Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 19.03.2015.

09:44

Rukometašice protiv Boškovića

Rukometašice Andrea Lekić, Sanja Damnjanović, Katarina Tomašević i Dragana Cvijić odlučle su da ne igraju za nacionalni tim sve dok selektor bude Saša Bošković.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Kako Sport saznaje, one su to saopštile i igračicama i stručnom štabu u noći između utorka i srede.

Kapiten Andrea Leki je pre odlaska u Zrenjanin, gde se nalazi reprezentacija,razgovarala sa predsednikom Saveza Velimirom Marjanovićem, tada je izrazila svoje i mišljenje saigračica u vezi sa stanjem i atmofesrom u reprezentaciji.

Reprezentacija Srbije se u Zrenjaninu priprema za prijateljski meč sa Slovenijom koji služi kao provera pred baraž utakmice sa Rumunijom za plasman na Svetsko prvenstvo u Danskoj, koje se održava od 5. do 20. decembra.

"Što se tiče glavnih devojaka, Andree Lekić, Sanje Damnjanović i Katarine Tomašević, obavili smo ozbiljan razgovor. Za sada ne mogu da kažem ništa, osim da ćemo još jednom da se sastanemo. Njih tri trenutno nisu ovde sa ekipom“, rekao je Bošković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve