Nova vest
Rukomet

Utorak, 23.07.2013.

08:25

SP: Kraj za juniore u osmini finala

Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije iznenađujuće je završila takmičenje na Evropskom prvenstvu u Bosni i Hercegovini već u osmini finala.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Orlići’ su bili odlični u grupnoj fazi, a u osmini finala poraženi su od Holandije sa 26:25.

Najbolji u pobedi Holanđana bio je Benghanem sa šest pogodaka, koliko su u našem timu postigli Pešić i Dekić.

Izabranici selektora Vladimira Dragićevića poklekli su u nokaut fazi i neočekivano ostali bez prilike da se bore za završnicu šampionata. Igrali su slabo u prvom polvremenu, pokušali da se vrate u meč u nastavku, ali nisu odoleli velikom pritisku u borbi protiv upornog i raspoloženog rivala.

Holanđani su zasluženo ostvarili veliki uspeh i u četvrtfinalu se sastaju sa Šveđanima, koji su lako nadigrali Argentince (36:21).

Na šampionatu za rukometaše do 21 godine branilac titule Nemačka poražena je od Francuske, a velika iznenađenja priredile su reprezentacije Švajcarske i Brazila, koje su pobedile Dansku, odnosno Sloveniju. Domaćin Bosna i Hercegovina izgubila je od Egipta posle produžetka sa 28:25.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve