Nova vest
Rukomet

Sreda, 24.10.2018.

21:59

Peruničić: Za nas su svi sada opasni, nema nervoze zbog remija

Reprezentacija Srbije remizirala je sa Belgijom 27:27 u prvom kolu kvalifikacija za EP 2020.

Izvor: B92

Autor:B92

Peruničić: Za nas su svi sada opasni, nema nervoze zbog remija

Selektor reprezentacije Srbije, Nenad Peruničić nije zadovoljan remijem sa autsajderom u grupi u kojoj su još Švajcarska i Hrvatska.

"U ovom trenutku su svi opasni za nas. Energetski dobra reprezentacija, nisu previsoki, preveliki, ali jako agresivni i dobri u postavci. Nisam zadovoljan bodom, pogotovo poslednji šut koji je prošao kroz tri igrača. Ne mogu da kažem da smo loše stajali. Možda sam malo više očekivao od naših golmana, šutevi su nam prolazili iz 'maske'. Bilo je i brzopletosti da utakmicu završimo kod tri gola razlike. Neke stvari koje su nas zadesile u poslednja dva dana malo su nas poremetili. Novi smo, apsolutno verujem u ono što radim i ono što želimo. Dosta novih stvari smo uveli, možda i previše informacija su igrači dobili u ova dva dana. Izgledali smo opterećeno sa dosta treme, ali verujem da ćemo biti bolji", rekao je selektor.

Peruničić je dodao:

"Ostali smo iznenada bez jako važnih igrača. I prevelika želja je mač sa dve oštrice. Bili smo nervozni u nekim jasnim situacijama koje smo iskomplikovali. Previše smo dopuštali 'produženih' lopti, u čemu su Belgijanci dobri, kasnili u pravljenju prekida. Idemo dalje. Hvala ljudima na podršci. Nema nervoze".

Nemanja Ilić, kapiten reprezentacije Srbije:

"Ne možemo da budemo zadooljni bodom, ali ima super stvari, novih igrača, koji su debitovali. Želeo bih njima da čestitam. Promašili smo neke šuteve koje je trebalo da realizujemo. Trebalo je i da pomognemo golmanima, ali gledaćemo da izvučemo pouke"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve