Nova vest
Rukomet

Petak, 20.12.2013.

21:29

"Neka i finale bude dosadno"

Golman srpskih rukometašica Katarina Tomašević poručila je da bi volela da i finale Svetskog prvenstva bude dosadno kao utakmica sa Poljskom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Srbija je savladala Poljsku rezultatom 24:18 i u borbi za titulu igraće sa Brazilom, koji je pobedio Dansku sa 27:21.

Finale je na programu u nedelju u 17.15 u "Kombank areni", dok se meč za treće mesto igra u 14.30.

Fenomenalna utakmica, čestitam ekipi. Drago mi je što je odbrana funkcionisala sjajno. Devojke su želele pobedu, odigrale su na vrhunskom nivou, što se vidi iz rezultata. Mnogi su su rekli da je ova utakmica bila dosadna, a ja kažem neka i finale bude isto tako“, rekla je Tomaševićeva.

Pivot Dragana Cvijić istakla je da je ostao još samo jedan meč.

Nadam se da je publika uživala večeras, očekivale smo težu utakmicu, ali ovo je bilo lakše nego protiv Norveške. Ostao je još jedan stepenik koji moramo da pređemo da bi osvojili zlato“, rekla je Cvijićeva.

Odličan posao u odbrani, a povremeno i u napadu, odradila je Jelena Erić.

Nismo svesne koliko smo jake. Imale smo pritisak, iako rezultat to ne govori. Nije mala stvar igrati polufinale Svetskog prvenstva. Prošle godine smo u polufinalu EP izgubile, tako da nam sada nije bilo svejedno“, rekla je Erićeva.

Sanja Rajović je poručila da ne postoji reprezentacija koju Srbija ne može da pobedi na ovom šampionatu.

Puno mi je srce, za dva dana ponovo idemo na pobedu, niko ne može da nam stane na put. Ostala je još jedna utakmica, volela bih da u finalu igramo protiv Brazila, da im vratimo za poraz u Nišu“, zaključila je Rajovićeva.

Srbija će u finalu, u nedelju od 17.15 sati, igrati protiv pobednika drugog polufinalnog meča između Danske i Brazila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve