Nova vest
Rukomet

Nedelja, 14.01.2018.

17:29

Musa: Protiv Islanda potpuno drugačiji meč

Hrvatski rukometaš Željko Musa rekao je u Splitu da će predstojeća utakmica protiv Islanda biti potpuno drugačija od one protiv Srbije na početku EP.

Izvor: B92

Autor:B92

Musa: Protiv Islanda potpuno drugačiji meč
Getty Images

"Borićemo se kao u meču sa Srbijom i u sledećim utakmicama, a čeka nas vrlo težak protivnik, Island, i potpuno drugačija utakmica nego protiv Srbije", rekao je Musa.

Hrvatska je u sinoć u Splitu pobedila Srbiju sa 32:22 u prvom kolu šampionata Evrope, a od 20.30 igra protiv Islanda koji je slavio protiv Švedske sa 26:24.

"Drago mi je što smo u onakvom ambijentu splitske Arene uspeli da pobedimo Srbe i sada puno lakše idemo dalje. Island je iznenadio Švedjane koji su bili favoriti i malo poremetio našu grupu. Vrlo su snažni, brzi su i brzo završavaju napade. Ključ je da se psihički pripremimo kao što smo to radili i pre Srbije", rekao je Musa.

"U napadu treba biti krajnje strpljiv, ne ulaziti u neke loše opcije šuta kako ne bismo razbranili njihovog golmana koji je uništio Švedjane", dodao je igrač nemačkog Magdeburga.

U prvom meču drugog kola Grupe A sastaće se Srbija i Švedska od 18.15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve