Nova vest
Rukomet

Utorak, 31.03.2020.

20:12

Andrea Lekić: Snalazim se kako znam i umem VIDEO

Srpska rukometašica Andrea Lekić pauzu uzrokovanu pandemijom koronavirusa provodi u svom stanu u Beogradu.

Izvor: MT

Autor: MT

Andrea Lekić: Snalazim se kako znam i umem VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ona trenutno nastupa za ekipu Bukurešta.

"Već neke dve nedelje sam u Beogradu, snalazim se kako znam i umem. Svesna sam da je zdravlje na prvom mestu i samim tim mi ništa ne pada teško. Za sportiste je teško da održavaju formu, tako da pokušavamo da nekim kućnim metodama budemo u stanju pripravnosti i da spremni dočekamo nastavak takmičenja", rekla je Lekićeva.

Lekićeva kaže da ĆSM pripada gradu, te da su primanja svih u klubu smanjena.

"Moramo da se javljamo klubu gde se nalazimo, kako se osećamo, kako bi imali uvid u naše zdravstveno stanje. U poslednjih nekoliko dana dobijamo informacije kakva su dešavanja vezana za finansijku situaciju. ĆSM kao kolektiv pripada gradu i zato su nam primanja u ovom trenutku uveliko smanjena", dodala je Lekićeva.

Najbolja rukometašica sveta za 2013. godinu otkrila je kako provodi vreme u karantinu.

"Ovo je pravi trenutak da vreme iskoristimo za neke stvari o kojima nemamo pojma. Kao ja što nemam pojma o kuvanju i trenutno učim određene recepte sa interneta i za sada sam ja jedini degustator i tako će ostati u narednom periodu. Gledam filmove, pričam sa dragim ljudima, gledam kako bih mogla da napravim svoj rukometni kamp...", zaključila je Lekićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve