Nova vest
Rukomet

Sreda, 06.12.2017.

19:11

Čolićeva: Sada nas se sve plaše

Golman ženske rukometne reprezentacije Srbije Marija Čolić rekla je da se svi plaše njenog tima posle početka Svetskog prvenstva.

Izvor: PT

Autor: PT

Čolićeva: Sada nas se sve plaše
EPA/BJORN LARSSON ROSVALL/Marija Colic na golu protiv Holanaðanki

Čolić je odlično branila na ovom meču, pošto je imala čak 19 odbrana i jedan je od heroina.

"Ne bih da pričam o svom učinku. Mi smo ovo postigle. Imamo dan odmora pred utakmicu protiv Južne Koreje, da se odmorimo i ohladimo glave. Sada nas se svi plaše. Neka ostane tako", rekla je Marija Čolić u Lajpcigu.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije je igrala nerešeno sa Holandijom 27:27 u četvrtom kolu Grupe D, a protivnik je do boda stigao u poslednjim trenucima utakmice.

Srbija je posle dve pobede na početku Svetskog prvenstva zabeležila drugi remi i ima šest bodova, koliko i Južna Koreja, a jedan više od Holandije i Nemačke.

"Znam da će se ovo jednog dana vratiti. Dale smo svoj maksimum. Nismo imale vremena za oporavak posle teške utakmice sa Nemačkom. Zato sam prezadovoljna i presrećna da igram sa devojkama sa ovakvim mentalitetom", rekla je Čolić, koja je protiv Holandije bila najbolji pojedinac.

Kako je navela, dobro je što se takva sitaucija, poput primljenog gola u finišu, desila u ovoj fazi takmičenja.

"Bolje sad da se desi ovakva završnica, nego u drugoj fazi. Holanđanke su bile više u frci nego mi. Ima mnogo pozitivnik stvari iz ove utakmice. Ima i negativnih, što znači da ima prostora da se poprave do nokaut faze", kazala je Marija Čolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve