Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 28.01.2010.

14:58

Ničić podneo ostaku na mesto u UO

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić podneo je neopozivu ostavku u Upravnom odboru RSS, a u saopštenju naveo da "ovako više ne može".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Zajedno smo sedeli, pognutih glava, pred u nekim trenucima razularenom domaćom publikom u Lincu i verovatno razmišljali zašto se ovo događa i šta nam je sve to trebalo", piše Ničić. "Razmišljali smo... može li se i dalje ovako?! To pitanje već nekoliko dana postavljam i sebi samom. Pozitivan odgovor koji bi me i dalje ostavio u našoj rukometnoj Vladi ne nalazim", naveo je on.

Rukometna reprezentacija Srbije završila je Evropsko prvenstvo u Austriji na 13. mestu, izgubivši dve utakmice u grupi, a odigravši jednu nerešeno.

RSS se nije oglašavao posle eliminacije reprezentacije u nedelju, samo je za utorak zakazana konferencija za novinare predsednika i generalnog sekretara tog tela.

Ničićeva ostavka u Upravnom odboru, koji broji 19 članova, prva je reakcija iz Rukometnog saveza na rezultat iz Austrije.

"Moje ljudsko dostojanstvo i savest mi ne dozvoljava da i dalje sedim u organu u kome imam pravo da kažem šta hoću, da nakon toga neko tumači sta sam hteo da kažem, a da unapred znam da postoji većina koja će uvek preglasati moje mišljenje i predlog, bez obzira na posledice takvog rada i preglasavanja", naveo je Ničić.

Kraj saopštenja gradonačelnika Zaječara o tome da podnosi neopozivu ostavku, napisan je velikim slovima, uz objašnjenje da je tako uradio
da bi se izbegla potreba za tumačenjem napisanog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve