Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 22.09.2016.

00:08

Partizan dobio Vojvodinu, Zvezda i Šamot vode

Rukometaši Partizana ostvarili su prvu pobedu u Superligi Srbije ove sezone, protiv branioca titule, Vojvodine, 27:26.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan dobio Vojvodinu, Zvezda i Šamot vode

Na vrhu tabele posle tri odigrana kola su Crvena zvezda i aranđelovački Šamot 65 sa po pet bodova.

Ubedljive pobede ostvarile su ekipe pančevačkog Dinama i Sloge iz Požege, a jedna utakmica, Požarevac - Morava, završena je bez pobednika.

U derbiju kola šest golova za 'crno-bele' postigao je Kukić, po pet Živković, Stevanović i kapiten Mršulja, koji je bio strelac odlučujućeg gola, minut pre kraja. Sedam golova za Vojvodinu postigao je Stojanović, po pet Orbović, Ostojić i Datukašvili.

Crvena zvezda je savladala do ovog kola vodeći Spartak iz Subotice, 27:23, uz šest pogodaka Matičića i po četiri Šotića i Mošića. Šest golova za goste postigao je Jelić.

Najefikasniji u pobedi Šamota u Kaću (24:21) bili su Lomić sa osam i Milinić sa sedam golova, pet pogodaka za Jugović postigao je Ratković.

Dinamo je u Pančevu bio ubedljiv protiv Metaloplastike, 28:18 uz osam golova Bunjevčevića, a u pobedi Sloge nad Rudarom iz Kostolca devet golova postigao je Pavlović, osam Krsmančić. Igrač Rudara Milošević najefikasniji je igrač kola sa deset pogodaka.

U remiju Požarevca i Morave iz Velike Plane (29:29) šest golova za domaćina postigao je Đorđe Todorović, devet za goste Rakić.

Tabela: Crvena zvezda 5, Šamot 5, Dinamo 4, Spartak 4, Sloga 4, Vojvodina 3, Požarevac 2, Partizan 2 (-1), Morava 2, Metaloplastika 2 (-1), Rudar 1, Jugović 0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve