Nova vest
Rukomet

Subota, 13.01.2018.

20:15

Zelenović: Ovo nije prava slika Srbije

Rukometni reprezentativac Srbije Nemanja Zelenović rekao je da veruje kako utakmica protiv Hrvatske nije prava slika nacionalne selekcije.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Zelenović: Ovo nije prava slika Srbije
EPA-EFE/ANTONIO BAT

"Mnogo je lakše sada razmišljati nego juče, malo smo hladnije glave, prespavali smo noć... Nismo bili baš sasvim svoji u ovoj prvoj utakmici, ali šta je, tu je, idemo dalje. Moramo da dignemo glavu i da pokažemo naš kvalitet", rekao je Zelenović, prenosi Rukometni savez Srbije.

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u petak u Splitu od Hrvatske sa 22:32 (9:14), u utakmici prvog kola Grupe A na Evropskom prvenstvu.

"Imali smo previše grešaka i u napadu i u kontranapadu, što je Hrvatska iskoristila, ali verujem da to nije naša prava slika i da tek treba da pokažemo ono što stvarno znamo", rekao je Zelenović.

U drugom kolu Srbija će u nedelju igrati protiv Švedske, koja je u petak izgubila od Islanda sa 26:24.

"Mislim da je Švedska podjednako jaka ekipa kao Hrvatska, ali nisu to pokazali u prvoj utakmici. Izgubili su i mislim da je to jedno malo iznenađenje, ali verujem da svako svakog može da pobedi u grupnoj fazi. Biće sigurno motivisani protiv nas... Podjednako su dobri na svakoj poziciji, i golmani i bekovi i krila, moramo biti koncentrisani na svaki detalj", rekao je Zelenović.

Utakmica je na programu u nedelju od 18:15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve