Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 18.01.2018.

16:59

"Osveta" Makedonca: Hrvatima bolje bez Červara

Rukometaš Makedonije Borko Ristovski rekao je da bi trenutni sastav Hrvatske bio mnogo bolji da ima boljeg selektora rekavši da je vreme Lina Červara prošlo.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

EPA/ETIENNE LAURENT

Hrvatska je takmičenje u grupi A završila na drugom mestu iza Švedske posle poraza od skandinavske selekcije i dve pobede nad Srbijom i Islandom.

S druge strane, makedonski rukometaši su za sada odigrali gotovo briljantno na Evropskom prvenstvu u rukometu na kome su u grupi ispred Nemačke, Slovenije i Crne Gore.

Hrvatska ima jako dobru selekciju, ali im nedostaje bolji selektor. Lino Červar nije trener za ovu Hrvatsku jer je njegovo vreme prošlo pre pet, šest godina. On je vremešan i izvan najkvalitetnijeg rukometa već desetak godina. Kada biste imali boljeg trenera, siguran sam da biste bili među favoritima za medalju", rekao je Ristovski.

"Večernji list" piše da je ova reakcija Ristovskog posledica toga što je Červar upravo njega izostavio sa spiska igrača koji su pre godinu dana išli na Svetsko prvenstvo u rukometu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve