Nova vest
Rukomet

Petak, 27.01.2012.

12:20

Hrvatski navijači krenuli u Srbiju

Hrvatski navijači, pripadnici grupe Bed Blu Bojs, krenuli su u Srbiju na meč polufinala Evropskog prvenstva u rukometu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema izveštajima hrvatskih medija, radi se o 200 navijača, koji imaju i policijsku pratnju.

Pre polaska, više od sat vremena, svi oni su bili pretresani, fotografisani, a ispratilo ih je desetak policajaca.

Očekuje se da će ih u pratnju na Lipovcu preuzeti srpska policija, ali će deo hrvatskih policajaca ostaće sa njima i na putu do Beograda.

Hrvati takođe izveštavaju, da je srpska policija privela vođe svih navijačkih grupa iz Beograda id a će ih u pritvoru zadržati do kraja utakmice. Uz to, prenosi se da Delije i Grobari planiraju da se udruže i napadnu navijače Hrvatski, kojih bi u Beogradu trebalo da bude oko 1.500. Napadi se, prenose ti mediji, planiraju u blizini “Beogradske arene”, kao i benzinskim stanicama u okolini grada.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se od 20.15 časova, a sve osobe će na ulazu biti detaljno pregledane. Oko “Arene” su već postavljene kontrole i proveravaju se sve sumnjive osobe. Navijačima pod dejstvom alkohola biće zabranjen ulaz, a u dvoranu neće smeti da se unesu ni transparenti, ni šalovi, već samo zastave Srbije i Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve