Nova vest
Rukomet

Petak, 12.01.2018.

12:54

Nenadić: Ne daj Bože da bude i neki loš ishod...

Reprezentativac Srbije Petar Nenadić očekuje da njegova ekipa pruži dobar otpor Hrvatskoj na početku Evropskog prvenstva i da sa terena izađe zadovoljna.

Izvor:

Autor:

Nenadić: Ne daj Bože da bude i neki loš ishod...
rss.org.rs

"Očekujemo dobru partiju posle malo slabijih u pripremnom periodu. Želimo da pružimo dobar otpor Hrvatskoj i izadjemo zadovoljni sa terena. Šta to znači, videćemo već sutra", rekao je Nenadić.

Rukometaši Srbije doputovali su u Split, a posle dvočasovnog odmora odradili su trening u Spaladijum areni gde ih od 20.30 očekuje prvi meč na šampionatu Evrope protiv Hrvatske.

"Dobro se osećam. Nema nikakvih problema. Uvek kada dođe neka promena, dodje nova energija, ambicije i motivi. O umoru ne razmišljam. Hala će biti puna. Očekujem da mi odigramo dobar meč. Od Hrvatske se mnogo očekuje. Ne daj Bože da bude i neki loš ishod, imamo još dve utakmice da to ispravimo", rekao je Nenadić.

Levi bek Srbije Petar Djordjić naveo je da očekuje težak meč protiv Hrvatske.

"Svi jedva čekamo da počne. Jako sam srećan što ću debitovati na velikim takmičenjima. Jako sam motivisan. Očekujem težak meč, Hrvatska je jedan od favorita, ali i mi imamo dobru ekipu. Borićemo se i nadati pobedi ako odigramo onako kako smo se dogovorili", rekao je Đorđić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve