Nova vest
Rukomet

Sreda, 12.09.2012.

10:08

Superkup: Partizan na Spartak (18h)

U sredu u Aranđelovcu igra se rukometni Superkup Srbije, a rivali su šampion Partizan i finalista Kupa subotički Spartak Vojput.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nakon velikog uspeha i novog plasmana u Ligu šampiona, Partizan očekuje i prvi domaći ispit.

Oba dosadašnja Superkupa osvajao je Partizan, 2009. je bio bolji od Kolubare, a prošle godine od Vojvodine.

"U svim domaćim takmičenjima želimo da budemo najbolji i samo to nam je u glavi. Očekujem da osvojimo Superkup i nastavimo sa ostvarivanjem zacrtanih ciljeva. Imamo veliki motiv na svakoj utakmici, a posebno u ovakvim, gde se direktno odlučuje o osvajanju trofeja. Spartak je promenio nekoliko igrača u odnosu na prošlu sezonu i sigurno će biti jedan od favorita za ulazak u Superligu", rekao je trener Partizana Aleksandar Brković.

Spartak je prošle sezone odlično parirao šampionu u finalu nacionalnog Kupa.

"Bila je to dobra utakmica i nadam se da to možemo i da ponovimo. Prijateljske utakmice govore da smo na određenom nivou fizičke pripreme, ali da ne štima sve u igri. Odbranu smo dobro složili, kontra funkcioniše, ali i dalje imamo problem u delu pozicionog napada", istakao je trener Spartaka Branislav Zeljković.

Organizator Superkupa, agencija Sport plus obezbedila je i nagradni fond za učesnike. Pobednik će dobiti 200.000 dinara, a poraženi upola manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d