Nova vest
Rukomet

Petak, 20.12.2013.

08:36

Srpkinje se bore za finale (18h)

Ženska rukometna reprezentacija Srbije od 18 sati u beogradskoj Areni igra protiv Poljske za plasman u finale Svetskog prvenstva.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle velike pobede nad Norveškom (28:25), izabranice selektora Saše Boškovića imaju imaju priliku da zabeleže novi podvig i odu korak dalje u odnosu na prošlu godinu, kada su zaustavljene u polufinalu prvenstva Evrope.

"Pred nama je veoma teška utakmica, ali verujem da možemo da savladamo i ovu prepreku. Protiv Norveške smo dobili izgubljenu bitku i to upravo zahvaljujući našem stavu da ne pokleknemo ni onda kada je najteže. Kada gubite, ne treba da klonete duhom, i obratno, kada pobedjujete ne treba mnogo da uzletite. Upravo ta filozofija krasi naše devojke", rekao je selektor Bošković uoči meča sa Poljakinjama.

Naše rukometašice su rekle da sanjaju finale, ali da do njega moraju da dođu hladnom glavom, ali i selektor Poljske veruje da njegov tim može do trijumfa.

I za polufinalni meč Rukometni savez Srbije obezbedio je popularne cene karata - samo 300 dinara, očekuje se puna Arena.

Polufinani meč SP između Srbije i Poljske počinje od 18 sati, dok se u drugom polufinalu od 20.45 sastaju Brazil i Danska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve