Nedelja, 27.05.2018.

10:00

Mažićeva "disertacija" u Kijevu i kandidatura za finale Mundijala!

Izvor: B92

Mažiæeva "disertacija" u Kijevu i kandidatura za finale Mundijala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

140 Komentari

Sortiraj po:

JPR24

pre 5 godina

Videćete koliko je sjajno! Neće taj da sudi ni jednu važnu utakmicu u životu. Previše toga, što je bilo presudno, nije adekvatno procenio i presudio.
(CRObar kitarović, 27. maj 2018 21:10)
Pa dobro, nece, samo je sudio nebitno finale LS...

мики

pre 5 godina

Nadam se da ce nastaviti ovako i da ce suditi finale u Rusiji.
(Zex, 27. maj 2018 10:50)

неће моћи да суди Србија-Бразил, у којој Максимовић 'ладно даје гол одлуке. историја се понавља.

Perperius

pre 5 godina

Nije Mažić kriv što je Srbija korumpirana zemlja u kojoj važe samo pravila korupcije, on to ne može promeniti, ali vrv može imati ozbiljne probleme ako ne poštuje pravila korupcije.

Miki

pre 5 godina

neki dan pričamo o uspehu teniske sudinice a danas fudbalskih sudija, najbolje da prestanemo da igramo ove sportove i samo da se mladi treniraju za suđenje, jedna je od poruka ovih tekstova :)

CRObar kitarović

pre 5 godina

Videćete koliko je sjajno! Neće taj da sudi ni jednu važnu utakmicu u životu. Previše toga, što je bilo presudno, nije adekvatno procenio i presudio.

Сремац

pre 5 godina

"Ne, nije bilo faula... Mi smo zaista nebeski, najstariji, najizabraniji narod. Na celu sa Miloradom."
Ovo može samo ludak da napiše.

Klinac, ali pravi

pre 5 godina

Ljudi su u ovoj zemlji izgleda izgubili svaki smisao samopostovanja i dostojanstva tako da kad god neki nas covek uradi nesto u svetu mi ga pljujemo iz sve snage. Ne valja nam Nemanja Vidic, Novak Djokovic, Ivana Spanovic, a evo sad i Milorad Mazic i njegov sudijski tim, onda ne valja ni komsija, kolega, prijatelj. Zapitajte se malo sta se to desava sa vama.

Aki

pre 5 godina

Nikakvo suđenje!
Tfebao je da isključi kompletan realov tim, omogući Liverpulu da osvoji LŠ i zadovolji ove nesretnike od barseloninih navijača.
On sudio po praviloma!
Žalosno suđenje, sve nas je razočarao!

dovoljan 2+

pre 5 godina

Pre prvog kiks gola Reala, bio je ofsajd koji nije mahan. To je donelo konfuziju kod golmana. Prednost dodeljuje Mažić ali mora da se maše!

VUK

pre 5 godina

@dovoljan 2+...prvo pogledaj zaleđen snimak...nema ofsajda...drugo po novim pravilima , MAŠE se TEK kada igrač koji je u ofsajd poziciji dođe u kontak sa loptom. Nije došao. Golman je uhvatio loptu i kreće nova akcija . Sve perfektno odsuđeno. Vreme dinosaurusa je prošlo. Isto tako ni golman ne sme da uhvati vraćenu loptu...i tri korne nisu penal . Sedi.. jedan !

CRObar kitarović

pre 5 godina

Ni blizu nije to bilo baš tako sjajno. Delovali su nesigurno i pogubljeno. Nekako je prošlo, ali ostalo je mnogo toga za diskusiju.

Aleksandar

pre 5 godina

Čak i u situaciji u kojoj je Serhio Ramos povredio Mohameda Salaha i slomio srca milionima navijača širom sveta, u duelu za loptu nije bilo faula.
Španski štoper se izborio za bolju poziciju, umetnuo telo ispred Egipćanina dovoljno da mu bez kontakta izbije loptu, ali je onda učinio nešto samo njemu svojstveno.

Novinar napisa ovo i osta živ.

Shommy82

pre 5 godina

Ni faul ni žuti za Ramosa za rvački zahvat. Jedan od ključnih momenata, uz katastrofalne greške golmana. Ramos je udario i golmana u drugom poluvremenu i tu isto ništa nije svirano. Uz brojne simulacije Ramos nije smeo da završi ovo finale na terenu. Sudijske organizacije su u katastrofalnim situacijama, a Mažić je u toj priči samo najmanje loš.

Ђек

pre 5 godina

Мислим да је Ло’Реал презадовољан
Чак можда буду тражили да суди Ел Класико

Фрфљави

pre 5 godina

Samo u Srbiji je najgori... zato i jeste tu gde jeste... postoji nesto sto sam davno shvatio. A to je da, tek kada dobijemo priznanja loja nisu sa ove teritorije, mi onda pocinjemo tek da postujemo taj subjekat! Nisu bez razloga sve one reklame za zubne paste poput: peovereno od strane Nemackih naucnika Ili institucija ... Tada prodaja i sama zaintetesovanost poraste za najmanje... pa rekao bih... 50 pa cak i vise posto!!! A onda sledi naravno, busanje o grudi, dizanje tri prsta, najjaci smo, mnogo smo jaki, toooo majstore, Srbija, Srbija... Zato kazem, zato jeste tu gde jeste... hvala Bogu da ja vise nisam!

Dag Kristi

pre 5 godina

Zasto Partizan trpas u isti kos sa zvezdom koja je jedina protiv Mazica, kao i protiv VAR tehnologije?
(Xman, 27. maj 2018 12:58)

Pretpostavljam zato što ste pisali razna saopštenja nakon dva dosuđena penala Zvezdi u derbiju. Nikolić, "dobri Samarićanin" je bio najglasniji u osudama.

pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

pa sta imamo mi od toga veci koeficijent ne razumem vece plate bolji standard
(shanker, 27. maj 2018 12:38)

Imamo priliv deviza! Mazic i pomocnici su inkasirali dobru sumu para koju unose u zemlju i koju ce ovde potrositi. Time uvecavaju potrosnju, drzava inkasira PDV a raste i BDP. Kako su rezidenti Srbije placaju i porez ovde! Kada bi imali par hiljada ovakvih kao sto je Mazic osetila bi se razlika i u dzepu obicnog smrtnika.

cojans

pre 5 godina

shankeru. nemaš ništa osim dužnost da mu skineš kapu što se naša zastava našla na malim ekranima TV prijemnika.....baš kao bilo kome ko našu zemlju reprezentuje na najbolji mogući način. Aj bjaž tamo.... ti samo na ćar gledaš.....

Милош-

pre 5 godina

samo se jednom desilo da isti sudija sudi finale LS i finale SP u istoj godini. Bez obzira sto je Mazic bio dobar sinoc izuzetno je mala mogucnost za finale SP. Valjda se i SMS i ekipa nesto pita. ;)

bilo ko

pre 5 godina

objektivno Salah je prvi zavukao ruku i počeo da vuče,e sad što je Ramos bio jači to je druga priča.Pogledajte snimak pa komentarišite

Big Salamy

pre 5 godina

Najbolja reklama za sudiju jeste onda kada je neprimetan, kada se o njemu ne govori. Namestila mu se odlicna utakmica sa nekim kljucnim momentima koje su odradili perfektno, kapa dole, nema sta ! Sigurno je jedan od kandidata i za finale SP.
(v_K_esspreso, 27. maj 2018 10:03)

Nije tačno da je za sudiju najbolje kada je neprimetan. To mišljenje imaju samo oni koji gledaju seljačke utakmice domaćih liga.
Za sudiju je najbitnije da oseti utakmicu, donosi pravedne odluke i mnooogo pretrči za dobru poziciju.

pao s kruske

pre 5 godina

Naše sudije su bile fantastične, osim u trenutku koji je obeležio utakmicu i odredio joj tok - nije video da je Ramos aikido zahvatom prebacio Salaha preko sebe i povredi ga tako da ovaj nije mogao da nastavi utakmicu.

Sitnica.

Sanzdak

pre 5 godina

UCL Final 2008: Van der Sar saves Ronaldo.
UCL Final 2009: Ronaldo loses to Messi.
UCL Final 2014: Ronaldo saved by Ramos & Bale.
UCL Final 2016: Ronaldo saved by Ramos.
UCL Final 2018: Ronaldo saved by Bale.
Ronaldo: They should name Champions League to the CR7 league

igor

pre 5 godina

@xman opet izvrcete,ko odlucuje o Varu,zvezda ili fss!!zvezda bas je oducila od fudbala oba godine a i naredne nejverovatnije a vi i dalje kukajte da vam je neko drugi kriv

Icarus

pre 5 godina

Ramos iscupao ruku iz ramena Salahu, Mazic gleda, ni prekrsaj ne svira
(Bijela, 27. maj 2018 10:59)

Ramos je "iščupao" desnu ruku Salahu, a Salah izlazi zbog povrede levog ramena.

davidzvezda

pre 5 godina

Kako je dobro procenio pomocnik situaciju kod dvostrukog ofsajda kad nije signalizirao ofsajd Ronalda, nego samo Benzeme. Da je Ronaldo dao gol , priznali bi ga

haller

pre 5 godina

Pre svega,svaka cast nasim pomocnim sudijama. Reagovali su odlucno kod ofsajda Realovih igraca.Mazicu jedina zamerka(ali velika kao kuća) je to sto je dozvolio onom antisportisti i anticoveku od Ramosa da uradi to sto je uradio. Gadi mi se od Reala,obesmislili su fudbalsku igru, samu Ligu sampiona.

Xman

pre 5 godina

E zato Milorad ne valja zvezdi i partizanu
(seoba srba pod sljivu, 27. maj 2018 10:52)
Zasto Partizan trpas u isti kos sa zvezdom koja je jedina protiv Mazica, kao i protiv VAR tehnologije?

kkp

pre 5 godina

bravo mazicu. pokazao si sa celim timom da ste najbolji.
a ovi nasi u svim bojama dresova sto misle da igraju fudbal sam cute i ne znaju da pohvale uspeh.
sportski pozdrav

4k4.Dex

pre 5 godina

Salah sam usao u duel prvi zavukao ruku i uhvatio Ramosa i napravio faul ne znam stvarno zasto decka smarate zbig toga. Ramos je najbolji odbrambeni fudbaler u istoriji! Ovk sto on uradi za ekipu je vise nego sto urade napadaci

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Samo jedna greska, a to je zuti karton Ramosu, ostalo sve korektno i vise nego dobro. Kapa dole sto su videli mali ofsajd Ronalda i Benzeme.

Beoman

pre 5 godina

Propustio je priliku da se proslavi i iskljuci Ramosa kod simulacije u zadnjim minutama kad je dao zuti Maneu. Dok god Uefa ne uvede stroziju politiku kaznjavanja simulacija i prljavstina gledacemo ovakav fudbal i Real u finalu, gde realno nije trebalo da bude ni prosle godine.

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Da nije sudija bio Mazic, bili bi preplavljeni komentarima o Ramosu i crvenom kartonu. Kao i uvek, jedna kontraverzna odluka. No, Karijus je presudio ionako. Sa Salahom ili bez...

NebaCar

pre 5 godina

Morao je bolje da reaguje kod kontakta Ramosa i Salaha. Okej je to sto ste napisali da ide Ramosu na cast ali ne mozete da kazete da nije bilo faula kad je drzao Salahu ruku. Uz jos 2-3 sumnjive situacije moze se reci da je sudio dobro ali ne odlicno.
(Navijač, 27. maj 2018 10:47)

Lako je tebi iz fotelje da komentarises sa usporenim snimcima, iz vise uglova i da doneses zakljucak, to svaka baba moze. Cak se i na tv u prvi mah ne vidi da je tu bilo ikakve prljave igre, a kamoli Mazic da je to video kad su mu bili okrenuti ledjina, izgleda kao klasicna borba za loptu tj remplovanje

RAMONES

pre 5 godina

Navijac*,*
Ako si ti to rekao onda ok, verovatno si exspert za sudjenje. Samo na reci gde sudis pa da mi tebe ocenjujemo. Sedi jedan!!!

Kada je Pinki video Tita

pre 5 godina

Vase tumacenje da “ono” nije faul zato sto je Ramos prethodno izbio loptu je ozbiljno nepoznavanje igre o kojoj pisete. Nesankcionisanje onakvog poteza koji se odigrao na 2 metra ispred glavnog sudije i odredio dalji tok finala, u najmanju ruku nije za hvalospeve. Osim toga, sudjenje je bilo korektno, samo ovaj sastav za 4. osnovne, uz tendenciozno izvrtanje cinienica, iritira publiku koja odvoji vreme da procita i nesto vise od boldovanog naslova.

Maksa Novi Sad

pre 5 godina

BRAVO MAŽIĆU
ODLIČNO SUĐENJE,SAMOUVEREN, MIRAN,
Napokon smo imali našeg sudiju u finalu lige šampiona posle 40 i kusur godina a i u kupu UEFA ili ti ligi evrope oko 40 godina nije bilo našeg sudije!
(mislim na finalnu utakmicu)!!!

biće bolje

pre 5 godina

čim sudi Srbin treba se zabrinuti za regularnost meča, finale lige šampiona je više slučaj za regularnu policiju, nego za fudbalske sudije.

Navijač

pre 5 godina

Ali kad se jave ovi “ljudi iz struke” pa pocnu da brane profesiju.. Moze da se kaze da je bilo tesko videti sta je Ramos uradio Salahu ali cinjenica je da jeste i Mazic to nije video. Da je neki strani sudija u pitanju ni naslov, a ni komentari ne bi isli u ovom smeru.

Doljo

pre 5 godina

Mazic je imao i pomocnike... Sad se postavlja pitanje koliko moze dobro suditi pomocnik koji je stasao na JSL livadama, gdje se trci 2× manje i sporije, u sanse ulazi tek ponekad, nema dugih i preciznih pasova... I onda stane na onaj teren i prati najbrze i najtalentaovanije igrace evrope, koji odrade neke kombinacije koje ovi nikad uzivo nisu vidjeli.
Ali svakako fino je sto smo i mi Srbi imali predstavnike u finalu LS.
I o njima ce se pisati danas po stranoj stampi i sve afirmativno.

DEX

pre 5 godina

Ne razumem se u pravila sudjenja. Ramos povredi coveku ruku i nije faul? Oduzeo mu loptu bez kontakta. Kako bez kontakta kad ga je vukao za sobom? Ramosa bi trebalo ozbiljno kazniti i udaljiti na duze vreme iz fudbala.

Navijač

pre 5 godina

Morao je bolje da reaguje kod kontakta Ramosa i Salaha. Okej je to sto ste napisali da ide Ramosu na cast ali ne mozete da kazete da nije bilo faula kad je drzao Salahu ruku. Uz jos 2-3 sumnjive situacije moze se reci da je sudio dobro ali ne odlicno.

Komšo

pre 5 godina

Odlično odradio pos’o, samo grdno se uvuko u ime Real Madrid!, 5 metara od duela Salah/Ramos, jasno vidi da mu Ramos steže ruku, vuće od lopte.. Salah nema šance da padne ko čovek, no ko balvan.. povreda za izuzetak SP.. a Mažić ladno u belom dresu za nastavak igre... velika pogreška nažalost i objektivno... ostatak sve 5!

goran damjanovic

pre 5 godina

Nase sudije na celu sa Miloradom Mazicem su bili briljantni.Zaista i objektivno bez naseg tradicionalnog preterivanja.Cestitke svima a posebno kolegi Riletu!

Ivan

pre 5 godina

Navlačio je sitno za Real u drugom poluvremenu. Ko je igrao fudbal zna da je to dovoljno. Svira ti faul, oslobodi pritiska i prebaci težište na drugu stranu. I tako 5 puta, dovoljno! Izvizdan od Liverpulovih navijača kad je primao medalju. Ne kažem da je loše sudio i da je uticao na rezultat al izgleda mora za Real da se navlači, nekad manje, nekad više, zavisi od potrebe. Ofsajd je digao Benzemi a Ronaldo pre toga u mnogo većem. Više sreće nego pameti. U svakom slučaju bolje sudi od Cakira i ostalih al sad da je perfektan i nije baš!

Wllaxy

pre 5 godina

Odlično suđenje Mažića, ali da se ne lažemo - pomoćnik je podigao zastavicu tek nakon šuta i pogotka Benzeme dok je prilikom šuta Ronalda zastavica bila spuštena i da Karius nije odbranio šut Ronalda pogodak bi verovatno bio priznat. Karius tada nije samo spasio gol već i Đurđevića i Mažića.

Marko

pre 5 godina

Bravo za Mazica i pomocnike. Inace vec vidim da Megatrend od oktobra uvodi Fakultet za fudbalske sudije. Gostujuci predavac prenemaganja u kaznenom Zlatko Vujovic.

Cester

pre 5 godina

Vidite, da Ramos nije povredio namerno Salaha i da golman nije napravio one amaterske greske Liverpul bi osvojio. Po ko zna koji put se dokazalo da je bez sudija Real prosecna ekipa, oni osvajaju trofeje ali ne zbog toga sto su toliko mocni, vec zbog prevelike srece i pomoci sudija. Svi su ih nadigrali ove sezone, pocev od Barselone 0-3, Pariz ih razbio na Bernabeu ali sudija presekao to na vreme penalom u 45., Juventus ih pregazio, Bajern ih unistio u obe utakmice, sinoc opet ni protiv Liverpula nisu bili bolji i to bez Salaha. Stravicno na koji nacin Real osvaja titule.

Damir

pre 5 godina

"To što je zadržao Salahovu ruku ispod svoje i direktno uticao na mogućnost povrede nek ide njemu na čast."

Ispastace Ramos za ovo kad tad.

Fenomen

pre 5 godina

Dosta vise sa tim Mazicem...kad idem na utakmicu idem da gledam igru i igrace, a bas me briga ko sudi. Napraviste od Mazica estradnu zvezdu...jos samo da udje u "Zadrugu" i zaokruzio je kompletnu prezentaciju. U domacem prvenstvu uopste ne sudi kao u Evropi...iritantan je, eksponira se, voli da bude u centru paznje...i navlaci za jedan klub.

Pierre de Kuberten

pre 5 godina

Mažiću svaka čast, on i njegova ekipa su bilo odlični. Serhio Ramos je mesar, nadam se da će mu neko uzvratiti istom merom.

Ribizla

pre 5 godina

Kako volim ovoga čovjeka, ovu ekipu. Skoro su kod nas sudili prijateljsku između Crne Gore i Turske. Kad smo dali gol za 2:2 ovaj što je svirao ofsajd za Benzemu se okrenuo put nas na tribini i namignuo nam, stisnuo pesnicu. Hahahahaha. Legende! Srećno im bilo i još više uspijeha im želim!!!

v_K_esspreso

pre 5 godina

Najbolja reklama za sudiju jeste onda kada je neprimetan, kada se o njemu ne govori. Namestila mu se odlicna utakmica sa nekim kljucnim momentima koje su odradili perfektno, kapa dole, nema sta ! Sigurno je jedan od kandidata i za finale SP.

4. intranacionala

pre 5 godina

Ljudi, znam da vam je drago jer je naš i sudio je najveću fudbalsku utakmicu u evropskom klupskom fudbalu ali bio je los. Ako ništa samo zbog onog faula Ramosa. Budite barem malo objektivni.

dex

pre 5 godina

Doktorska disertacija. Doduse. nije video lom ramena i nokaut Karijusa od strane istog igraca, ali ok... Znaci, umesto dva zuta, za start nad Salahom, i za bespotreban lakat u glavu Karijusu (dva minuta pre orve greske), Ramos je ostao na terenu bez opomene. Doktorska disertacija koja je odlucila ishod utakmice.
Ne znam da li smem link da okacim, pa necu, ali potrazite taj detalj, kada Ramos bez ikakve potrebe udara laktom u glavu Karijusa.

Mihajlovic

pre 5 godina

Srbija na SP u Rusiji, Zvezda i Partizan prezimili u LE, Brodarac prezimio u LS za mlade, kadeti učestvovali na EP, mladi prvi u grupi u kvalifikovacijama za EP, imaju sve pobede. Milorad Mazic sa svojim timom sudio finale LS, sudi i na SP.
Fantsticna godina za srpski fudbal! A Crna Gora ništa, velika nula!

nenad

pre 5 godina

bravo za tekst..bravo za poslednju recenicu kao zakljucak svega!! Bravo za inspiraciju jer sam posle dugo vremena tekst procitao u jednom dahu! I naravno bravo za Mazica i njegov tim..Gledao sam utakmicu i paralelno strahovao da sve prodje sa njihove strane kako treba a proslo je vrhunski!!! sve pohvale jos jednom!!!

Icarus

pre 5 godina

Sinoć je bio skroz neprimetan, kakav sudija i treba da bude. Gledajući utakmicu zaboravili smo i da Mažić sudi jer ga je bilo jako malo u kadru. I sudjenje bez greške. i svaka čast pomoćnom sudiji kod onog duplog ofsajda.

Zex

pre 5 godina

Mažic je odlican sudija, ponekad se jednistavno poklope kockice i sve ide kako treba.Sinoc prvo poluvreme mirno, drugo sa dosta posla.Nadam se da ce nastaviti ovako i da ce suditi finale u Rusiji.

v_K_esspreso

pre 5 godina

Najbolja reklama za sudiju jeste onda kada je neprimetan, kada se o njemu ne govori. Namestila mu se odlicna utakmica sa nekim kljucnim momentima koje su odradili perfektno, kapa dole, nema sta ! Sigurno je jedan od kandidata i za finale SP.

Ribizla

pre 5 godina

Kako volim ovoga čovjeka, ovu ekipu. Skoro su kod nas sudili prijateljsku između Crne Gore i Turske. Kad smo dali gol za 2:2 ovaj što je svirao ofsajd za Benzemu se okrenuo put nas na tribini i namignuo nam, stisnuo pesnicu. Hahahahaha. Legende! Srećno im bilo i još više uspijeha im želim!!!

Icarus

pre 5 godina

Sinoć je bio skroz neprimetan, kakav sudija i treba da bude. Gledajući utakmicu zaboravili smo i da Mažić sudi jer ga je bilo jako malo u kadru. I sudjenje bez greške. i svaka čast pomoćnom sudiji kod onog duplog ofsajda.

NebaCar

pre 5 godina

Morao je bolje da reaguje kod kontakta Ramosa i Salaha. Okej je to sto ste napisali da ide Ramosu na cast ali ne mozete da kazete da nije bilo faula kad je drzao Salahu ruku. Uz jos 2-3 sumnjive situacije moze se reci da je sudio dobro ali ne odlicno.
(Navijač, 27. maj 2018 10:47)

Lako je tebi iz fotelje da komentarises sa usporenim snimcima, iz vise uglova i da doneses zakljucak, to svaka baba moze. Cak se i na tv u prvi mah ne vidi da je tu bilo ikakve prljave igre, a kamoli Mazic da je to video kad su mu bili okrenuti ledjina, izgleda kao klasicna borba za loptu tj remplovanje

Mihajlovic

pre 5 godina

Srbija na SP u Rusiji, Zvezda i Partizan prezimili u LE, Brodarac prezimio u LS za mlade, kadeti učestvovali na EP, mladi prvi u grupi u kvalifikovacijama za EP, imaju sve pobede. Milorad Mazic sa svojim timom sudio finale LS, sudi i na SP.
Fantsticna godina za srpski fudbal! A Crna Gora ništa, velika nula!

Zex

pre 5 godina

Mažic je odlican sudija, ponekad se jednistavno poklope kockice i sve ide kako treba.Sinoc prvo poluvreme mirno, drugo sa dosta posla.Nadam se da ce nastaviti ovako i da ce suditi finale u Rusiji.

goran damjanovic

pre 5 godina

Nase sudije na celu sa Miloradom Mazicem su bili briljantni.Zaista i objektivno bez naseg tradicionalnog preterivanja.Cestitke svima a posebno kolegi Riletu!

Marko

pre 5 godina

Bravo za Mazica i pomocnike. Inace vec vidim da Megatrend od oktobra uvodi Fakultet za fudbalske sudije. Gostujuci predavac prenemaganja u kaznenom Zlatko Vujovic.

VUK

pre 5 godina

@dovoljan 2+...prvo pogledaj zaleđen snimak...nema ofsajda...drugo po novim pravilima , MAŠE se TEK kada igrač koji je u ofsajd poziciji dođe u kontak sa loptom. Nije došao. Golman je uhvatio loptu i kreće nova akcija . Sve perfektno odsuđeno. Vreme dinosaurusa je prošlo. Isto tako ni golman ne sme da uhvati vraćenu loptu...i tri korne nisu penal . Sedi.. jedan !

Klinac, ali pravi

pre 5 godina

Ljudi su u ovoj zemlji izgleda izgubili svaki smisao samopostovanja i dostojanstva tako da kad god neki nas covek uradi nesto u svetu mi ga pljujemo iz sve snage. Ne valja nam Nemanja Vidic, Novak Djokovic, Ivana Spanovic, a evo sad i Milorad Mazic i njegov sudijski tim, onda ne valja ni komsija, kolega, prijatelj. Zapitajte se malo sta se to desava sa vama.

Xman

pre 5 godina

E zato Milorad ne valja zvezdi i partizanu
(seoba srba pod sljivu, 27. maj 2018 10:52)
Zasto Partizan trpas u isti kos sa zvezdom koja je jedina protiv Mazica, kao i protiv VAR tehnologije?

Beoman

pre 5 godina

Propustio je priliku da se proslavi i iskljuci Ramosa kod simulacije u zadnjim minutama kad je dao zuti Maneu. Dok god Uefa ne uvede stroziju politiku kaznjavanja simulacija i prljavstina gledacemo ovakav fudbal i Real u finalu, gde realno nije trebalo da bude ni prosle godine.

Icarus

pre 5 godina

Ramos iscupao ruku iz ramena Salahu, Mazic gleda, ni prekrsaj ne svira
(Bijela, 27. maj 2018 10:59)

Ramos je "iščupao" desnu ruku Salahu, a Salah izlazi zbog povrede levog ramena.

pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

pa sta imamo mi od toga veci koeficijent ne razumem vece plate bolji standard
(shanker, 27. maj 2018 12:38)

Imamo priliv deviza! Mazic i pomocnici su inkasirali dobru sumu para koju unose u zemlju i koju ce ovde potrositi. Time uvecavaju potrosnju, drzava inkasira PDV a raste i BDP. Kako su rezidenti Srbije placaju i porez ovde! Kada bi imali par hiljada ovakvih kao sto je Mazic osetila bi se razlika i u dzepu obicnog smrtnika.

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Samo jedna greska, a to je zuti karton Ramosu, ostalo sve korektno i vise nego dobro. Kapa dole sto su videli mali ofsajd Ronalda i Benzeme.

DEX

pre 5 godina

Ne razumem se u pravila sudjenja. Ramos povredi coveku ruku i nije faul? Oduzeo mu loptu bez kontakta. Kako bez kontakta kad ga je vukao za sobom? Ramosa bi trebalo ozbiljno kazniti i udaljiti na duze vreme iz fudbala.

Maksa Novi Sad

pre 5 godina

BRAVO MAŽIĆU
ODLIČNO SUĐENJE,SAMOUVEREN, MIRAN,
Napokon smo imali našeg sudiju u finalu lige šampiona posle 40 i kusur godina a i u kupu UEFA ili ti ligi evrope oko 40 godina nije bilo našeg sudije!
(mislim na finalnu utakmicu)!!!

Фрфљави

pre 5 godina

Samo u Srbiji je najgori... zato i jeste tu gde jeste... postoji nesto sto sam davno shvatio. A to je da, tek kada dobijemo priznanja loja nisu sa ove teritorije, mi onda pocinjemo tek da postujemo taj subjekat! Nisu bez razloga sve one reklame za zubne paste poput: peovereno od strane Nemackih naucnika Ili institucija ... Tada prodaja i sama zaintetesovanost poraste za najmanje... pa rekao bih... 50 pa cak i vise posto!!! A onda sledi naravno, busanje o grudi, dizanje tri prsta, najjaci smo, mnogo smo jaki, toooo majstore, Srbija, Srbija... Zato kazem, zato jeste tu gde jeste... hvala Bogu da ja vise nisam!

Damir

pre 5 godina

"To što je zadržao Salahovu ruku ispod svoje i direktno uticao na mogućnost povrede nek ide njemu na čast."

Ispastace Ramos za ovo kad tad.

Pierre de Kuberten

pre 5 godina

Mažiću svaka čast, on i njegova ekipa su bilo odlični. Serhio Ramos je mesar, nadam se da će mu neko uzvratiti istom merom.

kkp

pre 5 godina

bravo mazicu. pokazao si sa celim timom da ste najbolji.
a ovi nasi u svim bojama dresova sto misle da igraju fudbal sam cute i ne znaju da pohvale uspeh.
sportski pozdrav

bilo ko

pre 5 godina

objektivno Salah je prvi zavukao ruku i počeo da vuče,e sad što je Ramos bio jači to je druga priča.Pogledajte snimak pa komentarišite

RAMONES

pre 5 godina

Navijac*,*
Ako si ti to rekao onda ok, verovatno si exspert za sudjenje. Samo na reci gde sudis pa da mi tebe ocenjujemo. Sedi jedan!!!

haller

pre 5 godina

Pre svega,svaka cast nasim pomocnim sudijama. Reagovali su odlucno kod ofsajda Realovih igraca.Mazicu jedina zamerka(ali velika kao kuća) je to sto je dozvolio onom antisportisti i anticoveku od Ramosa da uradi to sto je uradio. Gadi mi se od Reala,obesmislili su fudbalsku igru, samu Ligu sampiona.

Aki

pre 5 godina

Nikakvo suđenje!
Tfebao je da isključi kompletan realov tim, omogući Liverpulu da osvoji LŠ i zadovolji ove nesretnike od barseloninih navijača.
On sudio po praviloma!
Žalosno suđenje, sve nas je razočarao!

Komšo

pre 5 godina

Odlično odradio pos’o, samo grdno se uvuko u ime Real Madrid!, 5 metara od duela Salah/Ramos, jasno vidi da mu Ramos steže ruku, vuće od lopte.. Salah nema šance da padne ko čovek, no ko balvan.. povreda za izuzetak SP.. a Mažić ladno u belom dresu za nastavak igre... velika pogreška nažalost i objektivno... ostatak sve 5!

Ivan

pre 5 godina

Navlačio je sitno za Real u drugom poluvremenu. Ko je igrao fudbal zna da je to dovoljno. Svira ti faul, oslobodi pritiska i prebaci težište na drugu stranu. I tako 5 puta, dovoljno! Izvizdan od Liverpulovih navijača kad je primao medalju. Ne kažem da je loše sudio i da je uticao na rezultat al izgleda mora za Real da se navlači, nekad manje, nekad više, zavisi od potrebe. Ofsajd je digao Benzemi a Ronaldo pre toga u mnogo većem. Više sreće nego pameti. U svakom slučaju bolje sudi od Cakira i ostalih al sad da je perfektan i nije baš!

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Da nije sudija bio Mazic, bili bi preplavljeni komentarima o Ramosu i crvenom kartonu. Kao i uvek, jedna kontraverzna odluka. No, Karijus je presudio ionako. Sa Salahom ili bez...

dex

pre 5 godina

Doktorska disertacija. Doduse. nije video lom ramena i nokaut Karijusa od strane istog igraca, ali ok... Znaci, umesto dva zuta, za start nad Salahom, i za bespotreban lakat u glavu Karijusu (dva minuta pre orve greske), Ramos je ostao na terenu bez opomene. Doktorska disertacija koja je odlucila ishod utakmice.
Ne znam da li smem link da okacim, pa necu, ali potrazite taj detalj, kada Ramos bez ikakve potrebe udara laktom u glavu Karijusa.

Aleksandar

pre 5 godina

Čak i u situaciji u kojoj je Serhio Ramos povredio Mohameda Salaha i slomio srca milionima navijača širom sveta, u duelu za loptu nije bilo faula.
Španski štoper se izborio za bolju poziciju, umetnuo telo ispred Egipćanina dovoljno da mu bez kontakta izbije loptu, ali je onda učinio nešto samo njemu svojstveno.

Novinar napisa ovo i osta živ.

cojans

pre 5 godina

shankeru. nemaš ništa osim dužnost da mu skineš kapu što se naša zastava našla na malim ekranima TV prijemnika.....baš kao bilo kome ko našu zemlju reprezentuje na najbolji mogući način. Aj bjaž tamo.... ti samo na ćar gledaš.....

4k4.Dex

pre 5 godina

Salah sam usao u duel prvi zavukao ruku i uhvatio Ramosa i napravio faul ne znam stvarno zasto decka smarate zbig toga. Ramos je najbolji odbrambeni fudbaler u istoriji! Ovk sto on uradi za ekipu je vise nego sto urade napadaci

Kada je Pinki video Tita

pre 5 godina

Vase tumacenje da “ono” nije faul zato sto je Ramos prethodno izbio loptu je ozbiljno nepoznavanje igre o kojoj pisete. Nesankcionisanje onakvog poteza koji se odigrao na 2 metra ispred glavnog sudije i odredio dalji tok finala, u najmanju ruku nije za hvalospeve. Osim toga, sudjenje je bilo korektno, samo ovaj sastav za 4. osnovne, uz tendenciozno izvrtanje cinienica, iritira publiku koja odvoji vreme da procita i nesto vise od boldovanog naslova.

Navijač

pre 5 godina

Morao je bolje da reaguje kod kontakta Ramosa i Salaha. Okej je to sto ste napisali da ide Ramosu na cast ali ne mozete da kazete da nije bilo faula kad je drzao Salahu ruku. Uz jos 2-3 sumnjive situacije moze se reci da je sudio dobro ali ne odlicno.

nenad

pre 5 godina

bravo za tekst..bravo za poslednju recenicu kao zakljucak svega!! Bravo za inspiraciju jer sam posle dugo vremena tekst procitao u jednom dahu! I naravno bravo za Mazica i njegov tim..Gledao sam utakmicu i paralelno strahovao da sve prodje sa njihove strane kako treba a proslo je vrhunski!!! sve pohvale jos jednom!!!

davidzvezda

pre 5 godina

Kako je dobro procenio pomocnik situaciju kod dvostrukog ofsajda kad nije signalizirao ofsajd Ronalda, nego samo Benzeme. Da je Ronaldo dao gol , priznali bi ga

Shommy82

pre 5 godina

Ni faul ni žuti za Ramosa za rvački zahvat. Jedan od ključnih momenata, uz katastrofalne greške golmana. Ramos je udario i golmana u drugom poluvremenu i tu isto ništa nije svirano. Uz brojne simulacije Ramos nije smeo da završi ovo finale na terenu. Sudijske organizacije su u katastrofalnim situacijama, a Mažić je u toj priči samo najmanje loš.

Fenomen

pre 5 godina

Dosta vise sa tim Mazicem...kad idem na utakmicu idem da gledam igru i igrace, a bas me briga ko sudi. Napraviste od Mazica estradnu zvezdu...jos samo da udje u "Zadrugu" i zaokruzio je kompletnu prezentaciju. U domacem prvenstvu uopste ne sudi kao u Evropi...iritantan je, eksponira se, voli da bude u centru paznje...i navlaci za jedan klub.

Navijač

pre 5 godina

Ali kad se jave ovi “ljudi iz struke” pa pocnu da brane profesiju.. Moze da se kaze da je bilo tesko videti sta je Ramos uradio Salahu ali cinjenica je da jeste i Mazic to nije video. Da je neki strani sudija u pitanju ni naslov, a ni komentari ne bi isli u ovom smeru.

Cester

pre 5 godina

Vidite, da Ramos nije povredio namerno Salaha i da golman nije napravio one amaterske greske Liverpul bi osvojio. Po ko zna koji put se dokazalo da je bez sudija Real prosecna ekipa, oni osvajaju trofeje ali ne zbog toga sto su toliko mocni, vec zbog prevelike srece i pomoci sudija. Svi su ih nadigrali ove sezone, pocev od Barselone 0-3, Pariz ih razbio na Bernabeu ali sudija presekao to na vreme penalom u 45., Juventus ih pregazio, Bajern ih unistio u obe utakmice, sinoc opet ni protiv Liverpula nisu bili bolji i to bez Salaha. Stravicno na koji nacin Real osvaja titule.

Wllaxy

pre 5 godina

Odlično suđenje Mažića, ali da se ne lažemo - pomoćnik je podigao zastavicu tek nakon šuta i pogotka Benzeme dok je prilikom šuta Ronalda zastavica bila spuštena i da Karius nije odbranio šut Ronalda pogodak bi verovatno bio priznat. Karius tada nije samo spasio gol već i Đurđevića i Mažića.

pao s kruske

pre 5 godina

Naše sudije su bile fantastične, osim u trenutku koji je obeležio utakmicu i odredio joj tok - nije video da je Ramos aikido zahvatom prebacio Salaha preko sebe i povredi ga tako da ovaj nije mogao da nastavi utakmicu.

Sitnica.

4. intranacionala

pre 5 godina

Ljudi, znam da vam je drago jer je naš i sudio je najveću fudbalsku utakmicu u evropskom klupskom fudbalu ali bio je los. Ako ništa samo zbog onog faula Ramosa. Budite barem malo objektivni.

Sanzdak

pre 5 godina

UCL Final 2008: Van der Sar saves Ronaldo.
UCL Final 2009: Ronaldo loses to Messi.
UCL Final 2014: Ronaldo saved by Ramos & Bale.
UCL Final 2016: Ronaldo saved by Ramos.
UCL Final 2018: Ronaldo saved by Bale.
Ronaldo: They should name Champions League to the CR7 league

Милош-

pre 5 godina

samo se jednom desilo da isti sudija sudi finale LS i finale SP u istoj godini. Bez obzira sto je Mazic bio dobar sinoc izuzetno je mala mogucnost za finale SP. Valjda se i SMS i ekipa nesto pita. ;)

biće bolje

pre 5 godina

čim sudi Srbin treba se zabrinuti za regularnost meča, finale lige šampiona je više slučaj za regularnu policiju, nego za fudbalske sudije.

Doljo

pre 5 godina

Mazic je imao i pomocnike... Sad se postavlja pitanje koliko moze dobro suditi pomocnik koji je stasao na JSL livadama, gdje se trci 2× manje i sporije, u sanse ulazi tek ponekad, nema dugih i preciznih pasova... I onda stane na onaj teren i prati najbrze i najtalentaovanije igrace evrope, koji odrade neke kombinacije koje ovi nikad uzivo nisu vidjeli.
Ali svakako fino je sto smo i mi Srbi imali predstavnike u finalu LS.
I o njima ce se pisati danas po stranoj stampi i sve afirmativno.

Ђек

pre 5 godina

Мислим да је Ло’Реал презадовољан
Чак можда буду тражили да суди Ел Класико

Big Salamy

pre 5 godina

Najbolja reklama za sudiju jeste onda kada je neprimetan, kada se o njemu ne govori. Namestila mu se odlicna utakmica sa nekim kljucnim momentima koje su odradili perfektno, kapa dole, nema sta ! Sigurno je jedan od kandidata i za finale SP.
(v_K_esspreso, 27. maj 2018 10:03)

Nije tačno da je za sudiju najbolje kada je neprimetan. To mišljenje imaju samo oni koji gledaju seljačke utakmice domaćih liga.
Za sudiju je najbitnije da oseti utakmicu, donosi pravedne odluke i mnooogo pretrči za dobru poziciju.

мики

pre 5 godina

Nadam se da ce nastaviti ovako i da ce suditi finale u Rusiji.
(Zex, 27. maj 2018 10:50)

неће моћи да суди Србија-Бразил, у којој Максимовић 'ладно даје гол одлуке. историја се понавља.

JPR24

pre 5 godina

Videćete koliko je sjajno! Neće taj da sudi ni jednu važnu utakmicu u životu. Previše toga, što je bilo presudno, nije adekvatno procenio i presudio.
(CRObar kitarović, 27. maj 2018 21:10)
Pa dobro, nece, samo je sudio nebitno finale LS...

Dag Kristi

pre 5 godina

Zasto Partizan trpas u isti kos sa zvezdom koja je jedina protiv Mazica, kao i protiv VAR tehnologije?
(Xman, 27. maj 2018 12:58)

Pretpostavljam zato što ste pisali razna saopštenja nakon dva dosuđena penala Zvezdi u derbiju. Nikolić, "dobri Samarićanin" je bio najglasniji u osudama.

CRObar kitarović

pre 5 godina

Ni blizu nije to bilo baš tako sjajno. Delovali su nesigurno i pogubljeno. Nekako je prošlo, ali ostalo je mnogo toga za diskusiju.

Perperius

pre 5 godina

Nije Mažić kriv što je Srbija korumpirana zemlja u kojoj važe samo pravila korupcije, on to ne može promeniti, ali vrv može imati ozbiljne probleme ako ne poštuje pravila korupcije.

Miki

pre 5 godina

neki dan pričamo o uspehu teniske sudinice a danas fudbalskih sudija, najbolje da prestanemo da igramo ove sportove i samo da se mladi treniraju za suđenje, jedna je od poruka ovih tekstova :)

igor

pre 5 godina

@xman opet izvrcete,ko odlucuje o Varu,zvezda ili fss!!zvezda bas je oducila od fudbala oba godine a i naredne nejverovatnije a vi i dalje kukajte da vam je neko drugi kriv

dovoljan 2+

pre 5 godina

Pre prvog kiks gola Reala, bio je ofsajd koji nije mahan. To je donelo konfuziju kod golmana. Prednost dodeljuje Mažić ali mora da se maše!

Сремац

pre 5 godina

"Ne, nije bilo faula... Mi smo zaista nebeski, najstariji, najizabraniji narod. Na celu sa Miloradom."
Ovo može samo ludak da napiše.

CRObar kitarović

pre 5 godina

Videćete koliko je sjajno! Neće taj da sudi ni jednu važnu utakmicu u životu. Previše toga, što je bilo presudno, nije adekvatno procenio i presudio.

4. intranacionala

pre 5 godina

Ljudi, znam da vam je drago jer je naš i sudio je najveću fudbalsku utakmicu u evropskom klupskom fudbalu ali bio je los. Ako ništa samo zbog onog faula Ramosa. Budite barem malo objektivni.

Ivan

pre 5 godina

Navlačio je sitno za Real u drugom poluvremenu. Ko je igrao fudbal zna da je to dovoljno. Svira ti faul, oslobodi pritiska i prebaci težište na drugu stranu. I tako 5 puta, dovoljno! Izvizdan od Liverpulovih navijača kad je primao medalju. Ne kažem da je loše sudio i da je uticao na rezultat al izgleda mora za Real da se navlači, nekad manje, nekad više, zavisi od potrebe. Ofsajd je digao Benzemi a Ronaldo pre toga u mnogo većem. Više sreće nego pameti. U svakom slučaju bolje sudi od Cakira i ostalih al sad da je perfektan i nije baš!

CRObar kitarović

pre 5 godina

Ni blizu nije to bilo baš tako sjajno. Delovali su nesigurno i pogubljeno. Nekako je prošlo, ali ostalo je mnogo toga za diskusiju.

biće bolje

pre 5 godina

čim sudi Srbin treba se zabrinuti za regularnost meča, finale lige šampiona je više slučaj za regularnu policiju, nego za fudbalske sudije.

dovoljan 2+

pre 5 godina

Pre prvog kiks gola Reala, bio je ofsajd koji nije mahan. To je donelo konfuziju kod golmana. Prednost dodeljuje Mažić ali mora da se maše!

4k4.Dex

pre 5 godina

Salah sam usao u duel prvi zavukao ruku i uhvatio Ramosa i napravio faul ne znam stvarno zasto decka smarate zbig toga. Ramos je najbolji odbrambeni fudbaler u istoriji! Ovk sto on uradi za ekipu je vise nego sto urade napadaci

Komšo

pre 5 godina

Odlično odradio pos’o, samo grdno se uvuko u ime Real Madrid!, 5 metara od duela Salah/Ramos, jasno vidi da mu Ramos steže ruku, vuće od lopte.. Salah nema šance da padne ko čovek, no ko balvan.. povreda za izuzetak SP.. a Mažić ladno u belom dresu za nastavak igre... velika pogreška nažalost i objektivno... ostatak sve 5!

Shommy82

pre 5 godina

Ni faul ni žuti za Ramosa za rvački zahvat. Jedan od ključnih momenata, uz katastrofalne greške golmana. Ramos je udario i golmana u drugom poluvremenu i tu isto ništa nije svirano. Uz brojne simulacije Ramos nije smeo da završi ovo finale na terenu. Sudijske organizacije su u katastrofalnim situacijama, a Mažić je u toj priči samo najmanje loš.

Navijač

pre 5 godina

Morao je bolje da reaguje kod kontakta Ramosa i Salaha. Okej je to sto ste napisali da ide Ramosu na cast ali ne mozete da kazete da nije bilo faula kad je drzao Salahu ruku. Uz jos 2-3 sumnjive situacije moze se reci da je sudio dobro ali ne odlicno.

Big Salamy

pre 5 godina

Najbolja reklama za sudiju jeste onda kada je neprimetan, kada se o njemu ne govori. Namestila mu se odlicna utakmica sa nekim kljucnim momentima koje su odradili perfektno, kapa dole, nema sta ! Sigurno je jedan od kandidata i za finale SP.
(v_K_esspreso, 27. maj 2018 10:03)

Nije tačno da je za sudiju najbolje kada je neprimetan. To mišljenje imaju samo oni koji gledaju seljačke utakmice domaćih liga.
Za sudiju je najbitnije da oseti utakmicu, donosi pravedne odluke i mnooogo pretrči za dobru poziciju.

Kada je Pinki video Tita

pre 5 godina

Vase tumacenje da “ono” nije faul zato sto je Ramos prethodno izbio loptu je ozbiljno nepoznavanje igre o kojoj pisete. Nesankcionisanje onakvog poteza koji se odigrao na 2 metra ispred glavnog sudije i odredio dalji tok finala, u najmanju ruku nije za hvalospeve. Osim toga, sudjenje je bilo korektno, samo ovaj sastav za 4. osnovne, uz tendenciozno izvrtanje cinienica, iritira publiku koja odvoji vreme da procita i nesto vise od boldovanog naslova.

Fenomen

pre 5 godina

Dosta vise sa tim Mazicem...kad idem na utakmicu idem da gledam igru i igrace, a bas me briga ko sudi. Napraviste od Mazica estradnu zvezdu...jos samo da udje u "Zadrugu" i zaokruzio je kompletnu prezentaciju. U domacem prvenstvu uopste ne sudi kao u Evropi...iritantan je, eksponira se, voli da bude u centru paznje...i navlaci za jedan klub.

DEX

pre 5 godina

Ne razumem se u pravila sudjenja. Ramos povredi coveku ruku i nije faul? Oduzeo mu loptu bez kontakta. Kako bez kontakta kad ga je vukao za sobom? Ramosa bi trebalo ozbiljno kazniti i udaljiti na duze vreme iz fudbala.

Mihajlovic

pre 5 godina

Srbija na SP u Rusiji, Zvezda i Partizan prezimili u LE, Brodarac prezimio u LS za mlade, kadeti učestvovali na EP, mladi prvi u grupi u kvalifikovacijama za EP, imaju sve pobede. Milorad Mazic sa svojim timom sudio finale LS, sudi i na SP.
Fantsticna godina za srpski fudbal! A Crna Gora ništa, velika nula!

Beoman

pre 5 godina

Propustio je priliku da se proslavi i iskljuci Ramosa kod simulacije u zadnjim minutama kad je dao zuti Maneu. Dok god Uefa ne uvede stroziju politiku kaznjavanja simulacija i prljavstina gledacemo ovakav fudbal i Real u finalu, gde realno nije trebalo da bude ni prosle godine.

Cester

pre 5 godina

Vidite, da Ramos nije povredio namerno Salaha i da golman nije napravio one amaterske greske Liverpul bi osvojio. Po ko zna koji put se dokazalo da je bez sudija Real prosecna ekipa, oni osvajaju trofeje ali ne zbog toga sto su toliko mocni, vec zbog prevelike srece i pomoci sudija. Svi su ih nadigrali ove sezone, pocev od Barselone 0-3, Pariz ih razbio na Bernabeu ali sudija presekao to na vreme penalom u 45., Juventus ih pregazio, Bajern ih unistio u obe utakmice, sinoc opet ni protiv Liverpula nisu bili bolji i to bez Salaha. Stravicno na koji nacin Real osvaja titule.

Doljo

pre 5 godina

Mazic je imao i pomocnike... Sad se postavlja pitanje koliko moze dobro suditi pomocnik koji je stasao na JSL livadama, gdje se trci 2× manje i sporije, u sanse ulazi tek ponekad, nema dugih i preciznih pasova... I onda stane na onaj teren i prati najbrze i najtalentaovanije igrace evrope, koji odrade neke kombinacije koje ovi nikad uzivo nisu vidjeli.
Ali svakako fino je sto smo i mi Srbi imali predstavnike u finalu LS.
I o njima ce se pisati danas po stranoj stampi i sve afirmativno.

Sanzdak

pre 5 godina

UCL Final 2008: Van der Sar saves Ronaldo.
UCL Final 2009: Ronaldo loses to Messi.
UCL Final 2014: Ronaldo saved by Ramos & Bale.
UCL Final 2016: Ronaldo saved by Ramos.
UCL Final 2018: Ronaldo saved by Bale.
Ronaldo: They should name Champions League to the CR7 league

davidzvezda

pre 5 godina

Kako je dobro procenio pomocnik situaciju kod dvostrukog ofsajda kad nije signalizirao ofsajd Ronalda, nego samo Benzeme. Da je Ronaldo dao gol , priznali bi ga

Xman

pre 5 godina

E zato Milorad ne valja zvezdi i partizanu
(seoba srba pod sljivu, 27. maj 2018 10:52)
Zasto Partizan trpas u isti kos sa zvezdom koja je jedina protiv Mazica, kao i protiv VAR tehnologije?

Aleksandar

pre 5 godina

Čak i u situaciji u kojoj je Serhio Ramos povredio Mohameda Salaha i slomio srca milionima navijača širom sveta, u duelu za loptu nije bilo faula.
Španski štoper se izborio za bolju poziciju, umetnuo telo ispred Egipćanina dovoljno da mu bez kontakta izbije loptu, ali je onda učinio nešto samo njemu svojstveno.

Novinar napisa ovo i osta živ.

Navijač

pre 5 godina

Ali kad se jave ovi “ljudi iz struke” pa pocnu da brane profesiju.. Moze da se kaze da je bilo tesko videti sta je Ramos uradio Salahu ali cinjenica je da jeste i Mazic to nije video. Da je neki strani sudija u pitanju ni naslov, a ni komentari ne bi isli u ovom smeru.

pao s kruske

pre 5 godina

Naše sudije su bile fantastične, osim u trenutku koji je obeležio utakmicu i odredio joj tok - nije video da je Ramos aikido zahvatom prebacio Salaha preko sebe i povredi ga tako da ovaj nije mogao da nastavi utakmicu.

Sitnica.

CRObar kitarović

pre 5 godina

Videćete koliko je sjajno! Neće taj da sudi ni jednu važnu utakmicu u životu. Previše toga, što je bilo presudno, nije adekvatno procenio i presudio.

Wllaxy

pre 5 godina

Odlično suđenje Mažića, ali da se ne lažemo - pomoćnik je podigao zastavicu tek nakon šuta i pogotka Benzeme dok je prilikom šuta Ronalda zastavica bila spuštena i da Karius nije odbranio šut Ronalda pogodak bi verovatno bio priznat. Karius tada nije samo spasio gol već i Đurđevića i Mažića.

dex

pre 5 godina

Doktorska disertacija. Doduse. nije video lom ramena i nokaut Karijusa od strane istog igraca, ali ok... Znaci, umesto dva zuta, za start nad Salahom, i za bespotreban lakat u glavu Karijusu (dva minuta pre orve greske), Ramos je ostao na terenu bez opomene. Doktorska disertacija koja je odlucila ishod utakmice.
Ne znam da li smem link da okacim, pa necu, ali potrazite taj detalj, kada Ramos bez ikakve potrebe udara laktom u glavu Karijusa.

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Da nije sudija bio Mazic, bili bi preplavljeni komentarima o Ramosu i crvenom kartonu. Kao i uvek, jedna kontraverzna odluka. No, Karijus je presudio ionako. Sa Salahom ili bez...

haller

pre 5 godina

Pre svega,svaka cast nasim pomocnim sudijama. Reagovali su odlucno kod ofsajda Realovih igraca.Mazicu jedina zamerka(ali velika kao kuća) je to sto je dozvolio onom antisportisti i anticoveku od Ramosa da uradi to sto je uradio. Gadi mi se od Reala,obesmislili su fudbalsku igru, samu Ligu sampiona.

Ribizla

pre 5 godina

Kako volim ovoga čovjeka, ovu ekipu. Skoro su kod nas sudili prijateljsku između Crne Gore i Turske. Kad smo dali gol za 2:2 ovaj što je svirao ofsajd za Benzemu se okrenuo put nas na tribini i namignuo nam, stisnuo pesnicu. Hahahahaha. Legende! Srećno im bilo i još više uspijeha im želim!!!

Aki

pre 5 godina

Nikakvo suđenje!
Tfebao je da isključi kompletan realov tim, omogući Liverpulu da osvoji LŠ i zadovolji ove nesretnike od barseloninih navijača.
On sudio po praviloma!
Žalosno suđenje, sve nas je razočarao!

Icarus

pre 5 godina

Ramos iscupao ruku iz ramena Salahu, Mazic gleda, ni prekrsaj ne svira
(Bijela, 27. maj 2018 10:59)

Ramos je "iščupao" desnu ruku Salahu, a Salah izlazi zbog povrede levog ramena.

Ђек

pre 5 godina

Мислим да је Ло’Реал презадовољан
Чак можда буду тражили да суди Ел Класико

bilo ko

pre 5 godina

objektivno Salah je prvi zavukao ruku i počeo da vuče,e sad što je Ramos bio jači to je druga priča.Pogledajte snimak pa komentarišite

NebaCar

pre 5 godina

Morao je bolje da reaguje kod kontakta Ramosa i Salaha. Okej je to sto ste napisali da ide Ramosu na cast ali ne mozete da kazete da nije bilo faula kad je drzao Salahu ruku. Uz jos 2-3 sumnjive situacije moze se reci da je sudio dobro ali ne odlicno.
(Navijač, 27. maj 2018 10:47)

Lako je tebi iz fotelje da komentarises sa usporenim snimcima, iz vise uglova i da doneses zakljucak, to svaka baba moze. Cak se i na tv u prvi mah ne vidi da je tu bilo ikakve prljave igre, a kamoli Mazic da je to video kad su mu bili okrenuti ledjina, izgleda kao klasicna borba za loptu tj remplovanje

Damir

pre 5 godina

"To što je zadržao Salahovu ruku ispod svoje i direktno uticao na mogućnost povrede nek ide njemu na čast."

Ispastace Ramos za ovo kad tad.

Фрфљави

pre 5 godina

Samo u Srbiji je najgori... zato i jeste tu gde jeste... postoji nesto sto sam davno shvatio. A to je da, tek kada dobijemo priznanja loja nisu sa ove teritorije, mi onda pocinjemo tek da postujemo taj subjekat! Nisu bez razloga sve one reklame za zubne paste poput: peovereno od strane Nemackih naucnika Ili institucija ... Tada prodaja i sama zaintetesovanost poraste za najmanje... pa rekao bih... 50 pa cak i vise posto!!! A onda sledi naravno, busanje o grudi, dizanje tri prsta, najjaci smo, mnogo smo jaki, toooo majstore, Srbija, Srbija... Zato kazem, zato jeste tu gde jeste... hvala Bogu da ja vise nisam!

v_K_esspreso

pre 5 godina

Najbolja reklama za sudiju jeste onda kada je neprimetan, kada se o njemu ne govori. Namestila mu se odlicna utakmica sa nekim kljucnim momentima koje su odradili perfektno, kapa dole, nema sta ! Sigurno je jedan od kandidata i za finale SP.

Icarus

pre 5 godina

Sinoć je bio skroz neprimetan, kakav sudija i treba da bude. Gledajući utakmicu zaboravili smo i da Mažić sudi jer ga je bilo jako malo u kadru. I sudjenje bez greške. i svaka čast pomoćnom sudiji kod onog duplog ofsajda.

pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

pa sta imamo mi od toga veci koeficijent ne razumem vece plate bolji standard
(shanker, 27. maj 2018 12:38)

Imamo priliv deviza! Mazic i pomocnici su inkasirali dobru sumu para koju unose u zemlju i koju ce ovde potrositi. Time uvecavaju potrosnju, drzava inkasira PDV a raste i BDP. Kako su rezidenti Srbije placaju i porez ovde! Kada bi imali par hiljada ovakvih kao sto je Mazic osetila bi se razlika i u dzepu obicnog smrtnika.

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Samo jedna greska, a to je zuti karton Ramosu, ostalo sve korektno i vise nego dobro. Kapa dole sto su videli mali ofsajd Ronalda i Benzeme.

kkp

pre 5 godina

bravo mazicu. pokazao si sa celim timom da ste najbolji.
a ovi nasi u svim bojama dresova sto misle da igraju fudbal sam cute i ne znaju da pohvale uspeh.
sportski pozdrav

Maksa Novi Sad

pre 5 godina

BRAVO MAŽIĆU
ODLIČNO SUĐENJE,SAMOUVEREN, MIRAN,
Napokon smo imali našeg sudiju u finalu lige šampiona posle 40 i kusur godina a i u kupu UEFA ili ti ligi evrope oko 40 godina nije bilo našeg sudije!
(mislim na finalnu utakmicu)!!!

Zex

pre 5 godina

Mažic je odlican sudija, ponekad se jednistavno poklope kockice i sve ide kako treba.Sinoc prvo poluvreme mirno, drugo sa dosta posla.Nadam se da ce nastaviti ovako i da ce suditi finale u Rusiji.

nenad

pre 5 godina

bravo za tekst..bravo za poslednju recenicu kao zakljucak svega!! Bravo za inspiraciju jer sam posle dugo vremena tekst procitao u jednom dahu! I naravno bravo za Mazica i njegov tim..Gledao sam utakmicu i paralelno strahovao da sve prodje sa njihove strane kako treba a proslo je vrhunski!!! sve pohvale jos jednom!!!

RAMONES

pre 5 godina

Navijac*,*
Ako si ti to rekao onda ok, verovatno si exspert za sudjenje. Samo na reci gde sudis pa da mi tebe ocenjujemo. Sedi jedan!!!

Dag Kristi

pre 5 godina

Zasto Partizan trpas u isti kos sa zvezdom koja je jedina protiv Mazica, kao i protiv VAR tehnologije?
(Xman, 27. maj 2018 12:58)

Pretpostavljam zato što ste pisali razna saopštenja nakon dva dosuđena penala Zvezdi u derbiju. Nikolić, "dobri Samarićanin" je bio najglasniji u osudama.

VUK

pre 5 godina

@dovoljan 2+...prvo pogledaj zaleđen snimak...nema ofsajda...drugo po novim pravilima , MAŠE se TEK kada igrač koji je u ofsajd poziciji dođe u kontak sa loptom. Nije došao. Golman je uhvatio loptu i kreće nova akcija . Sve perfektno odsuđeno. Vreme dinosaurusa je prošlo. Isto tako ni golman ne sme da uhvati vraćenu loptu...i tri korne nisu penal . Sedi.. jedan !

Pierre de Kuberten

pre 5 godina

Mažiću svaka čast, on i njegova ekipa su bilo odlični. Serhio Ramos je mesar, nadam se da će mu neko uzvratiti istom merom.

goran damjanovic

pre 5 godina

Nase sudije na celu sa Miloradom Mazicem su bili briljantni.Zaista i objektivno bez naseg tradicionalnog preterivanja.Cestitke svima a posebno kolegi Riletu!

igor

pre 5 godina

@xman opet izvrcete,ko odlucuje o Varu,zvezda ili fss!!zvezda bas je oducila od fudbala oba godine a i naredne nejverovatnije a vi i dalje kukajte da vam je neko drugi kriv

Сремац

pre 5 godina

"Ne, nije bilo faula... Mi smo zaista nebeski, najstariji, najizabraniji narod. Na celu sa Miloradom."
Ovo može samo ludak da napiše.

Marko

pre 5 godina

Bravo za Mazica i pomocnike. Inace vec vidim da Megatrend od oktobra uvodi Fakultet za fudbalske sudije. Gostujuci predavac prenemaganja u kaznenom Zlatko Vujovic.

cojans

pre 5 godina

shankeru. nemaš ništa osim dužnost da mu skineš kapu što se naša zastava našla na malim ekranima TV prijemnika.....baš kao bilo kome ko našu zemlju reprezentuje na najbolji mogući način. Aj bjaž tamo.... ti samo na ćar gledaš.....

Klinac, ali pravi

pre 5 godina

Ljudi su u ovoj zemlji izgleda izgubili svaki smisao samopostovanja i dostojanstva tako da kad god neki nas covek uradi nesto u svetu mi ga pljujemo iz sve snage. Ne valja nam Nemanja Vidic, Novak Djokovic, Ivana Spanovic, a evo sad i Milorad Mazic i njegov sudijski tim, onda ne valja ni komsija, kolega, prijatelj. Zapitajte se malo sta se to desava sa vama.

JPR24

pre 5 godina

Videćete koliko je sjajno! Neće taj da sudi ni jednu važnu utakmicu u životu. Previše toga, što je bilo presudno, nije adekvatno procenio i presudio.
(CRObar kitarović, 27. maj 2018 21:10)
Pa dobro, nece, samo je sudio nebitno finale LS...

Милош-

pre 5 godina

samo se jednom desilo da isti sudija sudi finale LS i finale SP u istoj godini. Bez obzira sto je Mazic bio dobar sinoc izuzetno je mala mogucnost za finale SP. Valjda se i SMS i ekipa nesto pita. ;)

Miki

pre 5 godina

neki dan pričamo o uspehu teniske sudinice a danas fudbalskih sudija, najbolje da prestanemo da igramo ove sportove i samo da se mladi treniraju za suđenje, jedna je od poruka ovih tekstova :)

Perperius

pre 5 godina

Nije Mažić kriv što je Srbija korumpirana zemlja u kojoj važe samo pravila korupcije, on to ne može promeniti, ali vrv može imati ozbiljne probleme ako ne poštuje pravila korupcije.

мики

pre 5 godina

Nadam se da ce nastaviti ovako i da ce suditi finale u Rusiji.
(Zex, 27. maj 2018 10:50)

неће моћи да суди Србија-Бразил, у којој Максимовић 'ладно даје гол одлуке. историја се понавља.