Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 09.12.2019.

10:14

Obradović: Mogao je da bude i veći spektakl

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović, posle pobede protiv Nemačke, rekao je da je njegov tim odigrao tešku, ali dobru utakmicu.

Izvor: LN

Autor: LN

Obradović: Mogao je da bude i veći spektakl
EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Srbija je u drugom meču druge faze Svetskog prvenstva u Japanu pobedila Nemačku 29:28.

"Bila je ovo jedna vrlo teška utakmica za obe reprezentacije. Nemačka je imala tri sata manje odmora od nas nakon jučerašnjih utakmica. Pružili smo jednu dobru rukometnu predstavu. Ubeđen sam, da smo imali dan odmora, da bi ova utakmica bila još veci spektakl", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle meča.

On je čestitao Nemicama na fer i korektnoj igria, a pohvalio je i svoje izabranice.

"Nemice su bile dobro vođene i juče i danas. Čestitam svojim devojkama koje su dale sve od sebe da bi došle do ova dva boda. Imamo još po jednu utakmicu, dosta toga je u igri", istakao je Obradović.

Levi bek reprezentacije Srbije Marija Obradović najavila je borbu sa Dankinjama u sledecehme meču, koji se igra u sredu od 10 sati.

"Čestitke Nemicama, pokazale su da imaju dobar tim koji se bori do kraja. Dobro smo otvorile utakmicu, borile smo se do kraja, nismo se predavale. Borićemo se i u narednoj utakmici sa Danskom", rekla je Obradovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve