Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 05.01.2009.

23:22

Izabrana nova Skupština RK Zvezda

Advokat Petar Stojanović novi je predsednik Rukometnog kluba Crvrena zvezda, a Boban Glavonić je predsednik Upravnog odbora.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Na sednici Skupštine održanoj u ponedeljak predloženo je da klub u narednom periodu treba da vode novi ljudi, koji će uspeti da se izbore sa svim problemima koji su u poslednje vreme onemogućavali rad. "Verujem da će Crvena zveda biti jak klub, ne samo na našim prostorima. To ne može da se dogodi preko noći, ali može postepeno. Ovo što se dogodilo je vrlo zdrava stvar", rekao je Butulija.

Klub bi trebalo da se postavi na 'zdrave noge', ali i da se postave ciljevi prema kojima bi 'crveno-beli' uvek trebalo da se bore za titulu prvaka u domaćem šampionatu i da znače nešto u Evropi.

Nova Skupština, u kojoj su između ostalih bivši igrači Nenad Peruničić, Žikica Milosavljević, Dejan Perić i Velibor Nenadić, treba klub da izvede iz krize, a kao jedan od prioriteta navedena je i reorganizacija mlađih kategorija, koje u ovom trenutku gotovo da ne postoje.

Rukometaši Zvezde počeće pripreme 8. januara, već 12. januara otići će u Ivanjicu, a posle toga planirano je da odigraju nekoliko međunarodnih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve