Nova vest
Rukomet

Petak, 03.01.2014.

17:39

RSS: Rukometašicama 300.000€

Rukometni savez Srbije (RSS) nagradio je rukometašice sa 300.000 evra za osvajanje srebrne medalje na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u našoj zemlji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

RSS je nagradio i selektora Sašu Boškovića novim ugovorom do 2016. godine, što znači da bi mogao da predvodi naše devojke i na Olimpijskim igrama u Riju.

Novi ugovor do kraja olimpiskog ciklusa dobio je i selektor muške selekcije Vladan Matić, čiji tim za desetak dana očekuje Evropsko prvenstvo u Danskoj.

Na sednici Upravnog odbora je odlučeno da će nagrada rukometašicama biti isplaćena iz sopstvenih sredstava, u periodu kada nagrade za ostvarene sportske rezultate bude isplaćivala i država, navedeno je u saopštenju.

Bošković je trener ženske reprezentacije Srbije od avgusta 2011. godine, a pre toga je trenirao Knjaz Miloš (žene), Partizan (muškarci) i Dinamo iz Pančeva (žene).

Naše rukometašice ove godine očekuje nastavak kvalifikacija za EP koje će se u decembru održati u Hrvatskoj i Mađarskoj, a sledeće godine kvalifikacije za SP u Danskoj.

Matić je trener rukometaša Srbije od oktobra prošle godine, a pre toga je trenirao slovenačkog prvoligaša Celje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve