Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 27.03.2023.

16:15

Najjači sastav Srbije za baraž protiv Turske

Selektor rukmetašica Srbije Uroš Bregar objavio je spisak igračica za predstojeće utakmice protiv Turske, u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Najjači sastav Srbije za baraž protiv Turske
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

U okviru EHF nedelje nacionalnih timova, srpske rukometašice očekuje dvomeč sa Turskom koji će odlučiti koja od dve selekcije će zaigrati na Svetskom prvenstvu koje organizuju Danska, Norveška i Švedska u novembru i decembru ove godine.

Odlučujući susret u Turskoj, a potom revanš u Srbiji, zakazani su za 7. i 12. april.

Kako je naveo Rukometni savez Srbije, za Jovanu Stoiljković, Kristinu Liščević, Jelenu Lavko, Tamaru Radojević i Kristinu Graovac ovo može biti "poslednji ples", s obzirom da već neko vreme najavljuju oproštaj od nacionalnog dresa.

Spisak:

Golmani: Кristina Graovac, Jovana Risović, Jovana Vasiljković;

Pivoti: Кatarina Bojčić, Jovana Milojević;

Bekovi: Jovana Stoiljković, Кristina Liščević, Jelena Lavko, Tamara Radojević, Anđela Janjušević, Jovana Кovačević, Dunja Tabak, Una Obrenović, Teodora Majkić, Aleksandra Vasić, Marija Laništanin (Agbaba), Milica Ignjatović;

Кrila: Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Zoe Petrović, Ana Кojić, Nataša Lovrić, Anja Vujnović.

Okupljanje srpskih rukometašica zakazano je za nedelju, 2. april, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve