Nova vest
Rukomet

Petak, 19.11.2010.

11:25

Milinić 'pao' zbog leka za pritisak

Miloš Milinić, rukometaš Kolubare, bio je pozitivan na nedozvoljenu supstancu u leku koji pije zbog povišenog krvnog pritiska, piše zurnal.rs.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

"U aprilu je bio test, a tek nedavno je stigao dopis u Savez da sam pozitivan. Već skoro dve godine uzimam lek za pritisak, diuretik, Hidrohlorotiazid, koji je na listi nedozvoljenih, što nisam znao. Sad moram da prikupim sve potvrde, izjavu lekara sa VMA koji mi je i prepisao lek kako bih to i dokazao," objašnjava Milinić šta se dogodilo i zbog čega je suspendovan.

Milinić je suspendovan ali rezultati još nisu stigli do njega.

"To ću tek da vidim kada me iz Antidoping agencije pozovu na razgovor. U međuvremenu sam skoncentrisan na to da prikupim svu potrebnu dokumentaciju kako bih dokazao da nisam namerno uzimao bilo kakva nedozvoljena sredstva kao što nikad i nisam. U dopisu stoji da, ako dokažem da nisam lek uzimao na svoju ruku, mogu da budem oslobođen," rekao je Milinić za zurnal.rs.

Milinić kaže i da "kod nas nije bilo doping kontrole do prošle sezone".

"Ispalo je sve tako bez veze… A, sada su počele rigoroznije kontrole svuda, a niko recimo, nije napravio sastanak sa nama igračima, da nam ukaže na to šta se sve podrazumeva pod dopingom."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve