Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 23.10.2014.

13:12

RSS: Besplatno na Srbija – CG

Ulaz na utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u rukometu Srbija – Crna Gora biće slobodan, ali uz ulaznicu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Svi zainteresovani ljubitelji rukometa i reprezentacije kartu za utakmicu Srbija – Crna Gora moći će da preuzmu na blagajnama hale Pionir u sredu, 29.oktobra od 15 sati pa do početka utakmice. Jedno lice može da preuzme maksimalno 4 ulaznice.

Svi oni koji su elektronskom poštom poslali trebovanje ulaznica za utakmicu Srbija – Crna Gora. karte mogu da preuzmu u Rukometnom savezu Srbije, Obilićev venac 4/II, 27. i 28. oktobra 2014. u vremenu od 12 do 15 časova, a na dan utakmice, na blagajni Hale Pionir od 15 časova do početka utakmice.

Ulaznice se preuzimaju uz bilo koji identifikacioni dokument sa slikom ili sa članskom kartom RSS.

Rukometaši Srbije u kvalifikacijama za učešće na Evropskom prvenstvu koje se 2016. godine održava u Poljskoj, igraju sa selekcijama iz grupe 4 (Crna Gora, Izrael, Island). Posle utakmice sa Crnom Gorom, reprezentativce Srbije očekuje utakmica u Izraelu sa domaćinom 2. novembra.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016, održavaju se od oktobra do juna naredne godine. Po dve najbolje reprezentacije iz svake kvalifikacione grupe plasiraće se na EP, kao i najbolja trećeplasirana selekcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve