Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 21.04.2008.

19:15

Siudad Real osvojio Kup kralja

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Rukometaši Siudad Reala osvojili su prvi trofej u 2008. godini pobedom u finalu Kupa kralja nad Barselonom 31:30 (19:15) u nedelju golom Jonasa Kalmana u poslednjoj sekundi utakmice. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Kalman sa sedam i Olafur Stefanson sa šest golova, na golu je bio odličan Arpad Šterbik sa 15 odbrana. U poraženom timu najviše golova postigao je Iker Romero (10), a takođe je golman Kasper Hvidt branio veoma dobro. Petar Nenadić se nije upisao u listu strelaca.

Siudad Real je bio mnogo bolji tokom prvog poluvremena i otišao na odmor sa četiri gola prednosti. Međutim, početkom drugog dela igre došlo je opuštanja što su igrači Barselone iskoristili i izjednačili. Isključenje Garabaje u finišu bilo je odlučujuće.

Igrači Talenta Dušenbajeva odlično igraju tokom cele sezone, u španskoj ligi su lideri na tabeli, a u Ligi šampiona plasirali su se u finale. Rukometaši Barselone će najverovatnije ostati bez trofeja ove godine jer su ispali u polufinalu LŠ, a u prvenstvu su na drugom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve