Nova vest
Rukomet

Petak, 22.01.2021.

22:03

Norveška lako sa Alžirom, remi posle drame Švedske i Slovenije

Rukometaši Norveške su ubedljivo slavili nad Alžirom, dok je Švedska morala dobro da se pomuči i remizirala sa Slovenijom.

Izvor: SN

Autor: SN

Norveška lako sa Alžirom, remi posle drame Švedske i Slovenije
EPA-EFE/Mohamed Abd El Ghany / POOL

Norveška je bila veliki favorit u meču sa Alžirom i opravdali su ulogu favorita i slavili sa 36:23.

Ovo je jako važna pobeda za Norvešku koja se bori za plasman u narednu rundu takmičenja, pa će i velika gol razlika ići u prilog.

Najbolji strelci na meču bili su Sagosen i Blonc sa po šest postignutih golova, dok su po četiri postigli Kuliksen i Rejnkind.

Na drugoj strani, Ajub je sa sedam pogodaka bio najefikasniji, Saker je imao četiri gola, koliko i Sadok.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Vrlo uzbudljiv susret odigrale su reprezentacije Švedske i Slovenije, skandinavska reprezentacija je umalo slavila, ali je meč završen rezultatom 28:28.

Bilo je mnogo drame, iako su bolje otvorili Šveđani i poveli sa 11:6, ali se na poluvreme otišlo sa samo jednim golom u njihovu korist, 14:15.

Potom, rezultatska klackalica. Prvo su vodili Slovenci, pa Šveđani, a onda su zahvaljujući Jonsonu i Vaneu poveli, ali je Slovenija izjednačila golom u poslednjoj sekundi za 28:28.

Najefikasniji je bio pomenuti Vane sa 7 golova, a na drugoj strani Gajić sa 6.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve