Nova vest
Rukomet

Petak, 20.01.2012.

23:52

EP: Srbija - Nemačka (20.15h)

U subotu počinje druga faza takmičenja na Evropskom prvenstvu u rukometu, a reprezentacija Srbije od 20.15 časova igra sa Nemačkom u "Beogradskoj Areni".

Izvor:

Autor:

Default images

U prvoj utakmici u novoformiranoj Grupi I sastaju se Poljska i Švedska i taj meč počinje u 16.15 časova. Dva sata kasnije reprezentacija Makedonije igra sa Danskom.

Srbija je u prvoj fazi takmičenja pobedila Poljsku (21:18). i Dansku (24:22) i u meču bez takmičarskog značaja odigrala nerešeno sa Slovacima (21:21).

U subotu se očekuje dolazak velikog broja makedonskih navijača, a javno preduzeće "Železnice Srbije" saopštilo je da je uvelo vanredne vozove na liniji Skoplje - Beograd.

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je da će baciti sve karte na sto u duelu sa Nemačkom na Evropskom prvenstvu.

Vuković je doneo odluku i da Momir Rnić i Petar Nenadić zamene Miloša Kostadinovića i Nenada Vučkovića u prvoj utakmici druge faze EP.

Iz grupe D u okviru koje su se utakmice igrale u Vršcu reprezentacije Hrvatske, Slovenije i Islanda obezebedile su plasman u sledeću fazu. Rukometna reprezentacija Mađarske napravila je veliko iznenađenje, pošto je u Novom Sadu pobedila selekciju Francuske sa 26:23 (12:14) u poslednjoj utakmici C grupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve