Nova vest
Rukomet

Nedelja, 11.11.2007.

21:40

Prvi poraz rukometaša Jugovića

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Odigrane su poslednje tri utakmice osmog kola rukometne Superlige. Vodeći Jugović prvi put je poražen, od ORK NIša, 23:22, Crvena zevzda je savladala ekipu PKB iz Padinske skele, 32:28, a Metaloplastika Partizan sa 32:31.

Rukometaši Crvene Zvezde su ostvarili su treću uzastopnu pobedu i 'uhvatili priključak' za vodećim ekipama na tabeli. Posle neizvesnog prvog poluvremena, u nastavku je domaći tim došao do prednosti. Odličan debi je imao golman Mijatović koji je ušao u 37. minutu i odbranio pet sedmeraca. Vukas i Pejović postigli su po sedam golova.

Šapčani su pobedili Partizan Si&Si sa 32:31 i pored toga što su 'crno-beli' deset minuta pre kraja imali tri gola prednosti. Prvo poluvreme bilo je izjednačeno, u nastavku su Beograđani uglavnom vodili, ali su gosti bili bolji u finišu. Najzaslužniji za pobedu Metaloplastike bili su Krivokapić sa šest i Dragan Rašić sa osam pogodaka dok su se u domaćem timu istakli Ivanović i Sudžum sa po osam postignutih golova.

Tabela posle osam kola: Jugović 13, Kolubara 12, Mladost 12, Metaloplastika 12, Proleter 11, Crvena zvezda 11, PKB 10, Tarket 10, Planinka 9, Partizan 7, ORK Niš 6, Župa 5, Čelik 5, Radnički 2, Vojvodina 2, Vrbas 0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve