Nova vest
Rukomet

Petak, 24.10.2014.

20:55

Vujin: Perić je rukometni Đorđević

Rukometnu reprezentaciju Srbije sledeće nedelje čeka početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tim povodom razgovarali smo sa Markom Vujinom, desnim bekom Kila i jednim od nosilaca igre ’Orlova’. Vujin je za B92 govorio o novom selektoru Dejanu Periću, rivalima u kvalifikacijama, ali i o tome zašto najbolji igrači često igraju lošije u reprezentaciji nego u svojim klubovima.

Srbija je u Beogradu 2012. godine osvojila srebrnu medalju, ali posle toga je usledio niz loših rezultata koji je kulminirao neodlaskom na Svetsko prvenstvo u Katar. Jedan od glavnih razloga za to jesu i česte promene selektora.

“To nije prijatno igračima, pošto svaki trener ima svoje zamisli i svoje ideje. Zato je teško kada se selektor uvek menja, a i svaki novi trener ima malo vremena da ono što žele prenese na igrače i na teren. Lakše bi nam bilo da je jedan trener dobio ciklus od četiri godine da uradi nešto i da radi svoj posao, lakše bismo se uigrali. Ali šta je tu je, tako je to kod nas, ne samo u rukometu, treba da se naviknemo“.

Kompletan intervju sa Markom Vujinom pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve