Nova vest
Rukomet

Sreda, 03.02.2016.

18:47

Odbio da se slika sa navijačima, prebili ga

Grupa muškaraca fizički je napala makedonskog rukometaša Stojančeta Stoilova jer je odbio da se fotografiše sa njima, saopštila je skopska policija.

Izvor: JT

Autor: JT

Odbio da se slika sa navijačima, prebili ga
Getty Images

Kako se navodi, podnete su prekršajne prijave protiv dve osobe za uličnu tuču, koja se desila u utorak u centru Skoplja, u koju su bila umešana i dvojica makedonskih reprezentativaca Stojanče Stoilov Dejan Manaskov, kao i fudbaler Nikola Tripunovski.

Skopska policija je objavila da je je taj događaj prijavio sam Stoilov, koji je imao vidljive povrede na licu.

Incident je, kako je navedeno, počeo u pekari “Silbo”, gde su Stoilov, Manaskov i Tripunovski doručkovali. Njima je tada prišla grupa od četiri do pet nepoznatih lica koji su želeli da se slikaju sa Stoilovim, a pošto ih je on odbio počeli su da ga vređaju.

Nepoznati su onda izašli iz pekare i počeli da bacaju betonske ploče na Golf makedonskog fudbalera i Mercedes koji pripada Manaskovu.

Stoilov, Manaskov i Tripunovski su izašli napolje, a, prema policijskom izveštaju, Stoilova su tada napali 31-godišnji T. G. i druga nepoznata lica. Napali su ga pesnicama i šutali nogama pa su mu tako naneli vidljive povrede.

Skopska policija je navela da je rasčistila slučaj kada je saslušala svedoke, a jedan napadač koji je identifikovan kao T.G. i Stoilov su dobili prekršajne prijave.

Uobičajeno je da policija podnosi prekršajne prijave protiv svih učesnika u tuči, bez obzira da li se radi o napadaču ili napadnutom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve