Nova vest
Rukomet

Petak, 18.09.2009.

23:59

Radosavljević optimista pred derbi

Kapiten rukometaša Partizana Mihailo Radosavljević izjavio je da je uveren u pobedu nad Crvenom zvezdom u prvom kolu Superlige.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"U protekla dva meseca izgradili smo prepoznatljivu atmosferu, što se videlo i na meču Superkupa protiv Kolubare. Bilo bi lepo da pobedom počnemo šampionat. Verujem da će svi igrači biti pravi, a pozivam navijače da dođu da nam pomognu u utakmici sa Crvenom zvezdom. Verujem da će sve proteći u najboljem redu i da će se posle derbija pričati o lepoti rukometa", izjavio je Radosavljavić.

Pomoćni trener Partizana Aleksandar Brković rekao je da "večiti" derbi ima poseban značaj.

"Za Partizan je derbi najvažnija utakmica. Ona ima poseban značaj i za nju se posebno pripremamo. Verujem da smo bolji i da ćemo slaviti. Daćemo sve od sebe da to i ostvarimo. Nadam se da ce naš navijači podržati i ovom prilikom pozivam navijače da dodju u što većem broju", rekao je Brković.

Generalni sekretar Partizana Predrag Jušković rekao je da će kapije hale na Banjici biti otvorene sat vremena pre početka utakmice, a da su cene ulaznica 200 dinara.

Utakmica prvog kola rukometne Superlige Partizan-Crvena zvezda igra se u ponedeljak, 21. septembra od 18 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve