Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 15.12.2016.

13:00

Rukometašice: Bravo za sve, deveto mesto je uspeh

Reprezentativke Srbije u rukometu rekle su da je deveto mesto na Evropskom prvenstvu uspeh.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Rukometašice: Bravo za sve, deveto mesto je uspeh
rss.org.rs

One su dodale da je njihova ekipa pokazala da vredi i da je pred njom budućnost.

Srbija je u sredu uveče izgubila od Francuske sa 28:21 u poslednjem kolu druge faze i tako zauzela deveto mesto na Evropskom prvenstvu u Švedskoj.

"Imali smo pehove sa povređenim igračima, ali se nismo obrukale. Pokazale smo da možemo. Samo da budemo zdrave i napredak u budućnosti je zagarantovan", rekla je reprezentativka Marija Petrović u Geteborgu.

Nina Kolundžić, koja je dobila priliku da brani i iskoristila šansu, kazala je da je deveto mesto uspeh.

"Bravo za sve devojke kako su se borile, iako je meč imao mnogo veću važnost za Francuskinje. Pokazale smo karakter, dale sve od sebe i na kraju možemo biti zadovoljne. Deveto mesto je uspeh", kazala je Nina Kolundžić.

Desno krilo reprezentacije Srbije Željka Nikolić rekla je da je njena ekipa protiv Francuske "odigrala za sebe.

"Odigrale smo za sebe, dok su Francuskinje morale da pobede kako bi se plasirale u polufinale. Pružile smo im kvalitetan otpor. Utakmica je pokazala da ovaj tim može da igra na visokom nivou. Treba verovati u nas. Sa svakom narednom utakmicom samo može biti bolje i bolje", rekla je Željka Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve