Nova vest
Rukomet

Petak, 07.09.2018.

08:23

"Potajno se nadam da Novi Pazar može do plej-ofa"

Novi rukometaš Novog Pazara Savo Slavuljica rekao je da se potajno nada da njegova ekipa može do plej-ofa.

Izvor: LN

Autor: LN

Slavuljica je izjavio da činjenica da će taj klub ove sezone debitovati u Superligi ne treba da stvara pritisak već da rastereti igrače u pokušaju da se domognu plej-ofa.

On igra na pozicijama levog beka i levog krila, ima 20 godina, a prethodno je nastupao za pančevački Dinamo i Crvenku.

"Možemo da napravimo dobar rezultat i budemo veliko iznenađenje za ostale. Ako budemo dobri kući, uz punu halu, potajno verujem da možemo do nekog brejka na strani i plej-ofa. Tad se priključuju Vojvodina i Železničar, uz standardne Dinamo, Metaloplastiku i ostale, pa će u doigravanju biti dobrog rukometa", rekao je Slavuljica.

Osim trenera Nedeljka Jovanovića, Pazar je ovog leta angažovao još golmana Janka Gemaljevića, srednjeg beka Bojana Grujičića, levog beka Spasoja Pekića i pivota Stefana Šaponjića, a poslednji je u klub stigao levokrilni Miloš Cmiljanović.

"Očekujem da budemo u sredini tabele, iako smo na papiru možda i za prvih pet, šest timova. Dobro treniramo, zadovoljan sam, a u mojoj debitantskoj sezoni u elitnom rangu očekujem da se maksimalno dokažem", rekao je Cmiljanović, koji je stigao iz Priboja, a karijeru je počeo u ekipi Belog anđela iz Prijepolja.

U sklopu priprema za prvenstvo, Novopazarci će 9. i 10. septembra na turniru u Blacu, gde će u konkurenciji šest ekipa u prvoj fazi biti u grupi sa Planinkom Prolom vodom iz Kuršumlije i Jastrepcom iz Blaca.

Superliga startuje 22. septembra, a Novi Pazar će u prvom kolu gostovati Mokroj Gori iz Zubinog Potoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve