

Shommy82

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...
(v_K_esspreso, 17. jun 2018 18:53

Bugari su u nokaut fazi izbacili upravo Meksiko pa Nemce, Hrvati prvo Rumune koji su u svoj grupi bili prvi ispred Engleza, pa i oni onda Nemce i to sa 3:0, tako da sreća nema ništa s tim već igranje dobrog fudbala.

impeRAtor

pre 5 godina

Nas narod obozava da velica nemce bez ikakvog pokrica. Miler treba da nauci da hoda, pa da dodje da igra fudbal. Unistio ih Meksiko. Samo napred, gazite najodvratniju ekipu na SP.

CJC

pre 5 godina

Mislio sam da je ono preksinoć bio atomski fudbal ali kako onda ovo nazvati?
Ne smes okrenuti glavu na sekund, toalet nikako...koliko šansi, ovo je najbolja utakmica koju sam gledao u skorije vreme.
Ovaj nesrecni Meksiko je i pre 4 godine u 1/8 finala ubijao Holanđane 85 minuta, sta im se desilo u posljednjih 5 sam Bog zna.
Retko gotivna ekipa.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Da, Nemci nam bas leze. Jedna pobeda u 50 godina.
(Adriano_Galiliani, 17. jun 2018 18:13)

Izvini strucnjace, ali tu pobedu smo bas izvojevali protiv ekipe u kojoj su bili neki igraci koji igraju sada, a i nama su igrali neki igraci kao sada. Pride, Timo Verner nikako nije klasa Podolskog ili Klosea. Naravno da ne bismo bili favoriti, ali naravno da ne bih voleo da gledam jurnjavu po terenu za nenormalno brzim Meksikancima.

only fools and horses

pre 5 godina

Uvek su Meksikanci igrali brzo uz mnogo trčanja. A sada imaju i kvalitet. Jedino da poprave završnicu u napadu.
Ako budemo igrali sa njima, crno nam se piše. Mada ko zna, mi bi postavili bunkerčinu pa im ova kontra ne bi bila glavni adut.

ja

pre 5 godina

Nama je sada potpuno svejedno da li cemo na Nemacku ili Meksiko (ako prodjemo grupu). Po vidjenom, razvalice nas i jedni i drugi, kako god okrenes. Ovo je do sada najbolja, najlepsa i najuzbudljivija utakmica prvenstva.

b

pre 5 godina

Nisu Nemci sigurni za prolaz.Svedjani mogu da odigraju poprilicno cvrsto i da odigraju bunker protiv Meksika.Teze ce biti Meksiku protiv takvih Svedjana nego protiv Nemaca.Ipak je Svedska prosla Italiju.Sutra zato moraju da pobede Juznu Koreju koja ume da bude nezgodna.

JPR24

pre 5 godina

Hoho, al ce tek sad biti gusto... Meksiko velike sanse da budu prvi, Nemci drugi, pa odmah Brazil Nemacka. Jedino ako budu stavili rezervu i bez golmana pa da mi pobedimo :p Salu na stranu, Brazilci jedva cekaju, 7-1 im je jos u grlu...

Бистро, бистро!

pre 5 godina

Nemačka zastava u sred moskve, prelepo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sremac, 17. jun 2018 16:52)

- Александре, ти ли си?

pit

pre 5 godina

Dragi Krstajiću, ovako se igra, i to sa daleko jačim protivnikom. Kad se da gol, ne zatvara se u svojih 16.
(VladaNS, 17. jun 2018 18:58)

Da li si ti uopšte gledao utakmicu MEX-GER...pa Meksikancu su bar 70% vremena proveli u svom šesnaestercu..niti jedan minut nisu uspeli da uspostave kontrolu na sredini terena ili bar neku ravnotežu... Nemci su taktički odigrali katstrofalno ..kao muve bez glave...s 9 igrača u napadu...a u odbrani su ostavili krater. Sreća po njih što su Meksikanci te kontre izvodili dosta loše,,istina, brza tranzicija...ali završni pas i realizacija veoma loši, skoro amaterski..nekoliko puta su izlazili 3 na 1 i i 2 na 1...i onda pas u noge nemačkom igraču ili pas daleko od svog igrača koji se otvara....Inače da su Meksikanci te kontre koliko-toliko precizno izvodili Nemci bi danas „popili“ petardu....Nemačka nema kvalitet kao na SP 2014...i teško da može da računa na nekakv zapaženiji rezultat....a Meksikance ćemo videti kad nalete na neku tvrđu i defanzivniju ekipu ili neke bunkeraše tipa Island...mislim da tad neće izgledati baš impresivno....šta više, očekujem poprilično mučenje i gnjavažu...

legolas

pre 5 godina

Ето!!! Када се игра храбро,борбено и брзо свако може да се добије!!! Светски првак рецимо!! Значи, нико није бољи од тебе,док не докаже на терену!То наши момци треба да утуве у главу!И против Швајцарске,а поготово против Бразила!Тешко ће бити,али и Мексиканцима и Исланђанима је било!!!Чврсто,мушки и уз мало среће можемо да изненадимо сваког!!!!Напред Србија!!

Hell

pre 5 godina

Ja ne znam ko normalan ocekuje od Nemacke neki veliki uspeh. Ovo uopste nije iznenadjenje,sta da urade sa Kedirom,Ozilom i Milerom?? Tri igraca kojima je rok odavno prosao,nisu vise ni za beton ligu,a tek matorac Gomez,cirkus

Aki

pre 5 godina

da napravim jedno poredjenje, naseg mentaliteta.... Srbija pobijedi Kostariku i svi vec uveliko vidim pisu ko ce da nam bude protivnik kad se prodje grupa, racunice padaju, posle pobjede od 1:0 nad tamo nekom Kostarikom, pa sta bi tek pricali da ste na mjesto meksikanaca !?!?!? Vode protiv prvaka svijeta !?!?
(piksi, 17. jun 2018 18:30)

Zahvaljujemo se na

Pojma nemam idi na meksički portal pa nam javi kakvo je raspoloženje. Ja ti želim da se i tvoji plasiraju na neko prvenstvo pa da vidiš šta je euforija.

neutralni felsh

pre 5 godina

Znači parovi osmine: 

Brazil - Nemačka 
Srbija - Meksiko
(Malkom, 17. jun 2018 18:55)


aman vise, ne trcite pred rudu - ovo je tek trecina grupne faze, ima jos mnogo da se igra!!!!!!!!!

Бабинџем

pre 5 godina

Како судија држи Кроса, комедија. Колина би му се унео у фацу и вриштао док се Крос не расплаче.

Borky

pre 5 godina

Njemci na svakom prvenstvu imaju jednu losu utakmicu u grupi (Srbija,Gana na zadnja dva).Tako da ovaj rezultat moze zavaravati jer ipak nisu oni toliko lose odigrali ako gledamo samo igru.

piksi

pre 5 godina

da napravim jedno poredjenje, naseg mentaliteta.... Srbija pobijedi Kostariku i svi vec uveliko vidim pisu ko ce da nam bude protivnik kad se prodje grupa, racunice padaju, posle pobjede od 1:0 nad tamo nekom Kostarikom, pa sta bi tek pricali da ste na mjesto meksikanaca !?!?!? Vode protiv prvaka svijeta !?!?

Zbezdas

pre 5 godina

Znači parovi osmine:  

Brazil - Nemačka  
Srbija - Meksiko 
(Malkom, 17. jun 2018 18:55) 

A sta ako bude Srbija Nemacka i Brazil Mexiko

Ali ne trcimo pred rudu

Rozenkranc

pre 5 godina

Kako vrhunski Meksiko igra, sve na prvu, dribling, trče, ulaze u prostor, samo da poprave finiš... Tempo 5x brži nego na našoj utakmici...

Beogradjanka

pre 5 godina

pa vama ni 5 rafi iz mladjih dana ne bi pomoglo dragi susjedi
(zg, 17. jun 2018 18:47)

Sta ce nama rafa (znam da mislis na fudbalera) imamo mi svog nola, dragi komsija. Samo neka nastave do kraja kao danas (1:0), mi smo zadovoljni!!

neutralni felsh

pre 5 godina

X. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 17. jun 2018 17:23) 

# Link komentara 

Sto znaci 10 u mrezi Meksikanaca. :D
(Blue, 17. jun 2018 17:31)


:)
ne, nikad ne potcenjujem meksikance, oduvek su vrlo specificna i autenticna ekipa, uvek su krajnje nezgodni. kad bi krenuli da nabrajamo koga su sve punili i mucili po mundijalima potrosili bi ceo komentar. neko ovde napisa "pokazuju sa uopste nisu lak zalogaj"... kakav danak neiskustvu, pa meksiko je poznat kao uvek nezgodan "zalogaj", meksiko iznenadi onda kad odigra lose a ne onda kad odigra dobro.

CJC

pre 5 godina

Alo ljudi, Ozil, Kedira i Boateng su rodjeni NEMCI...momci rodjeni tamo, porodice im tamo, sve kategorije Nemacke prosli.
Kakvi bre stranci?
Po tome, ko bi onda igrao za SAD?
Gde da nadju 11 Dzon Smitova?
Nekom Gracijaniju se pradjeda doselio u 19 veku, lik ne zna da bekne italijanski ali ga nazivaju naturalizovanim?!

juventino

pre 5 godina

@Dovahkiin

Ocigledno nisi upoznat na kom nivou igra ju Meksikanci na svakom svetskom. Nacija od 130 miliona ljudi, igraju na svakom svetskom, imaju igrace u dobrim evropskim klubovima i svaki put pokidaju kako igraju. Skoro uvek u nokaut fazi im malo fali za borbu za medalje. Potcenjivanje je iznenaditi se time sto se nisu uplasili Nemaca. Pa nije to Zair protiv Peleovog Brazila 1962.Meksiko je kvalitetnija ekipa od Srbije a Nemacka ruku na srce, nije sad ta klasa koja su bili pre 4 godine.

баћушка

pre 5 godina

Ови Немци као да не знају где се игра!!!! Биће враћени на фабричка подешавања!
(баћушка, 17. jun 2018 11:43)

# Link komentara
Preporučujem (+4)
Ne preporučujem (-19)



Лупајте минусе...

x

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...

bugarska '94 pobedila argentinu i nemacku, inace finaliste sp '90, kakva sreca

panco

pre 5 godina

Dobar Mexico. Mozda nemaju vrunske zvijezde ali nekako trce, lopta se krece brzo i bez zadrzavanja. Nekako mi mundijal bez Mexica, Italije ne zamislivo.

paunovicn94@gmail.com

pre 5 godina

Meksiko ovom pobedom kupuje srbiji sansu za polufinale(meksiko pa poljska ili engleska)kao i 2010 kada smo do polufinala trebali dobiti redom: Australiju,Sad i urugvaj.Ne zvuci lose kao ni tad s obzirom na to ko je sve na turniru,prevelika sreca za nas u zrebu samo da je iskoristimo.

Gde ja živim

pre 5 godina

Brate mili ovaj Rafa Markez još igra. Mogli su i Blanka da povedu komotno da izvede jednu Cuauhtemiñu (čini mi se da se tako zove i piše, naši su čini mi se uvek pričali zečji skok). Stariji je samo pet godina. Opasni Meksikanci, a Elfovi su mi čudni. Da li se šteluju ili i u njih ušla ona "lako ćemo" taktika. Mada nisu ni imali sreće. Možda da Lev jednom promeni majicu. Postao ko Zakerberg.

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Zato sto ce se Matic, Sergej i Luka Milivojevic lakse nositi sa sporima kao sto su Kros i Kedira, i ja sam verovao da je bolje Meksiko ali posle ovakve igre...Pa Vela je s loptom brzi od Krosa bez lopte, Herera takodje, nasima bi bilo pretesko, no cekaj da mi prodjemo prvo. Takodje, Banetu bi vise odgovarao Miler sa sjajnim osecajem sa gol ali s manjkom brzine, nego munjeviti Lozano.
(sef strucnog staba, 17. jun 2018 17:51)

Da, Nemci nam bas leze. Jedna pobeda u 50 godina.

Malkom

pre 5 godina

Znači parovi osmine:

Brazil - Nemačka
Srbija - Meksiko
(Malkom, 17. jun 2018 18:55)


aman vise, ne trcite pred rudu - ovo je tek trecina grupne faze, ima jos mnogo da se igra!!!!!!!!!
(neutralni felsh, 17. jun 2018 19:01)

Jeste tek trećina, ali vidi ovako:
Brazila boli briga za kalkulaciju. Imaju strašnu ekipu i Nejmara i biće definitivno prvi. A i ide im u korist da se što pre razračunaju s Nemačkom. Imaju neke nedovršene poslove s njima.
Meksiko najverovatnije pobeđuje J. Koreju i protiv Švedske im je potreban samo bod da bi bili prvi u grupi. To je sasvim realna opcija.
E sad, za Srbiju nije sigurno, može i Švajcarska da prođe, ali tu malo moramo da navijamo. :)
Dakle, iako je tek trećina, neke stvari se već dobro znaju. Nije tako?

promo traktor

pre 5 godina

Ne znam cemu ovolika euforija pa mi smo posle s.arabije i kostarike koju smo jedva pobedili odigrali najgore na svetskom pa sta bi bilo da smo mi igrali sad protov mexika,mi ne cemo proci ni grupu u to budite sigurni,znaci maximalno 1 bod do kraja,I pustite te proracune na koga idemo u 1/8 finala po toj logici Iran ima vece sanse od Portugala i spanije Sa kojim tek treba da igra,tako i mi odigrali protiv kostarike hahaha a vec prosli a sta cemo svajcarskom i brazilom
(Igor, 17. jun 2018 19:16)

max 1 bod do kraja, bravo genije

chivas regal

pre 5 godina

Nemacka tesko moze i do 1/2.Izraubovana ekipa sa vremesnim igracima.Mladje selekcije ne postizu uspehe.Nema na vidiku mladjih igraca.Nemacka liga daleko od engleske i spanske.Godinama Bayern dominira.

Bard Živa

pre 5 godina

E sad... Pobediti Švajcarce, ne zapinjati previše protiv Brazila, čekati da vidimo hoće li Nemci biti prvi ili drugi u grupi... Ako budu prvi, idemo na pobedu protiv Brazila, a ako budu drugi, izvesti ove menadžerske igrače i reći im da ne zapinju, za svaki slučaj...

Vale

pre 5 godina

(Oliver, 17. jun 2018 17:33)

Od ta tri "stranca", sva trojica su rođena i odrasla u Nemačkoj. Od njihovih roditelja, jedino očevi Boatenga i Kedire nisu rođeni u Nemačkoj. Tako da ne znam o kojim "strancima" govorimo.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Chuky Lozano je nova zvezda svetskog fudbala, najbolji strelac sampiona PSV-a ove sezone u Holandskoj ligi. Herrera je majstor vec godinama isto kao i Carlitos Vela. Nemci bez Bastiana i Lama nemaju lidera na terenu.

Sebbbrar

pre 5 godina

Ovaj Meksiko nije normalan! Kako ljudi igraju, ma nemam reči. Srbija čak i ako prodje grupu, u osmini ide ili na Meksiko ili na Nemačku... Mislim da nemamo nikakve šanse sve i da prodjemo grupu, NAŽALOST...

Goran

pre 5 godina

Hrabri meksiko uzeo ceo plen tj.sva tri boda ,mada opet nemoze se reci da su nemci odigrali toliki lose ,jednostavno su imali veoma raspolozenog rivala koji je veoma vesto zatvorio sve prilaze svom golu,mada cini mi se da ova nemacka (utisak nakon prve odgledane utakmice) ne igra ni blizu tako tecno kao sto je to bilo na prethodnom sampionatu ,dosta je tu igraca koji su vec dobro zasli u fudbalski zenit sto se kaze i deluju mi nekako istroseni,ali kao sto dobro znamo nemce (pogotovo u fudbalu nikada nesmete otpisati ,imaju oni jos dva meca da probaju da se isprave i prodju u narednu rundu, ali nece im biti lako jer ni svedska ni koreja kako god izgledali kao autsajderi mogu da iznenade svakoga!

Stevan

pre 5 godina

Nemacka nema igraca tipa Oliver Birof, Miroslav Klose, Mario Gomez u polju, igraca koji je opasan u skoku, igraca koji moze da pokupi visoke lopte i spusti ih u 16 metara ili koji sam moze da resi centarsuteve glavom. Sta im vredi 100 centarsuteva kad nema ko da ih pokupi? Sta im vrede sve precizne visoke lopte Tonija Kroosa, kad nema ko da skoci i spusti ih saigracima u 16 metara? To je glavni problem ove ekipe Nemacke, po nekom mom misljenju.

Dovahkiin

pre 5 godina

@juventino

Znam ko su Meksikanci i o kakvoj ekipi se radi, pogrešno ste me razumeli, očekivao sam od Meksikanaca ovakvu igru kao sad u drugom poluvremenu. Iznenadila me je igra iz prvog dela, gde smo mogli da vidimo neverovatnu transformaciju iz odbrane u napad. Gledao sam njihovu pripremnu utakmicu protiv Danske gde su igrali užasno i verovatno zato sam iznenađen. Svakako i dalje jako dobri i žilavi, kao što znamo kako ume Meksiko. Sportski pozdrav.

Borky

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza. 
(KPJ, 17. jun 2018 17:13)

Druze nemoj da gledas poreklo jer to ne igra u fudbalu.Svi ti igraci su rodjeni u Njemackoj i prosli su njihovu skolu fudbala znaci od pionira do seniora.Znaci velika je razlika kad neko privoli da igra za njega formiran igrac i neko ko je formiran u sistemu neke drzave.

Aleksandar

pre 5 godina

Jedna od najgorih utakmica za Nemce. Meksikanci igraju hrabro i požrtvovano i to im se isplatilo. Miler, Ozil, Kros i ekipa ništa skoro nisu pokazali.

Bard Živa

pre 5 godina

E sad... Pobediti Švajcarce, ne zapinjati previše protiv Brazila, čekati da vidimo hoće li Nemci biti prvi ili drugi u grupi... Ako budu prvi, idemo na pobedu protiv Brazila, a ako budu drugi, izvesti ove menadžerske igrače i reći im da ne zapinju, za svaki slučaj... :)

Dule Pacov

pre 5 godina

Uvek su Meksikanci igrali brzo uz mnogo trčanja. A sada imaju i kvalitet. Jedino da poprave završnicu u napadu. 
Ako budemo igrali sa njima, crno nam se piše. Mada ko zna, mi bi postavili bunkerčinu pa im ova kontra ne bi bila glavni adut.
(only fools and horses, 17. jun 2018 18:19)

Znaci mi smo vec prosli grupu?

doom

pre 5 godina

млитава Немачка. и баш ми драго што су их отресли да су прегорели од немоћи.

Dragan

pre 5 godina

He, he, sad ce i Brazilci da igraju nereseno sa Svajcarskom. Ko je lud da ide na Nemce u 1/16 finala. Brazilci sigurno nisu posle onog debakla od pre 4 godine. Nista, samo pobeda protiv Svajcarske vodi nas sigurno dalje.

neutralni felsh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 17. jun 2018 19:01) 

Jeste tek trećina, ali vidi ovako: 
Brazila boli briga za kalkulaciju. Imaju strašnu ekipu i Nejmara i biće definitivno prvi. A i ide im u korist da se što pre razračunaju s Nemačkom. Imaju neke nedovršene poslove s njima. 
Meksiko najverovatnije pobeđuje J. Koreju i protiv Švedske im je potreban samo bod da bi bili prvi u grupi. To je sasvim realna opcija. 
E sad, za Srbiju nije sigurno, može i Švajcarska da prođe, ali tu malo moramo da navijamo. :) 
Dakle, iako je tek trećina, neke stvari se već dobro znaju. Nije tako?
(Malkom, 17. jun 2018 19:19)


ama nista se jos ne zna, tek se nazire ;) u pravu si da brazil sigurno nece da kalkulise, ali sasvim sigurno nece ni ostali - svi ce da igraju maksimum pa dokle doguraju. zapravo, skoro jedini koji tradicionalno jos u grupama nesto kalkulisemo smo mi i italijani.
ni mexico nece da kalkulise ni protiv svedske ni protiv koreje, bez obzira na rezultat: sad su u prilici da pojure prvo mesto u grupi i to ce i da urade. prvo mesto u grupi nije samo bolja odsocna daska za plej-of nego i odlican motivacioni faktor.
sto se nase grupe tice, suprotno vecinskom misljenju nase tradicionalno naivne javnosti, nama najvise odgovara da brazil i svajcarci sada odigraju x, sa malo golova, 1:1 je najbolje. zato sto reprezentacijama naseg profila najbolje odgovara kad igraju protiv bilo kojih ekipa koje jure bodove i imaju taj cuveni imperativ pobede. brazil ce u svakom slucaju da gleda da nas napuni a svajcarci da nas pobede.

Igor

pre 5 godina

Meksiko i Peru najbolje odigrali do sad..jedni srusili aktuelne sampione, drugi izgubili od Danske koja je dva puta sutnula na gol..sve u svemu, nema losih na prvenstvu..

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Pozdrav za istinske poznavaoce koje misle svojom glavom a ne Linekerovom.
Nemci ne prolaze grupu, Švedi će ih nagaziti do kraja. Sombrerosi očekivano, ko je pratio, 7.5 kvotica, noćas nazdravlja.
Živeli, raduj se Srbadijo!

Bane

pre 5 godina

(hram, 17. jun 2018 17:02)

Drugar gde si našao da porediš Nemačku i Meksiko zemlju do 127 miliona sa malenom Srbijom. Pa svi bi mi buraz volili da imamo stanovnika kao oni plus standar približan. Pa onda da upoređujemo.

lepi

pre 5 godina

Mexikanci prvih desetak minuta otvoreno igrali a onda bunker i na kontru.Koliko kontri imali a samo 1 gol dali, i ono najgore, vidi se zadnjih desetak minuta nema kondicija, da su trebali jos par minuta da igraju, popadali bi. Mislim da bi mogli s njim u osmini, ako prodjemo.

F16

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%... 
(v_K_esspreso, 17. jun 2018 18:53 

Lol mi smo imali srece..mi smo Njemce tukli 3:0 u četvrtfinalu, a Francuzi su imali srece protiv nas..Vi ste od Nizozemske izgubili 2:1, a mi smo i Nizozemsku tukli 2:1 za trece mjesto.

Log

pre 5 godina

Srbija dobila Nigeriju u prijateljskoj i srbi kazu da je to isto kao i hrvatska protiv nigerije u sluzbenoj tekmi na prvenstvu.
Kako smo u prijateljskoj dobili nedavno i ovaj danasnji Meksiko, onda smo mi favoriti za naslov.

Ivan

pre 5 godina

Apsolutno zaslužena pobeda Meksika. Moram priznati da odavno nisam gledao ovoliko bezidejnu Nemačku. Ni ona nemačka generacija iz 98-me koja je na SP u Francuskoj nastupila sa igračima proseka skoro 35 godina nije delovala ovoliko bezidejno i neorganizovano čak čak ni u onom debaklu od Hrvatske 0:3 u četvrtfinalu. Ovo sada danas je bilo skroz bezidejno, sporo, neorganizovano, ma katastrofa. Jeste da je ovoj nemačkoj generaciji zenit bio pre 4 godine u Brazilu kada su bili superiorni i osvojili svetsku titulu na ubedljiv način, i jeste da sa tog prvenstva fale 3-4 veoma bitna igrača koji su u međuvremenu otišli u sportsku penziju, ali i pored toga morali su Nemci mnogo bolje danas da odigraju. Odlični centarfor Miler danas totalno nezainteresovan za igru, skroz podbacio, podbacio i Ozil a i još mnogi nemački ključni igrači, borio se Kros i imao veliku šansu, ali malo je to od svetskog šampiona. Za Nemce ovo je bio veliki šok, videćemo na koji će način odgovoriti u nastavku prvenstva, sada imaju još jednu veoma tešku utakmicu protiv Švedke i potom protiv Južne Koreje nešto laganiji posao, i moraju pobediti u obe utakmice inače uslediće bruka i ispadanje branioca titule u grupnoj fazi.

legolas

pre 5 godina

Вермер слаб,Мексико држи час како се игра транзиција!!!!!!!!Мелсиканци увек експлозивни, видећемо до краја шта ће бити,Немци су преко пута!!!!

sef strucnog staba

pre 5 godina

E sad... Pobediti Švajcarce, ne zapinjati previše protiv Brazila, čekati da vidimo hoće li Nemci biti prvi ili drugi u grupi... Ako budu prvi, idemo na pobedu protiv Brazila, a ako budu drugi, izvesti ove menadžerske igrače i reći im da ne zapinju, za svaki slučaj... :)
(Bard Živa, 17. jun 2018 18:53)

A Brazil ce da nam dopusti da idemo na pobedu...Pa zeljni su osvete (ako je ikako moguce osvetiti se za ono, ipak koliko god da pobedis nije dovoljno da opravdas poraz od 7:1 u sred kuce), a sigurno ce je traziti pored ovako izuzetno ranjivih Nemaca. Fali tu prava forma Marka Rojsa, fali tu i predator Miroslav Klose, Lukas Podolski...Kedira i Kros mnogo znaju i umeju ali su prespori sto je vezni red Meksika i dokazao. Ali kakvi su Nemci, ne bi me uopste cudio duel sa Brazilom u 1/8 i opet pobeda od nekih 3:0.

Drakče

pre 5 godina

Odlična utakmica za sada. Igraju strahovito i jedni i drugi. Malte ne je svejedno da li ćemo proći kao prvi ili drugi u grupi (ako prođemo), neće biti "lakšeg" protivnika u 1/8 finala.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Najbolja utakmica do sada,zasto ne Srbija -Mex u 1/8 finaa u Piteru:))
(Botiglia, 17. jun 2018 17:39)

Zato sto ce se Matic, Sergej i Luka Milivojevic lakse nositi sa sporima kao sto su Kros i Kedira, i ja sam verovao da je bolje Meksiko ali posle ovakve igre...Pa Vela je s loptom brzi od Krosa bez lopte, Herera takodje, nasima bi bilo pretesko, no cekaj da mi prodjemo prvo. Takodje, Banetu bi vise odgovarao Miler sa sjajnim osecajem sa gol ali s manjkom brzine, nego munjeviti Lozano.

jovan

pre 5 godina

@Odlična utakmica za sada. Igraju strahovito i jedni i drugi. Malte ne je svejedno da li ćemo proći kao prvi ili drugi u grupi (ako prođemo), neće biti "lakšeg" protivnika u 1/8 finala.
(Drakče, 17. jun 2018 18:03)

Klasican nas mentalitet. Covek vec slavi, pije i jede prase jer je prosao grupu, iako jos nismo igrali ni sa Svajcarskom ni Brazilom koji su realno na papiru prva dva favorita da prodju dalje. Ali nema veze, covek razmislja na koga cemo kao prvi ili eventualno drugi u grupi.

Bankar

pre 5 godina

Ja nas vidim u polufinalu. Samo Matić na početku svake utakmice da nalupa klupu protivnika ako nam neko uzme loptu. Ove Meksikance ima da pojedemo za doručak. Mislim da bi ih i Island dobio.

Dejan

pre 5 godina

@KPJ

Koji Poljaci? Dva Nemca? U ovih 11 je osam Nemaca, dva naturalizovana Turcina i jedan Afrikanac, ako vec imas potrebu da brojis krvna zrnca. Inace, odlicna utakmica, Meksiko upravo poveo.

...

pre 5 godina

Zanimljivo je koliko su evropske reprezentacije dosta mocnije od ostatka sveta, 5 pobeda i jedna neresena Islanda portiv Argentine i jos jedna izmedju 2 evropske, Spanije i Portugala.

Изногуд

pre 5 godina

Ја не видим како Немци могу да се спасу од пораза. Успехом би могли да сматрају сваки пораз са мање од два разлике. Мексико фуриозан.

only fools and horses

pre 5 godina

O cemu ti lupetas? Kakvi crni Poljaci? Od 11 igraca samo su trojica stranci: Boateng,OZil i Kedira. Preostalih 8 su cistokrvni Nemci.A u Francuskoj samo 4 belca i 7 crnaca u prvih 11. Nemoj vise da lazes,jer je Oliver specijalista za hvatanje lazova germanofoba!!
(Oliver, 17. jun 2018 17:33)

Zato i gube Nemci. Kad im je pola igrača bilo stranog porekla, osvojili su prvenstvo.

bungalo

pre 5 godina

Meksiko vodi, znaci na njih idemo kad prodjemo kao drugi u nasoj grupi
(pera, 17. jun 2018 17:43)

jedva na jedvite jade pobijedili poluamatersku ekipu kostarike i ti vec vidis nas kao druge ?

v_K_esspreso

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...

Bavarac

pre 5 godina

Zamolio bih Leva da vise ne stavlja u igru Kediru, Ozila, Milera i da da sansu mladjim igracima.Velika greska je sto nema Sane-a i Gnabry-a,Nemacka nema brzog igraca kako misle da se nose sa Brazilom,Francuskom,Spanijom ili Portugalom?

čuvar lopte u letnjem periodu

pre 5 godina

Meksiko i Peru najbolje odigrali do sad..jedni srusili aktuelne sampione, drugi izgubili od Danske koja je dva puta sutnula na gol..sve u svemu, nema losih na prvenstvu..
(Igor, 17. jun 2018 18:56)

Peru je imao lep pas van 16, ali ovamo, nisu imali završnicu i onda je zaključak da nisu najbolje odigrali.

vidi

pre 5 godina

Koliko sam obozavao Carlosa Velu dok je igrao u Arsenalu sa Eduardom kakve akcije golovi... Secam se ko juce Arsenal odlicno igra cele sezone i prvi na tabeli i Eduardo polomi nogu i Arsenal zadnjih par kola kiksne i ne uzme titulu a cele sezone dominirali kako takva jedna stvar promeni tok sezone momentum ekipe...

Vatra

pre 5 godina

Svaka cast Meksikancima.
Sve jedno ko igra sa nemcima, uvek sam protiv tih njih. Kakva odvratna nacija, uzas.
Maksikanci u naj manju ruku ravnopravni, sto napisa neko, kako drsko igraju. Jooooj evo gooooooloollllllllllllllll.

Igor

pre 5 godina

Ne znam cemu ovolika euforija pa mi smo posle s.arabije i kostarike koju smo jedva pobedili odigrali najgore na svetskom pa sta bi bilo da smo mi igrali sad protov mexika,mi ne cemo proci ni grupu u to budite sigurni,znaci maximalno 1 bod do kraja,I pustite te proracune na koga idemo u 1/8 finala po toj logici Iran ima vece sanse od Portugala i spanije Sa kojim tek treba da igra,tako i mi odigrali protiv kostarike hahaha a vec prosli a sta cemo svajcarskom i brazilom

shone

pre 5 godina

Nemaju Nemci sanse, cim vidis da u ekipi nisu Klose i Podolski kao da fali 90% tima :) Iako je uvek bilo po 4-5 igraca na papiru zvucnijih od njih, oni su bili kicma ekipe.

Drakče

pre 5 godina

@Jovan
Tipičan naš čovek, voli da opljuje, a što maši poentu komentara to nije ni bitno. Da ti objasnim, komentar se odnosi na kvalitet Nemačke i Meksika.
PS. Obrati pažnju i na ono "ako prođemo"

VladaNS

pre 5 godina

Ti poluamateri umalo nisu bili u polufinalu svjetskog prvenstva. Strašno koliko neznalica komentarise vijesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad rs, 17. jun 2018 18:50)

Ti poluamateri ne mogu da se sastave ove godine, trese ih ko stigne. Sigurno je bitnije to što su radili pre četiri godine nego prethodnih meseci? Stvarno svakakvi komentarišu.

impeRAtor

pre 5 godina

U cemu je razlika izmedju Nemacke sa jedne i Kostarike i Srbije sa druge strane? U tome sto Kostarika i Srbija znaju da igraju odbranu... Eto za ove koji se pitaju je l to isti sport i pominju neku razliku u klasi...

Sintaksa, kolege, sintaksa!

pre 5 godina

Ni na kakvom poluvremenu, kao sto vas naslov sugerise, nije Nemacka sampion, vec tokom prethodnog perioda od 4 god.

Meksiko na poluvremenu vodi protiv…

zvezdarac

pre 5 godina

Mexico igra strašnu kontru a potrefilo se da Nemci imaju strasno sporu sredinu kroz koju ovi prolaze kao kroz sir. Pre 4 godine su imali strašan srednji red a sad tu fale i "naš " zet Švajnštajger i Gece. Odbrana im deluje smuseno i čak mi je delovalo panično kad junu meksikanci koje je samo smotanost ćićarita sprečila da ne daju još neki gol. I to mu je sad odgovor zašto je propao.

Blue

pre 5 godina

X.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 17. jun 2018 17:23)

# Link komentara

Sto znaci 10 u mrezi Meksikanaca. :D

Igor

pre 5 godina

Ne znam cemu ovolika euforija pa mi smo posle s.arabije i kostarike koju smo jedva pobedili odigrali najgore na svetskom pa sta bi bilo da smo mi igrali sad protov mexika,mi ne cemo proci ni grupu u to budite sigurni,znaci maximalno 1 bod do kraja,I pustite te proracune na koga idemo u 1/8 finala po toj logici Iran ima vece sanse od Portugala i spanije Sa kojim tek treba da igra,tako i mi odigrali protiv kostarike hahaha a vec prosli a sta cemo svajcarskom i brazilom

KPJ

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza.

F16

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%... 
(v_K_esspreso, 17. jun 2018 18:53 

Lol mi smo imali srece..mi smo Njemce tukli 3:0 u četvrtfinalu, a Francuzi su imali srece protiv nas..Vi ste od Nizozemske izgubili 2:1, a mi smo i Nizozemsku tukli 2:1 za trece mjesto.

Oliver

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza.
(KPJ, 17. jun 2018 17:


O cemu ti lupetas? Kakvi crni Poljaci? Od 11 igraca samo su trojica stranci: Boateng,OZil i Kedira. Preostalih 8 su cistokrvni Nemci.A u Francuskoj samo 4 belca i 7 crnaca u prvih 11. Nemoj vise da lazes,jer je Oliver specijalista za hvatanje lazova germanofoba!!

ja

pre 5 godina

Nama je sada potpuno svejedno da li cemo na Nemacku ili Meksiko (ako prodjemo grupu). Po vidjenom, razvalice nas i jedni i drugi, kako god okrenes. Ovo je do sada najbolja, najlepsa i najuzbudljivija utakmica prvenstva.

bungalo

pre 5 godina

Meksiko vodi, znaci na njih idemo kad prodjemo kao drugi u nasoj grupi
(pera, 17. jun 2018 17:43)

jedva na jedvite jade pobijedili poluamatersku ekipu kostarike i ti vec vidis nas kao druge ?

Bankar

pre 5 godina

Ja nas vidim u polufinalu. Samo Matić na početku svake utakmice da nalupa klupu protivnika ako nam neko uzme loptu. Ove Meksikance ima da pojedemo za doručak. Mislim da bi ih i Island dobio.

Kele

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza.
(KPJ, 17. jun 2018 17:13)

Kakvi Poljaci, sta pricas ti covece? Crnci, pa sta? Da nisu Nemci mozda kolonizovali?! Özil, Boateng i Khedira ti zapali za oko, ostali svi 100% Nemci. Plus Boateng i Khedira su potpuni Nemci po svemu, da zivis ovde i pratis ih malo van fudbala znao bi o cemu pricam. Najgori su ovi sto broje krvna zrnca, a uz to nemaju pojma.

Sebbbrar

pre 5 godina

Ovaj Meksiko nije normalan! Kako ljudi igraju, ma nemam reči. Srbija čak i ako prodje grupu, u osmini ide ili na Meksiko ili na Nemačku... Mislim da nemamo nikakve šanse sve i da prodjemo grupu, NAŽALOST...

Log

pre 5 godina

Srbija dobila Nigeriju u prijateljskoj i srbi kazu da je to isto kao i hrvatska protiv nigerije u sluzbenoj tekmi na prvenstvu.
Kako smo u prijateljskoj dobili nedavno i ovaj danasnji Meksiko, onda smo mi favoriti za naslov.

impeRAtor

pre 5 godina

Nas narod obozava da velica nemce bez ikakvog pokrica. Miler treba da nauci da hoda, pa da dodje da igra fudbal. Unistio ih Meksiko. Samo napred, gazite najodvratniju ekipu na SP.

Bard Živa

pre 5 godina

E sad... Pobediti Švajcarce, ne zapinjati previše protiv Brazila, čekati da vidimo hoće li Nemci biti prvi ili drugi u grupi... Ako budu prvi, idemo na pobedu protiv Brazila, a ako budu drugi, izvesti ove menadžerske igrače i reći im da ne zapinju, za svaki slučaj...

piksi

pre 5 godina

da napravim jedno poredjenje, naseg mentaliteta.... Srbija pobijedi Kostariku i svi vec uveliko vidim pisu ko ce da nam bude protivnik kad se prodje grupa, racunice padaju, posle pobjede od 1:0 nad tamo nekom Kostarikom, pa sta bi tek pricali da ste na mjesto meksikanaca !?!?!? Vode protiv prvaka svijeta !?!?

promo traktor

pre 5 godina

Ne znam cemu ovolika euforija pa mi smo posle s.arabije i kostarike koju smo jedva pobedili odigrali najgore na svetskom pa sta bi bilo da smo mi igrali sad protov mexika,mi ne cemo proci ni grupu u to budite sigurni,znaci maximalno 1 bod do kraja,I pustite te proracune na koga idemo u 1/8 finala po toj logici Iran ima vece sanse od Portugala i spanije Sa kojim tek treba da igra,tako i mi odigrali protiv kostarike hahaha a vec prosli a sta cemo svajcarskom i brazilom
(Igor, 17. jun 2018 19:16)

max 1 bod do kraja, bravo genije

Malkom

pre 5 godina

Znači parovi osmine:

Brazil - Nemačka
Srbija - Meksiko
(Malkom, 17. jun 2018 18:55)


aman vise, ne trcite pred rudu - ovo je tek trecina grupne faze, ima jos mnogo da se igra!!!!!!!!!
(neutralni felsh, 17. jun 2018 19:01)

Jeste tek trećina, ali vidi ovako:
Brazila boli briga za kalkulaciju. Imaju strašnu ekipu i Nejmara i biće definitivno prvi. A i ide im u korist da se što pre razračunaju s Nemačkom. Imaju neke nedovršene poslove s njima.
Meksiko najverovatnije pobeđuje J. Koreju i protiv Švedske im je potreban samo bod da bi bili prvi u grupi. To je sasvim realna opcija.
E sad, za Srbiju nije sigurno, može i Švajcarska da prođe, ali tu malo moramo da navijamo. :)
Dakle, iako je tek trećina, neke stvari se već dobro znaju. Nije tako?

Hell

pre 5 godina

Ja ne znam ko normalan ocekuje od Nemacke neki veliki uspeh. Ovo uopste nije iznenadjenje,sta da urade sa Kedirom,Ozilom i Milerom?? Tri igraca kojima je rok odavno prosao,nisu vise ni za beton ligu,a tek matorac Gomez,cirkus

VladaNS

pre 5 godina

Ti poluamateri umalo nisu bili u polufinalu svjetskog prvenstva. Strašno koliko neznalica komentarise vijesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad rs, 17. jun 2018 18:50)

Ti poluamateri ne mogu da se sastave ove godine, trese ih ko stigne. Sigurno je bitnije to što su radili pre četiri godine nego prethodnih meseci? Stvarno svakakvi komentarišu.

v_K_esspreso

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...

Borky

pre 5 godina

Krece himna, kamera prelazi preko lica reprezentacivaca Nemacke, prvih 5 igraca Turci, Poljaci i crnci, svi cute, onda 2 Nemca pevaju, pa opet malo Turci cute i na kraju Nojer peva. Sta reci, skoro su gori od Francuza. 
(KPJ, 17. jun 2018 17:13)

Druze nemoj da gledas poreklo jer to ne igra u fudbalu.Svi ti igraci su rodjeni u Njemackoj i prosli su njihovu skolu fudbala znaci od pionira do seniora.Znaci velika je razlika kad neko privoli da igra za njega formiran igrac i neko ko je formiran u sistemu neke drzave.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Pozdrav za istinske poznavaoce koje misle svojom glavom a ne Linekerovom.
Nemci ne prolaze grupu, Švedi će ih nagaziti do kraja. Sombrerosi očekivano, ko je pratio, 7.5 kvotica, noćas nazdravlja.
Živeli, raduj se Srbadijo!

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Zato sto ce se Matic, Sergej i Luka Milivojevic lakse nositi sa sporima kao sto su Kros i Kedira, i ja sam verovao da je bolje Meksiko ali posle ovakve igre...Pa Vela je s loptom brzi od Krosa bez lopte, Herera takodje, nasima bi bilo pretesko, no cekaj da mi prodjemo prvo. Takodje, Banetu bi vise odgovarao Miler sa sjajnim osecajem sa gol ali s manjkom brzine, nego munjeviti Lozano.
(sef strucnog staba, 17. jun 2018 17:51)

Da, Nemci nam bas leze. Jedna pobeda u 50 godina.

Bard Živa

pre 5 godina

E sad... Pobediti Švajcarce, ne zapinjati previše protiv Brazila, čekati da vidimo hoće li Nemci biti prvi ili drugi u grupi... Ako budu prvi, idemo na pobedu protiv Brazila, a ako budu drugi, izvesti ove menadžerske igrače i reći im da ne zapinju, za svaki slučaj... :)

jovan

pre 5 godina

@Odlična utakmica za sada. Igraju strahovito i jedni i drugi. Malte ne je svejedno da li ćemo proći kao prvi ili drugi u grupi (ako prođemo), neće biti "lakšeg" protivnika u 1/8 finala.
(Drakče, 17. jun 2018 18:03)

Klasican nas mentalitet. Covek vec slavi, pije i jede prase jer je prosao grupu, iako jos nismo igrali ni sa Svajcarskom ni Brazilom koji su realno na papiru prva dva favorita da prodju dalje. Ali nema veze, covek razmislja na koga cemo kao prvi ili eventualno drugi u grupi.

lepi

pre 5 godina

Mexikanci prvih desetak minuta otvoreno igrali a onda bunker i na kontru.Koliko kontri imali a samo 1 gol dali, i ono najgore, vidi se zadnjih desetak minuta nema kondicija, da su trebali jos par minuta da igraju, popadali bi. Mislim da bi mogli s njim u osmini, ako prodjemo.

Aki

pre 5 godina

da napravim jedno poredjenje, naseg mentaliteta.... Srbija pobijedi Kostariku i svi vec uveliko vidim pisu ko ce da nam bude protivnik kad se prodje grupa, racunice padaju, posle pobjede od 1:0 nad tamo nekom Kostarikom, pa sta bi tek pricali da ste na mjesto meksikanaca !?!?!? Vode protiv prvaka svijeta !?!?
(piksi, 17. jun 2018 18:30)

Zahvaljujemo se na

Pojma nemam idi na meksički portal pa nam javi kakvo je raspoloženje. Ja ti želim da se i tvoji plasiraju na neko prvenstvo pa da vidiš šta je euforija.

CJC

pre 5 godina

Alo ljudi, Ozil, Kedira i Boateng su rodjeni NEMCI...momci rodjeni tamo, porodice im tamo, sve kategorije Nemacke prosli.
Kakvi bre stranci?
Po tome, ko bi onda igrao za SAD?
Gde da nadju 11 Dzon Smitova?
Nekom Gracijaniju se pradjeda doselio u 19 veku, lik ne zna da bekne italijanski ali ga nazivaju naturalizovanim?!

BeKo

pre 5 godina

Najgori su ovi sto broje krvna zrnca, a uz to nemaju pojma.
(Kele, 17. jun 2018 19:12)

Takvi kod nas kolo vode i najglasniji su,valjda znaš.

Blue

pre 5 godina

X.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 17. jun 2018 17:23)

# Link komentara

Sto znaci 10 u mrezi Meksikanaca. :D

impeRAtor

pre 5 godina

Nista lepse od gledanja frustriranih nemaca. Apsolutno nista lepse kad je gledanje fudbala u pitanju. Kad kompleksasi pocnu da udaraju, vuku za dres i kmece sudiji...

Vatra

pre 5 godina

Svaka cast Meksikancima.
Sve jedno ko igra sa nemcima, uvek sam protiv tih njih. Kakva odvratna nacija, uzas.
Maksikanci u naj manju ruku ravnopravni, sto napisa neko, kako drsko igraju. Jooooj evo gooooooloollllllllllllllll.

баћушка

pre 5 godina

Ови Немци као да не знају где се игра!!!! Биће враћени на фабричка подешавања!
(баћушка, 17. jun 2018 11:43)

# Link komentara
Preporučujem (+4)
Ne preporučujem (-19)



Лупајте минусе...

Boston

pre 5 godina

Meksiko vodi, znaci na njih idemo kad prodjemo kao drugi u nasoj grupi
(pera, 17. jun 2018 17:43)

jedva na jedvite jade pobijedili poluamatersku ekipu kostarike i ti vec vidis nas kao druge ?
(bungalo, 17. jun 2018 18:23)

Da poluamaterska ekipa je usla medju 8 najboljih na zadnjem SP.

impeRAtor

pre 5 godina

U cemu je razlika izmedju Nemacke sa jedne i Kostarike i Srbije sa druge strane? U tome sto Kostarika i Srbija znaju da igraju odbranu... Eto za ove koji se pitaju je l to isti sport i pominju neku razliku u klasi...

only fools and horses

pre 5 godina

O cemu ti lupetas? Kakvi crni Poljaci? Od 11 igraca samo su trojica stranci: Boateng,OZil i Kedira. Preostalih 8 su cistokrvni Nemci.A u Francuskoj samo 4 belca i 7 crnaca u prvih 11. Nemoj vise da lazes,jer je Oliver specijalista za hvatanje lazova germanofoba!!
(Oliver, 17. jun 2018 17:33)

Zato i gube Nemci. Kad im je pola igrača bilo stranog porekla, osvojili su prvenstvo.

my way

pre 5 godina

Мексиканци су могли да их унаказе данас. Ако са Немцима будемо играли добили смо путоказ. Треба да убацимо Радоњу, Жилета и Јовића, они су немоћни да зауставе играче тог типа.
ПС Рафа Маркез, 39, 5. Светско првенство, наклон до пода!

paunovicn94@gmail.com

pre 5 godina

Meksiko ovom pobedom kupuje srbiji sansu za polufinale(meksiko pa poljska ili engleska)kao i 2010 kada smo do polufinala trebali dobiti redom: Australiju,Sad i urugvaj.Ne zvuci lose kao ni tad s obzirom na to ko je sve na turniru,prevelika sreca za nas u zrebu samo da je iskoristimo.

Dragan

pre 5 godina

He, he, sad ce i Brazilci da igraju nereseno sa Svajcarskom. Ko je lud da ide na Nemce u 1/16 finala. Brazilci sigurno nisu posle onog debakla od pre 4 godine. Nista, samo pobeda protiv Svajcarske vodi nas sigurno dalje.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Da, Nemci nam bas leze. Jedna pobeda u 50 godina.
(Adriano_Galiliani, 17. jun 2018 18:13)

Izvini strucnjace, ali tu pobedu smo bas izvojevali protiv ekipe u kojoj su bili neki igraci koji igraju sada, a i nama su igrali neki igraci kao sada. Pride, Timo Verner nikako nije klasa Podolskog ili Klosea. Naravno da ne bismo bili favoriti, ali naravno da ne bih voleo da gledam jurnjavu po terenu za nenormalno brzim Meksikancima.

dovlajoe

pre 5 godina

Pobeda Meksika najviše treba da brine Brazilce. Nama se otvara da pobedama nad Švajcarskom i Meksikom udjemo medju osam. Da li je lako - ne. Da li je izvodljivo - da.

Pa jel realno?

pre 5 godina

Au ljudi moji ,pa sta je ovo?Iran prvi u grupi,spanija i portugal po bod,argentina jedva do boda protiv islanda,urugvaj jedva pobedio egipat,sada meksiko rusi svetskog prvaka,a mi pobedili golcinom Kolarova.Ovo se ne vidja cesto!

chivas regal

pre 5 godina

Nemacka tesko moze i do 1/2.Izraubovana ekipa sa vremesnim igracima.Mladje selekcije ne postizu uspehe.Nema na vidiku mladjih igraca.Nemacka liga daleko od engleske i spanske.Godinama Bayern dominira.

čuvar lopte u letnjem periodu

pre 5 godina

... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...
(v_K_esspreso, 17. jun 2018 18:53)

Nisu. Ništa ne menja. Verovatno smo Kostariku prebrinuli hvala Bogu, ali najbitnije je da pobedimo Švajcarsku.
Ako odigramo X sa Švajcarskom, onda bi odlučivali oni u poslednjem kolu, zavisilo bi koliko će golova primiti tada demotivisana Kostarika od Švajcarske. I još takođe može da zavisi koliko ćemo golova primiti i mi i Švajcarci od Brazila.
Vrlo nam je nezahvalan raspored i teška grupa. Ne moramo leteti. Šanse su nam u najboljem slučaju 50%, a ne 75.

BoltonBastard

pre 5 godina

Ja baš nešto i ne verujem da će Nemačka osvojiti ovo SP, tipujem na Brazil, pa i Španiju, mada ćemo videti šta će Brazilci pokazati večeras. Takođe se nadam da će nešto veliko uraditi i Belgija jer imaju sjajnu reprezentativnu generaciju.

Dule Pacov

pre 5 godina

Uvek su Meksikanci igrali brzo uz mnogo trčanja. A sada imaju i kvalitet. Jedino da poprave završnicu u napadu. 
Ako budemo igrali sa njima, crno nam se piše. Mada ko zna, mi bi postavili bunkerčinu pa im ova kontra ne bi bila glavni adut.
(only fools and horses, 17. jun 2018 18:19)

Znaci mi smo vec prosli grupu?

Vale

pre 5 godina

(Oliver, 17. jun 2018 17:33)

Od ta tri "stranca", sva trojica su rođena i odrasla u Nemačkoj. Od njihovih roditelja, jedino očevi Boatenga i Kedire nisu rođeni u Nemačkoj. Tako da ne znam o kojim "strancima" govorimo.

Dejan

pre 5 godina

@KPJ

Koji Poljaci? Dva Nemca? U ovih 11 je osam Nemaca, dva naturalizovana Turcina i jedan Afrikanac, ako vec imas potrebu da brojis krvna zrnca. Inace, odlicna utakmica, Meksiko upravo poveo.

neutralni felsh

pre 5 godina

Znači parovi osmine: 

Brazil - Nemačka 
Srbija - Meksiko
(Malkom, 17. jun 2018 18:55)


aman vise, ne trcite pred rudu - ovo je tek trecina grupne faze, ima jos mnogo da se igra!!!!!!!!!

sef strucnog staba

pre 5 godina

E sad... Pobediti Švajcarce, ne zapinjati previše protiv Brazila, čekati da vidimo hoće li Nemci biti prvi ili drugi u grupi... Ako budu prvi, idemo na pobedu protiv Brazila, a ako budu drugi, izvesti ove menadžerske igrače i reći im da ne zapinju, za svaki slučaj... :)
(Bard Živa, 17. jun 2018 18:53)

A Brazil ce da nam dopusti da idemo na pobedu...Pa zeljni su osvete (ako je ikako moguce osvetiti se za ono, ipak koliko god da pobedis nije dovoljno da opravdas poraz od 7:1 u sred kuce), a sigurno ce je traziti pored ovako izuzetno ranjivih Nemaca. Fali tu prava forma Marka Rojsa, fali tu i predator Miroslav Klose, Lukas Podolski...Kedira i Kros mnogo znaju i umeju ali su prespori sto je vezni red Meksika i dokazao. Ali kakvi su Nemci, ne bi me uopste cudio duel sa Brazilom u 1/8 i opet pobeda od nekih 3:0.

Bavarac

pre 5 godina

Zamolio bih Leva da vise ne stavlja u igru Kediru, Ozila, Milera i da da sansu mladjim igracima.Velika greska je sto nema Sane-a i Gnabry-a,Nemacka nema brzog igraca kako misle da se nose sa Brazilom,Francuskom,Spanijom ili Portugalom?

neutralni felsh

pre 5 godina

X. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 17. jun 2018 17:23) 

# Link komentara 

Sto znaci 10 u mrezi Meksikanaca. :D
(Blue, 17. jun 2018 17:31)


:)
ne, nikad ne potcenjujem meksikance, oduvek su vrlo specificna i autenticna ekipa, uvek su krajnje nezgodni. kad bi krenuli da nabrajamo koga su sve punili i mucili po mundijalima potrosili bi ceo komentar. neko ovde napisa "pokazuju sa uopste nisu lak zalogaj"... kakav danak neiskustvu, pa meksiko je poznat kao uvek nezgodan "zalogaj", meksiko iznenadi onda kad odigra lose a ne onda kad odigra dobro.

Sintaksa, kolege, sintaksa!

pre 5 godina

Ni na kakvom poluvremenu, kao sto vas naslov sugerise, nije Nemacka sampion, vec tokom prethodnog perioda od 4 god.

Meksiko na poluvremenu vodi protiv…

Zbezdas

pre 5 godina

Znači parovi osmine:  

Brazil - Nemačka  
Srbija - Meksiko 
(Malkom, 17. jun 2018 18:55) 

A sta ako bude Srbija Nemacka i Brazil Mexiko

Ali ne trcimo pred rudu

Davor

pre 5 godina

Nikada Hrvatska nije uspjela pobijediti meksiko.
2 puta smo gubili na SP od njih.
Igraju sve ono sto Europskim ekipama ne pase.
Presing i brzu kontru.
Najbolje ih je izbjeci u sirokom luku...
Lakse igrati protiv Brazila i Argentine nego protiv njih.

Puno srece Vama, samo se bodovi broje.

Pozdrav iz Hrvatske.

doom

pre 5 godina

млитава Немачка. и баш ми драго што су их отресли да су прегорели од немоћи.

lorenzo

pre 5 godina

koja misterija je ovaj Ozil...već jedno 4 sezone ne radi apsolutno ništa, neka nikakve koristi od njega, Njemačka i Arsenal sa njim izgledaju kao tim sa igračem manje

shone

pre 5 godina

Nemaju Nemci sanse, cim vidis da u ekipi nisu Klose i Podolski kao da fali 90% tima :) Iako je uvek bilo po 4-5 igraca na papiru zvucnijih od njih, oni su bili kicma ekipe.

Shommy82

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...
(v_K_esspreso, 17. jun 2018 18:53

Bugari su u nokaut fazi izbacili upravo Meksiko pa Nemce, Hrvati prvo Rumune koji su u svoj grupi bili prvi ispred Engleza, pa i oni onda Nemce i to sa 3:0, tako da sreća nema ništa s tim već igranje dobrog fudbala.

Бабинџем

pre 5 godina

Како судија држи Кроса, комедија. Колина би му се унео у фацу и вриштао док се Крос не расплаче.

vidi

pre 5 godina

Koliko sam obozavao Carlosa Velu dok je igrao u Arsenalu sa Eduardom kakve akcije golovi... Secam se ko juce Arsenal odlicno igra cele sezone i prvi na tabeli i Eduardo polomi nogu i Arsenal zadnjih par kola kiksne i ne uzme titulu a cele sezone dominirali kako takva jedna stvar promeni tok sezone momentum ekipe...

Bane

pre 5 godina

(hram, 17. jun 2018 17:02)

Drugar gde si našao da porediš Nemačku i Meksiko zemlju do 127 miliona sa malenom Srbijom. Pa svi bi mi buraz volili da imamo stanovnika kao oni plus standar približan. Pa onda da upoređujemo.

Stevan

pre 5 godina

Nemacka nema igraca tipa Oliver Birof, Miroslav Klose, Mario Gomez u polju, igraca koji je opasan u skoku, igraca koji moze da pokupi visoke lopte i spusti ih u 16 metara ili koji sam moze da resi centarsuteve glavom. Sta im vredi 100 centarsuteva kad nema ko da ih pokupi? Sta im vrede sve precizne visoke lopte Tonija Kroosa, kad nema ko da skoci i spusti ih saigracima u 16 metara? To je glavni problem ove ekipe Nemacke, po nekom mom misljenju.

Stevan

pre 5 godina

Najezio sam se kad je usao Marquez. Peto svetsko prvenstvo, kakav igrac, kakva karijera, legenda svoje reprezentacije, fantasticna klupska karijera, fenomenalan je bio u Barceloni, jedan od najboljih i najkompletnijih stopera tog vremena, osim sjajnih defanzivnih i mentalnih sposobnosti, imao je i sjajnu tehniku i pas, umeo je dobro da sutira i sa distance, pa je neretko mogao da odigra i na poziciji def. veznog. Jedan od mojih omiljenih igraca. Imace sta da prica unucima. 20 godina u reprezentaciji, sta reci?

Beogradjanka

pre 5 godina

pa vama ni 5 rafi iz mladjih dana ne bi pomoglo dragi susjedi
(zg, 17. jun 2018 18:47)

Sta ce nama rafa (znam da mislis na fudbalera) imamo mi svog nola, dragi komsija. Samo neka nastave do kraja kao danas (1:0), mi smo zadovoljni!!

KKP

pre 5 godina

Jel utakmica Nemačka - Meksiko isto takmicnje sto smo igrali mi i Kostarika!? Razlika u te 2 utakmice svetlosna godina
(cukce, 17. jun 2018 17:36)isto bodova dobismo,samo lagano

neutralni felsh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 17. jun 2018 19:01) 

Jeste tek trećina, ali vidi ovako: 
Brazila boli briga za kalkulaciju. Imaju strašnu ekipu i Nejmara i biće definitivno prvi. A i ide im u korist da se što pre razračunaju s Nemačkom. Imaju neke nedovršene poslove s njima. 
Meksiko najverovatnije pobeđuje J. Koreju i protiv Švedske im je potreban samo bod da bi bili prvi u grupi. To je sasvim realna opcija. 
E sad, za Srbiju nije sigurno, može i Švajcarska da prođe, ali tu malo moramo da navijamo. :) 
Dakle, iako je tek trećina, neke stvari se već dobro znaju. Nije tako?
(Malkom, 17. jun 2018 19:19)


ama nista se jos ne zna, tek se nazire ;) u pravu si da brazil sigurno nece da kalkulise, ali sasvim sigurno nece ni ostali - svi ce da igraju maksimum pa dokle doguraju. zapravo, skoro jedini koji tradicionalno jos u grupama nesto kalkulisemo smo mi i italijani.
ni mexico nece da kalkulise ni protiv svedske ni protiv koreje, bez obzira na rezultat: sad su u prilici da pojure prvo mesto u grupi i to ce i da urade. prvo mesto u grupi nije samo bolja odsocna daska za plej-of nego i odlican motivacioni faktor.
sto se nase grupe tice, suprotno vecinskom misljenju nase tradicionalno naivne javnosti, nama najvise odgovara da brazil i svajcarci sada odigraju x, sa malo golova, 1:1 je najbolje. zato sto reprezentacijama naseg profila najbolje odgovara kad igraju protiv bilo kojih ekipa koje jure bodove i imaju taj cuveni imperativ pobede. brazil ce u svakom slucaju da gleda da nas napuni a svajcarci da nas pobede.

Бистро, бистро!

pre 5 godina

Nemačka zastava u sred moskve, prelepo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sremac, 17. jun 2018 16:52)

- Александре, ти ли си?

pit

pre 5 godina

Dragi Krstajiću, ovako se igra, i to sa daleko jačim protivnikom. Kad se da gol, ne zatvara se u svojih 16.
(VladaNS, 17. jun 2018 18:58)

Da li si ti uopšte gledao utakmicu MEX-GER...pa Meksikancu su bar 70% vremena proveli u svom šesnaestercu..niti jedan minut nisu uspeli da uspostave kontrolu na sredini terena ili bar neku ravnotežu... Nemci su taktički odigrali katstrofalno ..kao muve bez glave...s 9 igrača u napadu...a u odbrani su ostavili krater. Sreća po njih što su Meksikanci te kontre izvodili dosta loše,,istina, brza tranzicija...ali završni pas i realizacija veoma loši, skoro amaterski..nekoliko puta su izlazili 3 na 1 i i 2 na 1...i onda pas u noge nemačkom igraču ili pas daleko od svog igrača koji se otvara....Inače da su Meksikanci te kontre koliko-toliko precizno izvodili Nemci bi danas „popili“ petardu....Nemačka nema kvalitet kao na SP 2014...i teško da može da računa na nekakv zapaženiji rezultat....a Meksikance ćemo videti kad nalete na neku tvrđu i defanzivniju ekipu ili neke bunkeraše tipa Island...mislim da tad neće izgledati baš impresivno....šta više, očekujem poprilično mučenje i gnjavažu...

Ivan

pre 5 godina

Apsolutno zaslužena pobeda Meksika. Moram priznati da odavno nisam gledao ovoliko bezidejnu Nemačku. Ni ona nemačka generacija iz 98-me koja je na SP u Francuskoj nastupila sa igračima proseka skoro 35 godina nije delovala ovoliko bezidejno i neorganizovano čak čak ni u onom debaklu od Hrvatske 0:3 u četvrtfinalu. Ovo sada danas je bilo skroz bezidejno, sporo, neorganizovano, ma katastrofa. Jeste da je ovoj nemačkoj generaciji zenit bio pre 4 godine u Brazilu kada su bili superiorni i osvojili svetsku titulu na ubedljiv način, i jeste da sa tog prvenstva fale 3-4 veoma bitna igrača koji su u međuvremenu otišli u sportsku penziju, ali i pored toga morali su Nemci mnogo bolje danas da odigraju. Odlični centarfor Miler danas totalno nezainteresovan za igru, skroz podbacio, podbacio i Ozil a i još mnogi nemački ključni igrači, borio se Kros i imao veliku šansu, ali malo je to od svetskog šampiona. Za Nemce ovo je bio veliki šok, videćemo na koji će način odgovoriti u nastavku prvenstva, sada imaju još jednu veoma tešku utakmicu protiv Švedke i potom protiv Južne Koreje nešto laganiji posao, i moraju pobediti u obe utakmice inače uslediće bruka i ispadanje branioca titule u grupnoj fazi.

Dovahkiin

pre 5 godina

U prvih 20 minuta Meksiko skroz dobar. Nisu se uplašili Nemaca, čak su stvorili i nekoliko izglednih šansi. Pokazuju da uopste nisu lak zalogaj borbeni su, brzi i još ako proradi latinoamerički temperament biće svašta.

Drakče

pre 5 godina

@Jovan
Tipičan naš čovek, voli da opljuje, a što maši poentu komentara to nije ni bitno. Da ti objasnim, komentar se odnosi na kvalitet Nemačke i Meksika.
PS. Obrati pažnju i na ono "ako prođemo"

Borky

pre 5 godina

Njemci na svakom prvenstvu imaju jednu losu utakmicu u grupi (Srbija,Gana na zadnja dva).Tako da ovaj rezultat moze zavaravati jer ipak nisu oni toliko lose odigrali ako gledamo samo igru.

Drakče

pre 5 godina

Odlična utakmica za sada. Igraju strahovito i jedni i drugi. Malte ne je svejedno da li ćemo proći kao prvi ili drugi u grupi (ako prođemo), neće biti "lakšeg" protivnika u 1/8 finala.

Aleksandar

pre 5 godina

Jedna od najgorih utakmica za Nemce. Meksikanci igraju hrabro i požrtvovano i to im se isplatilo. Miler, Ozil, Kros i ekipa ništa skoro nisu pokazali.

b

pre 5 godina

Nisu Nemci sigurni za prolaz.Svedjani mogu da odigraju poprilicno cvrsto i da odigraju bunker protiv Meksika.Teze ce biti Meksiku protiv takvih Svedjana nego protiv Nemaca.Ipak je Svedska prosla Italiju.Sutra zato moraju da pobede Juznu Koreju koja ume da bude nezgodna.

...

pre 5 godina

Zanimljivo je koliko su evropske reprezentacije dosta mocnije od ostatka sveta, 5 pobeda i jedna neresena Islanda portiv Argentine i jos jedna izmedju 2 evropske, Spanije i Portugala.

panco

pre 5 godina

Dobar Mexico. Mozda nemaju vrunske zvijezde ali nekako trce, lopta se krece brzo i bez zadrzavanja. Nekako mi mundijal bez Mexica, Italije ne zamislivo.

Изногуд

pre 5 godina

Ја не видим како Немци могу да се спасу од пораза. Успехом би могли да сматрају сваки пораз са мање од два разлике. Мексико фуриозан.

only fools and horses

pre 5 godina

Uvek su Meksikanci igrali brzo uz mnogo trčanja. A sada imaju i kvalitet. Jedino da poprave završnicu u napadu.
Ako budemo igrali sa njima, crno nam se piše. Mada ko zna, mi bi postavili bunkerčinu pa im ova kontra ne bi bila glavni adut.

Igor

pre 5 godina

Meksiko i Peru najbolje odigrali do sad..jedni srusili aktuelne sampione, drugi izgubili od Danske koja je dva puta sutnula na gol..sve u svemu, nema losih na prvenstvu..

JPR24

pre 5 godina

Hoho, al ce tek sad biti gusto... Meksiko velike sanse da budu prvi, Nemci drugi, pa odmah Brazil Nemacka. Jedino ako budu stavili rezervu i bez golmana pa da mi pobedimo :p Salu na stranu, Brazilci jedva cekaju, 7-1 im je jos u grlu...

kako TANJUG javlja...

pre 5 godina

Sto znaci 10 u mrezi Meksikanaca. :D
(Blue, 17. jun 2018 17:31)

Legenda kaže da ti je preseo ovaj smajli.


Pobedice ih Nemci. Kakv Mexiko i ostale boranije. Samo da udju u ritam.
(Fritz, 17. jun 2018 17:49)

Legenda kaže da još ulaze u ritam, mada je utakmica završena.

legolas

pre 5 godina

Вермер слаб,Мексико држи час како се игра транзиција!!!!!!!!Мелсиканци увек експлозивни, видећемо до краја шта ће бити,Немци су преко пута!!!!

Dovahkiin

pre 5 godina

@juventino

Znam ko su Meksikanci i o kakvoj ekipi se radi, pogrešno ste me razumeli, očekivao sam od Meksikanaca ovakvu igru kao sad u drugom poluvremenu. Iznenadila me je igra iz prvog dela, gde smo mogli da vidimo neverovatnu transformaciju iz odbrane u napad. Gledao sam njihovu pripremnu utakmicu protiv Danske gde su igrali užasno i verovatno zato sam iznenađen. Svakako i dalje jako dobri i žilavi, kao što znamo kako ume Meksiko. Sportski pozdrav.

Gde ja živim

pre 5 godina

Brate mili ovaj Rafa Markez još igra. Mogli su i Blanka da povedu komotno da izvede jednu Cuauhtemiñu (čini mi se da se tako zove i piše, naši su čini mi se uvek pričali zečji skok). Stariji je samo pet godina. Opasni Meksikanci, a Elfovi su mi čudni. Da li se šteluju ili i u njih ušla ona "lako ćemo" taktika. Mada nisu ni imali sreće. Možda da Lev jednom promeni majicu. Postao ko Zakerberg.

x

pre 5 godina

Sjajno sto je pobedio, otvara Srbiji sansu da dobije lakse protivnike dalje ako prodjemo grupu. Za sve je potrebna sreca, tu su srecu imali i hrvati 98 god... to je imala i Bugarska 94 ... ne treba se zaletati posle pobede nad Kostarikom ali su nama sada sanse za prolaz gotovo na 75%...

bugarska '94 pobedila argentinu i nemacku, inace finaliste sp '90, kakva sreca

tomica chicago

pre 5 godina

38 minut Mexico razbija! Opasna brza igra... Nemci pogresno postavljrni u odbrani...visoki, spori, i izlaze dobsredine sto brzim Meksikancima ostavlja puno prostora za kontre!

CJC

pre 5 godina

Mislio sam da je ono preksinoć bio atomski fudbal ali kako onda ovo nazvati?
Ne smes okrenuti glavu na sekund, toalet nikako...koliko šansi, ovo je najbolja utakmica koju sam gledao u skorije vreme.
Ovaj nesrecni Meksiko je i pre 4 godine u 1/8 finala ubijao Holanđane 85 minuta, sta im se desilo u posljednjih 5 sam Bog zna.
Retko gotivna ekipa.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Najbolja utakmica do sada,zasto ne Srbija -Mex u 1/8 finaa u Piteru:))
(Botiglia, 17. jun 2018 17:39)

Zato sto ce se Matic, Sergej i Luka Milivojevic lakse nositi sa sporima kao sto su Kros i Kedira, i ja sam verovao da je bolje Meksiko ali posle ovakve igre...Pa Vela je s loptom brzi od Krosa bez lopte, Herera takodje, nasima bi bilo pretesko, no cekaj da mi prodjemo prvo. Takodje, Banetu bi vise odgovarao Miler sa sjajnim osecajem sa gol ali s manjkom brzine, nego munjeviti Lozano.

legolas

pre 5 godina

Ето!!! Када се игра храбро,борбено и брзо свако може да се добије!!! Светски првак рецимо!! Значи, нико није бољи од тебе,док не докаже на терену!То наши момци треба да утуве у главу!И против Швајцарске,а поготово против Бразила!Тешко ће бити,али и Мексиканцима и Исланђанима је било!!!Чврсто,мушки и уз мало среће можемо да изненадимо сваког!!!!Напред Србија!!

čuvar lopte u letnjem periodu

pre 5 godina

Meksiko i Peru najbolje odigrali do sad..jedni srusili aktuelne sampione, drugi izgubili od Danske koja je dva puta sutnula na gol..sve u svemu, nema losih na prvenstvu..
(Igor, 17. jun 2018 18:56)

Peru je imao lep pas van 16, ali ovamo, nisu imali završnicu i onda je zaključak da nisu najbolje odigrali.

Rozenkranc

pre 5 godina

Kako vrhunski Meksiko igra, sve na prvu, dribling, trče, ulaze u prostor, samo da poprave finiš... Tempo 5x brži nego na našoj utakmici...

Ars longa, vita brevis

pre 5 godina

Evo povedose Meksikanci 1:0. Ne znam kako ce se zavrsiti, ali za sada lete po terenu! Kako se brzo transformisu iz odbrane u napad iz 2-3 pasa. Veoma nezgodan tim. Srcani i kvalitetni.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Chuky Lozano je nova zvezda svetskog fudbala, najbolji strelac sampiona PSV-a ove sezone u Holandskoj ligi. Herrera je majstor vec godinama isto kao i Carlitos Vela. Nemci bez Bastiana i Lama nemaju lidera na terenu.

juventino

pre 5 godina

@Dovahkiin

Ocigledno nisi upoznat na kom nivou igra ju Meksikanci na svakom svetskom. Nacija od 130 miliona ljudi, igraju na svakom svetskom, imaju igrace u dobrim evropskim klubovima i svaki put pokidaju kako igraju. Skoro uvek u nokaut fazi im malo fali za borbu za medalje. Potcenjivanje je iznenaditi se time sto se nisu uplasili Nemaca. Pa nije to Zair protiv Peleovog Brazila 1962.Meksiko je kvalitetnija ekipa od Srbije a Nemacka ruku na srce, nije sad ta klasa koja su bili pre 4 godine.

Goran

pre 5 godina

Hrabri meksiko uzeo ceo plen tj.sva tri boda ,mada opet nemoze se reci da su nemci odigrali toliki lose ,jednostavno su imali veoma raspolozenog rivala koji je veoma vesto zatvorio sve prilaze svom golu,mada cini mi se da ova nemacka (utisak nakon prve odgledane utakmice) ne igra ni blizu tako tecno kao sto je to bilo na prethodnom sampionatu ,dosta je tu igraca koji su vec dobro zasli u fudbalski zenit sto se kaze i deluju mi nekako istroseni,ali kao sto dobro znamo nemce (pogotovo u fudbalu nikada nesmete otpisati ,imaju oni jos dva meca da probaju da se isprave i prodju u narednu rundu, ali nece im biti lako jer ni svedska ni koreja kako god izgledali kao autsajderi mogu da iznenade svakoga!

zvezdarac

pre 5 godina

Mexico igra strašnu kontru a potrefilo se da Nemci imaju strasno sporu sredinu kroz koju ovi prolaze kao kroz sir. Pre 4 godine su imali strašan srednji red a sad tu fale i "naš " zet Švajnštajger i Gece. Odbrana im deluje smuseno i čak mi je delovalo panično kad junu meksikanci koje je samo smotanost ćićarita sprečila da ne daju još neki gol. I to mu je sad odgovor zašto je propao.