Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 01.10.2009.

19:02

Ilić: "Hasanefendić dobro rešenje"

Srpski rukometaš Momir Ilić veoma je zadovoljan što je Sead Hasanefendić postavljen za selektora reprezentacije Srbije.

Izvor: B92, balkan-handball.com

Autor:B92, balkan-handball.com

Default images

"Reč je o veoma dobrom treneru. Ima dosta iskustva, radio je širom Evrope. Moje iskustvo sa njim je jako pozitivno (sarađivali su u Gumersbahu). Njegov dolazak može biti samo plus za nas. On obraća pažnju više na taktiku, tako da će biti malih promena. Moramo imati strpljenja sa njim. Sead radi mnogo i moraćemo dosta da treniramo kako bismo stvorili nešto novo i dobro", izjavio je Ilić.

Hasanefendić je objavio spisak za svoj debitantski meč sa Franucskom 28. oktobra, a Ilić kaže da u tom meču neće biti pritiska.

"Ne bi trebalo da razmišljamo o protivniku. Imaćemo samo dva treninga pre utakmice sa svetskim i olimpijskim šampionom i naravno da će biti teško", rekao je robusni levi bek za sajt balkan-handball.com.

Ilić kaže da je još rano prognozirati domet Srbije na Evropskom prvenstvu u Austriji.

"Teško je sada reći. Imamo tešku grupu, ali i šansu da se plasiramo u drugu rundu takmičenja. Moramo da igramo veoma dobro, ali i da imamo sreće. Na Evropskom prvenstvu su sve reprezentacije dobre, biće teško sa svakom, ali verujem da nas kao reprezentaciju čeka jedno dobro prvenstvo".

Evropsko prvenstvo na programu je od 19-31. januara, a reprezentacija Srbije igraće u grupi B u Lincu. Rivali našoj selekciji biće Danska, Island i Austrija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve