Nova vest
Rukomet

Subota, 22.09.2012.

14:27

Zvezda u ligi, Jugović se žalio

Rukometni klub Crvena zvezda konačno je u petak dobio dozvolu da se priključi takmičenju u Merkur osiguranje Superligi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Više ne postoje nikakve prepreke da MRK Crvena zvezda nastupa u domaćem prvenstvu. Dostavili su najvažniji dokument, onaj o preuzimanju dugovanja RK i ORK Crvena zvezda, ostalo će biti dostavljeno naknadno, što nije njihova krivica“, istakao je direktor lige Vladislav Jovanović.

Za razliku od prošle sezone, Zvezda će igrati samo u domaćem prvenstvu, pošto nije izborila plasman u Evropu, a odustala je od regionalne SEHA lige.

Termin odloženog meča prvog kola, protiv Jugovića u Kaću, biće određen ovih dana, ali je čelnicima Superlige došla žalba kluba iz Kaća.

Direktor Jovanović je odložio meč klubu koji nije dobio dozvolu da igra. Tek u sredu je Zvezda dobila uslovnu dozvolu, a meč je trebalo da se igra 15. septembra“, istakao je direktor Jugovića Dragan Vrgović, „Žalili smo se na odluku u petak, pretposlednjeg dana pre roka. Uplatili smo taksu i sada nas baš zanima kakav će da bude odgovor. Nismo želeli da igramo i gotovo. Mi smo jači od Zvezde i pobedili smo u Kaću, ali što bismo igrali. Moraju da se nauče redu, da ono što važi za sve važi i za njih“.

Većina utakmica drugog kola će biti naknadno odigrana, zbog kontrolnih duela reprezentacije Srbije u Nemačkoj, koji su na programu za vikend. Prema Jovanoviću, ’crveno-beli’ prvo moraju da odigraju meč sa Jugovićem, a tek onda utakmicu drugog kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve