Nova vest
Rukomet

Nedelja, 15.11.2009.

19:39

EHF: Zvezda bez prednosti u revanšu

Rukometaši Crvene zvezde i španske Naturhaus la Riohe odigrali su u ’Šumicama’ nerešeno, 30:30 (16:16), u prvoj utakmici trećeg kola Kupa EHF.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tim Igora Butulije odigrao je veoma hrabro protiv favorizovanih Španaca koji su u većem delu meča bili u blagoj prednosti. Ipak, u samom finišu Zvezda je preuzela vođstvo koje je ispustila zahvaljujući nekoliko promašenih zicera.

Dragoljub Perović bio je najefikasniji igrač utakmice sa osam golova, dok je Aleksandar Tjumencev postigao jedan manje za Naturhaus.

Šestoplasirana ekipa veoma jakog španskog prvenstva vodila je sredinom drugog poluvremena i sa 22:17, ali rukometaši Zvezde nisu se predali i sa pet vezanih golova su došli do izjednačenja.

„Crveno-beli“ su pet minuta pre kraja imali i dva gola viška, ali je prvo Nemanja Cvetković promašio sedmerac, a onda je Milan Rašić dobio isključenje minut i po pre kraja i Španci su na kraju stigli do nerešenog ishoda.

Revanš utakmica na programu je 22. novembra u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve