Nova vest
Rukomet

Petak, 21.09.2012.

13:50

Zaječarke uverene u prolaz u LŠ

Rukometašice Zaječara u subotu 22. septembra počinju kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona, a u polufinalu igraju protiv ruskog Rostova.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Kapiten tima Marta Mange rekla je da je došlo pravo vreme da one izbore plasman u elitno evropsko klupsko takmičenje.

"Došlo je pravo vreme da izborimo plasman u Ligu šampiona. Želimo da pobedimo u oba meča, jer je to jako važno za tim. Zaječar kao klub i grad već dugo želi mesto u Ligi šampiona, a to žele i sve igračice. Treniramo jako dobro, mislim da smo u dobroj formi i verujem u ovaj tim", rekla je Marta pred polazak na turnir.

Šampion Srbije će u polufinalu kvalifikacionog turnira u rumunskom gradu Klužu sutra u 19.30 igrati protiv ruskog Rostova, dok se u drugom duelu sastaju domaćin i turski tim Muratpaša. Plasman u Ligu šampiona ostvariće samo pobednik turnira.

"Nismo bile na okupu od starta priprema zbog Olimpijskih igara u Londonu, pa smo tek sad, pred kraj, trenirale kompletne i uigravale se. Mislim da ćemo se plasirati u Ligu šampiona. Prvo preko Rostova, a onda u finalu, ko nam padne. Kako god, biće jako teško. Znam da su se Ruskinje pojačale, ali mi verujemo u pobedu", rekla je reprezentativka Hrvatske i rukometašica Zaječara Maja Zebić.

Zaječar, koji je trostruki šampion Srbije, prošle sezone stigao je do četvrtfinala Kupa pobednika kupova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve