Nova vest
Rukomet

Sreda, 24.12.2008.

11:06

Perić na čelu RK Crvena zvezda

Legendarni rukometni golman i višegodišnji reprezentativac naše zemlje Dejan Perić postaće novi predsednik Skupštine Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Skupština rukometnog kluba zakazana je za peti januar, a u izjavi za DSL "Sport" Slobodan Glavonić, koji je glavni kandidat za mesto predsednika Upravnog odbora ističe da je Perić prihvatio da se nađe u ulozi "spasionca" branioca titule prvaka Srbije.

Prvi i osnovni problem sa kojim će se susreti Perić i Glavonić jesu finansije.

"Ima niz problema, ali ne bih ulazio u sve ovo da ne mogu sa tim da se izborim. Hoću da Klub funcioniše na pravi način, imam obećanja prijatelja iz rukometnog sveta. Da nemam rešenje, ne bih prihvatio da se vratim u Crvenu zvezdu. Finansijska situacija je objektivno loša. Konstrukcija nije zatvorena, međutim nećemo tolerisati bojkot igrača i takvo ponašanje. Oni moraju da shvate da to nije pravi odgovor. Ubuduće ćemo znati kako da rešavamo te probleme, jer imamo desetoricu spremnih igrača na pozajmicama", ističe Glavonić, koji je nekada bio član Upravno odbora iz vremena kada je Mladen Laković bio direktor, a Ljubomir Obradović trener.

Dejan Perić je rođen pre 38 godina u Bečeju, a u svojoj karijeri branio je golove Dinama iz Pančeva, Crvene zvezde, Atletiko Madrida, Teukroa, Celja, Barselone i mađarskog Vesprema. Za reprezentaciju naše zemlje ima 207 nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve