Nova vest
Rukomet

Subota, 10.10.2009.

16:57

Butulija:Ovo je samo prvo poluvreme

Rukometaši Crvene zvezde u nedelju od 17 časova u Istanbulu igraju prvi meč drugog kola Kupa IHF protiv ekipe Bešiktaša.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Crvene zvezde Igor Butulija izjavio je da njegova ekipa spremno dočekuje duel sa Bešiktašem i ocenio da će pobednik biti odlučen tek posle meča u Beogradu.

"U drugom kolu ne igraju klubovi iz Nemačke, ali i pored toga mislim da smo dobili nešto težeg rivala. Ekipa Bešiktaša sastavljena je uglavnom od iskusnih turskih reprezentativaca. Zanimljivo je da u tom timu igra i jedan rukometaš sa naših prostora koji nije posebno poznat", rekao je bivši proslavljeni reprezentativac, koji na raspolaganju ima niz mladih rukometaša, sa kojima želi da ostavi dobar utisak na međunarodnoj sceni.

Butulija, koji je na startu ovogodišnjeg prvenstva zabeležio dobre rezultate (pobede u prethodna tri kola), smatra da Crvena zvezda pitanje daljeg učešća u tom takmičenju može da reši 17. oktobra u Beogradu, kada će se igrati revanš meč.

"Za Crvenu zvezdu bi bio veliki uspeh da prođe u dalju fazu takmičenja. U ekipi imamo tri mlada beka koji su okosnica našeg tima i verujem da možemo da se na dobar način suprostavimo iskusnoj ekipi Bešiktaša", rekao je Butulija.

Trener crveno-belih je istakao i da Draško Nenadić neće igrati na nedeljnom meču, pošto u klubu žele da se on potpuno oporavi do revanša u Beogradu.

"Odlučili smo da sačuvamo Nenadića za revanš u Beogradu. Svi igrači su spremni, ali to je samo prvo poluvreme. Verujem da će pobednik biti poznat tek posle revanšau Šumicama", dodao je Butulija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve