Nova vest
Rukomet

Nedelja, 01.08.2010.

20:42

Rukometaši Partizana na pripremama

Rukometaši Partizana počeli su u nedelju sa pripremama za predstojeću sezonu u kojoj ’crno-beli’ imaju velike ambicije.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Sportski direktor Partizana Aleksandar Blagojević istakao je da je prioritet kluba da u narednoj sezoni osvoji jedno od prva dva mesta u prvenstvu Srbije, kako bi se obezbedio plasman u Regionalnu ligu. "Želimo da osvojimo jedan od tri trofeja. Prioritet je da u prvenstvu Srbije osvojimo prvo ili drugo mesto i da u Čelendž kupu doguramo što dalje", rekao je Blagojević.

On je dodao da ekipa pripreme počinje u nekompletnom sastavu, bez juniorskih reprezentativaca koji trenutno igraju Evropskom prvrenstvu u Slovačkoj.

"Možda ćemo dovesti još jednog igrača na poziciji desnog beka", najavio je Blagojević.

Trener Partizana Aleksandar Brković rekao je da ekipa 10. avgusta putuje na pripreme u Vrnjačku Banju i da očekuje da će na pripreme doći svi igrači.

"Partizan ne trpi peta i osma mesta, već samo borbu za najviši plasman. Očekujem da će nam ove sezone najveći konkurenti biti Kolubara, Crvena zvezda, Metaloplastika i Vojvodina", rekao je Brković.

Ekipa Partizana je u prethodnom peripodu angažovala dva pojačanja za narednu sezonu - juniorskog reprezentativca Savu Meštera, koji je do sada igrao za Crvenku i Branka Radanovića iz pančevačkog Dinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve