Nova vest
Rukomet

Subota, 13.11.2010.

10:53

Zaječarke idu na pobedu u Rumuniji

Rukometašice Zaječara otputovale su u Rumuniju gde ih u nedelju očekuje prva utakmica trećeg kola Kupa EHF sa ekipom Zalaua.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Zaječarke su eliminisane na kvalifikacionom turniru za plasman u Ligu šampiona, posle čega se ekipa fokusirala na takmičenje u Kupu EFH.

U međuvremenu, ekipa Zaječara igra ubedljivo u domaćem prvenstvu, kao i u Regionalnoj ligi, a pobedonosni niz Zaječarke žele da nastave i na međunarodnoj sceni.

“Uz sav respekt prema rumunskoj ekipi, idemo u Zalau da se nadigravamo i da zabeležimo što bolji rezultat pred revanš u Zaječaru. Sakupili smo dosta materijala o našem protivniku i proučavali njihove vrline i mane. Mogu da obećam maksimalnu borbenost i da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat”, rekao je Duško Milić, prvi strateg Zaječarki i selektor reprezentacije Srbije.

Kapiten ekipe Zaječara, iskusni golman Slađana Đerić, smatra da njena ekipa već u prvom susretu može do rezultata koji vodi dalje.

Proteklih dana gledali smo snimke sa nekih utakmica Zalaua i uverili se u njihove kvalitete. Ali, nismo ni mi za potcenjivanje. Imamo naše prednosti, znamo ih i pokušaćemo već u prvoj utakmici da obezbedimo plasman u četvrto kolo Kupa EHF. Zaječar to zaslužuje”, rekla je Đerićeva.

Zaječar je u Rumuniju otputovao u najjačem sastavu:

Slađana Đerić, Adrijana Mišković, Ana Kačarević i Maja Dragoljubović (golmani), Jovana Bartošić, Sanja Damnjanović, Slavica Koperec, Katarina Krpež, Jasmina Kukić, Danijela Matić, Nikoleta Milanović, Neža Mitruševska, Jelena Nišavić, Martina Pavić, Slađana Pop Lazić, Dijana Števin i Jelena Živković (igračice).

U subotu uveče Zaječarke će odraditi lakši trening, a prvi meč treće runde Kupa EHF na programu je u nedelju od 10 časova.

Revanš je na programu naredne subote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve