Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 21.04.2011.

18:46

ČK: Partizan - Benfika (21.00h)

Rukometaši Partizana u subotu na "Banjici" od 21h dočekuju portugalsku Benfiku, u prvom polufinalnom meču Čelendž kupu (Kup izazivača).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Partizana Aleksandar Brković smatra da je naredni meč sa Benfikom, u polufinalu Čelendž kupa, mnogima u ekipi najvažniji u karijeri.

"Imamo priliku da igramo u polufinalu nekog evrokupa. Nećemo kalkulisati. Želimo da pobedimo u obe utakmice i da se plasiramo u finale Čelendž kupa", rekao je Brković.

On je dodao da se nada da će ekipa ostvariti dobar rezultat u narednom meču.

"Zahvaljujem se na pomoći Branislavu Pokrajcu, koji je trener Sportinga, kao i Ljubi Obradoviću treneru Porta. Zaista smo dobili korisne informacije", rekao je Brković.

Jedan od najboljih rukometaša Partizana Bojan Butulija već je tri puta osvajao titulu u Čelendž kupu, dok je igrao za rumunsku ekipu Rešice.

"Drago mi je što sam u situaciji da ponovo igram u završnici Čelendž kupa. Već sam ga osvajao i nadam se da ću ponovo", rekao je Butulija.

Prema njegovim rečima, Benfika ima odličnu ekipu i Partizan očekuje mnogo teži posao nego u četvrtfinalu sa grčkim AEK-om.

"Ući ćemo maksimalno motivisani u mečeve. Bolji smo tim i nema razloga za brigu", rekao je Butulija.

Rukometaš Partizana Ivan Dimitrijević naglasio je da su naredni mečevi polufinala Ccelendž kupa za njega veliki izazov.

"Mislim da smo se dobro pripremili. Siguran sam da smo bolja ekipa od Benfike. Idemo na pobede u oba meča", rekao je Dimitrijević i pozvao navijače Partizana da posle "večitog" fudbalskog derbija u subotu dodju na Banjicu i pomognu ekipi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve