Nova vest
Rukomet

Utorak, 25.11.2014.

15:40

Srbija bez Cvijićeve u Norveškoj

Srpske rukometašice nastupiće na Mobelringen kupu u Norveškoj bez Dragane Cvijić koja ima problema sa povredom kolena.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Cvijićeva će ostati u Beogradu dok se ne oporavi u potpunosti, a reprezentaciji će se priključiti u drugom delu trenažnog procesa za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Umesto Cvijićeve u Norvešku će puotovati Tamara Georgijev.

Nadam se da će Dragana Cvijić biti spremna za Evoprko prvenstvu u Hrvatskoj i Mađarskoj, kao i ostale devojke koje sada ne putuju. Mobelringen kup je zaista velika čast i priznanje za našu reprezentaciju. Treba da probamo da nove devojke na turniru, a i u budućnosti pruže najbolje, kao i da pokažu da vrede. Prvu utakmicu u Norveškoj igramo sa Francuskom koja nam je protivnik i na Evropskom prvenstvu“, rekao je Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije.

U Norvešku će putovati Sanja Radosavljević, Katarina Krpež, Jelena Popović, Katarina Stepanović, Jelena Živković, Tamara Georgijev, Anđela Janjušević, Jovana Risović, Sanja Rajović, Dijana Radojević, Sara Garović, Biljana Bandelier, Ana Kačarević, Jelena Nišavić, Jovana Stoiljković i Marija Lojpur.

Mobelringen kupu u Norveškoj traje od 27. do 30. novembra, a na njemu će pored naše selekcije i selekcije domaćina učestvovati i reprezentacije Danske i Francuske. Posle toga sledi nastavak priprema za Evropsko prvenstvo u Novom Sadu.

Evropsko prvenstvo biće održano u Hrvatskoj i Mađarskoj od 7. do 21. decembra, a u grupi D naše reprezentativke se nalaze sa selekcijama Crne Gore, Francuske i Slovačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve