Nova vest
Rukomet

Utorak, 31.05.2016.

09:14

Đurić: Kao što Radomir Antić kaže...

Selektorka ženske reprezentacije Srbije Dragica Đurić rekla je da je optimista pred poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Švedskoj.

Izvor:

Autor:

Đurić: Kao što Radomir Antić kaže...
Rukometni savez Srbije

Rukometašice Srbije obezbedile su plasman na Evropsko prvenstvo, koje će se od 4. do 18. decembra održati u Švedskoj.

"Drago mi je što imamo nova imena na spisku, optimistički sam raspoložena jer sam na okupljanju osetila mnogo pozitivne energije i sjajnu atmosferu među igračicama. Kao što Radomir Antić kaže: 'Ne čine tim dobri igrači već timski raspoloženi igrači'. To mi imamo, a najveća prepreka nam je mali broj treninga. Tokom dana putujemo u Ukrajinu, ali bez alibija, idemo da pobedimo i uverena sam da ćemo to i da uradimo", rekla je Đurić.

Rukometašice Srbije će u pretposlednjem kolu u sredu od 18 časova igrati protiv Ukrajine u Kijevu, a u poslednjem, tri dana kasnije protiv Italije u Kraljevu od 18 časova.

Kapiten Katarina Krpež-Šlezak navela je da ekipa sa dve pobede želi da završi kvalifikacije.

"Cilj je isti, da pobedimo u oba meča i da ispravimo greške. Želimo da završimo kvalifikacije na najbolji način. Obavili smo analizu, sada na terenu to moramo da pretočimo u delo", rekla je ona.

Debitantkinja u državnom timu Anastazija Đoković rekla je da je srećna što je dobila priliku da se dokaže u reprezentaciji.

"Ne osećam da sam nova u reprezentaciji, sa svima se poznajem i presrećna sam što sam srela neke bivše cimerke iz klubova. Nadam se da ćemo da pobedimo u obe utakmice", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve