Nova vest
Rukomet

Utorak, 05.02.2019.

09:30

Raul više nije selektor Makedonije

Španski trener Raul Gonzales više nije selektor rukometne reprezentacije Makedonije, saopštio je makedonski Rukometni savez.

Izvor: LN

Autor: LN

Raul više nije selektor Makedonije
Foto: Getty Images

Kako se navodi u saopštenju, Rukometna federacija Makedonije i selektor Raul Gonzales koji je i trener Pari Sen Žermena, sporazumno su se dogovorili da prekinu saradnju.

Obe strane su se "prijateljski i fer složile oko prekida saradnje imajući u vidu da muška A selekcija treba da ima stratega koji će svakodnevno biti posvećen i u toku sa svim zbivanjima sa reprezentacijom, kao kao i udaljenost i klupske obaveze dosadašnjeg selektora".

"Želeli bismo da zahvalimo 'El komandanteu' za dosadašnji rad s našim A timom i da mu poželimo sve najbolje - mnogo uspeha i titula u budućnosti. Iako će nam nedostajati njegova smirenost i taktičnost na klupi, produžavamo svako sa svojim izazovima i ka novim pobedama", navodi se u saopštenju.

Raul Gonzales je na čelo selekcije Makedonije došao u martu 2017, kadu ju je u toku kvalifikacija napustio Lino Červa i vodio je tu reprezentaciju na prošlogodišnjm Evropskom prvenstvu i ovogodišnjem Svetskom prvenstvu na kojem su Makedonci zauzeli 15. mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve