Nova vest
Rukomet

Subota, 11.10.2008.

21:17

LŠ: Poraz Zvezde u Prešovu

Rukometaši Crvene zvezde izgubili su od Tatrana u gostima rezultatom 27:23 (14:8) u durgom kolu Lige šampiona.’Crveno-beli’ sada imaju dva poraza.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tim iz Prešova je od starta bio u rezultatskoj prednosti, a naša ekipa je u nekoliko navrata stizala do izjednačenja, ali ništa više od toga. Globalno gledano, presudio je veći broj izgubljenih lopti – 12, što je duplo više nego što su napravili Slovaci. Zvezda 15. oktobra dočekuje Hamburg u trećoj rundi.

Porazom u Prašovu rukometaši Crvene zvezde zauzeli su poslednje mesto u D grupi Lige šampiona. Najbolji strelac utakmice bio je bek Tatrana Tumidalski sa devet golova. U Zvezdi je najefikasniji bio Milošević sa pet golova, dok je Rašić mrežu Slovaka pogodio četiri puta.

Zvezda je u prvom delu odigrala dosta loše, ali su minus od šest golova sa poluvremena (14:8) rukometaši Crvene zvezde nadoknadili, i u 45. minutu su izjednačili na 17:17. Ipak, domaći tim tada je ponovo podigao nivo igre, postigao četiri gola u nizu, i rešio meč.

Naredni meč u Ligi šampiona crveno-beli igraju 15. oktobra, kada u Beograd stiže najjači tim u grupi Hamburg, koji je nakon ubedljive pobede na startu nad Tatranom u drugom kolu slavio na gostovanju u Kopenhagenu 34:31.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve