Nova vest
Rukomet

Nedelja, 29.01.2012.

13:50

Ilić MVP, Stanić najbolji golman!

Kapiten Srbije Momir Ilić izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP), a Darko Stanić za najboljeg golmana Evropskog prvenstva, koje se završava u Beogradu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Najbolje levo krilo je Valur Gudjen Sigurson (Island), levi bek Mikel Hansen (Danska), srednji bek (Uroš Zorman (Slovenija), pivotmen Rene Toft Hansen (Danska), desni bek Marko Kopljar (Hrvatska) i desno krilo Kristijan Sprenger (Nemačka).

Najbolji strelac i novi rekorder je Kiril Lazarov (Makedonija) sa 61 golom, a najbolji odbrambeni je Viran Moros (Španija).

Na završnoj konferenciji za novinare kada su objavljeni najbolji pojedinci, predsednik Evropske rukometne federacije (EHF) Tor Lijan istakao je da će šampionat u Srbiji ostati upamćen kao jedan od najbolje organizovanih, ali i po velikom broju navijača u završnici.

U finalu EP u nedelju od 17 časova igraju reprezentacije Srbije i Danske. U meču za treće mesto igraće Hrvatska i Španija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve