Nova vest
Rukomet

Utorak, 29.07.2014.

21:33

Mladi rukometaši bolji od Francuske

Juniorska rukometna reprezentacija Srbije savladala je selekciju Francuske sa 30:20 (17:8), u utakmici grupe 1 glavne faze prvenstva Evrope u Austriji.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Izabranici Aleksandra Brkovića izborili su treću pobedu zaredom i na korak su od plasmana u polufinale šampionata za rukometaše do 20 godina.

Srpski juniori prikazali su sjajnu igru, na poluvremenu su stekli devet golova viška, nisu popuštali ni u nastavku, pa su na kraju slavili ubedljivo i potpuno zasluženo.

Ceo tim bio je na visini zadatka, a najefikasniji Mladenović sa sedam, Đukić sa šest i Beloš sa pet golova.

"Napravili smo još jedan veliki korak ka polufinalu, pokazali dobru igru u kontinuitetu. Sutra nas očekuje težak protivnik, Španija, i moramo da odigramo dobro kako bi ostvarili cilj. Imamo malo vremena, ali ćemo učiniti sve da se igrači pripreme", rekao je član stručnog štaba Vladimir Stanojević.

U drugoj utakmici grupe 1 u utorak uveče igraju Španija i Danska, a poslednji meč u grupi glavne faze evropskog prvenstva juniori Srbije igraju protiv Španije u sredu od 16 sati.

Tabela: Danska 2, Španija 2, Srbija 2, Francuska 0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve