Nova vest
Rukomet

Utorak, 27.02.2018.

20:00

Smenjeni selektor za B92: Odbacili su grb Srbije i išli da piju

Jovica Cvetković smenjen je sa funkcije selektora muške rukometne reprezentacije Srbije, a odmah po ovoj odluci razgovarao je sa našim Filipom Čukanovićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Smenjeni selektor za B92: Odbacili su grb Srbije i išli da piju
Foto: B92

Cvetković je razrešen dužnosti na sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije, posle čega je u "Direktno sa Filipom" potvrdio da igrači nisu želeli da poštuju pravila ponašanja.

On je u izveštaju sa šampionata naveo da su rukometaši izlazili tokom noći u klubove i vraćali se u ranim jutarnjim časovima, a za B92 je poručio da nije njegova greška što nije stekao poverenje među reprezentativcima.

"Poverenje koga? Igrača koji se drzne da na velikom takmičenju ostavi grb svoje zemlje i ode u noćne lokale da pije", rekao je Cvetković za B92 ne želeći da otkrije o kojim rukometašima se radi jer, kako kaže, nije dežurao ispred soba.

Igrači su odgovorili pismom dostavljenim redakcijama u kojem su ga optužili da je konstantno konzumirao cigarete, alkohol i da je u takvom stanju izazvao sukob sa Draganom Škrbićem.

"Rekao sam – neka dokažu i povlačim se iz rukometa", dodao je Cvetković.

Kompletan razgovor pročitajte u rubrici "Direktno sa Filipom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve