Nova vest
Rukomet

Subota, 22.11.2008.

21:35

Drugi poraz Partizana od Koldinga

Rukometaši beogradskog Partizana izgubili su na Banjici od danskog Koldinga, sa 35:31 (17:19) u revanšu 3. kola Kupa kupova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crno-beli' su tako završili takmičenje u Evropi posle dva poraza od danskog predstavnika. U prvom meču Kolding je slavio sa ubedljivih, 41:27.

Sa druge strane, rukometaši Proleter Naftagasa plasirali su se u osminu finala Čelend kupa. Zrenjaninci su u revanš meču na domaćem terenu savladali poljski Kvinđin, sa 23:15 i tako nadoknadili zaostatak od pet golova iz prve utakmice.

Drugi srpski predstavnik, čačanska Mladost eliminisana je pošto je i u revanšu poražena od portugalskog Libertija, 30:26.

Od ostalih predstavnika Srbije, Crvena zvezda igra u gostima sa nemačkim Hamburgom u okviru Lige šampiona, dok se Kolubara u Španiji sastaje sa Arateom u okviru Kupa EHF-a. Prvi meč, u Lazarevcu, pripao je Špancima, 31:28.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve