Nova vest
Rukomet

Utorak, 02.01.2018.

14:50

U Splitu tvrde: Meč sa Srbijom? Neće biti problema

Rasprodate su ulaznice za utakmicu Hrvatska – Srbija, koja se igra u splitskoj „Spaladium areni“ 12. januara, na otvaranju Evropskog prvenstva.

Izvor: B92

Autor:B92

U Splitu tvrde: Meč sa Srbijom? Neće biti problema
Detalj sa meèa Srbija - Hrvatska u Areni (Foto: GettyImages)

Arena ima nešto manje od 11.000 mesta, a karte su mogle da se nabave po ceni od 20 i 40 evra. Oni koji nisu uspeli da ih kupe na blagajnama sada to mogu da urade preko oglasa, ali po znatno višim cenama. Karte za utakmicu sada se kreću od 100 evra (750 kuna) pa do neverovatnih 268 evra (2.000 kuna).

Duel Hrvatske i Srbije igraće se iod 20.30 časova, a gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, na pitanje da li ima strah od utakmice sa Srbijom, ovako je odgovorio: "Ne. Zašto bi se išta dogodilo. Ne očekujem nikakve probleme“.

Na navijačkim forumima rečnik, ipak, nije tako odmeren. Navijači Hrvatske smatraju da "Srbiji treba napraviti doček kakav zaslužuje".

Oni podsećaju na kako su dočekani u Novom Sadu 2012. godine tokom druge faze Evropskog prvenstva, kao i u polufinalu u beogradskoj "Areni".

U komentarima se uglavnom govori o "prljavoj pobedi", kao i o "pritiscima huligana, šovinizmu, gađanjem kovanicama, laserima koji su ometali vratara...."

Evropsko prvenstvo u rukometu igra se u Hrvatskoj od 12. do 28. januara, a Srbija je u grupi A sa Hrvatskom, Švedskom i Islandom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve